מי אמיגאס!

!adidas

New member
../images/Emo7.gif אני משערת שזו בעיה ../images/Emo110.gif |ת

שהוא לא יודע כי אני כ"כ אוהבת אותו שכואב לי הלב אבל חברה שלי אומרת שהיא חושבת שהוא מחבב אותי או אולי אוהב והוא כ"כ חמוד ויפה וחתיך (בעיניי) והוא גבוה וחזק ומתוק ואני חולה עליו וזה לא פייר!!!!!!!!!! (היום הוא חייך אליי) בתקווה לימים יותר טובים love&peace adidas

מה שאני הכי אוהבת בבנים? ../images/Emo85.gif

שיהיה להם חוש הומור כי איך אפשר לחיות בלי חוש הומור????? אני בת אדם (הידד לפנימיסטיות!!!) שמאוד אוהבת לצחוק ולהצחיק! ודבר ראשון שאני מסתכלת בבנים זה העיניים כי עיניים זה הכל!!!!!! שכחתי הוא חייב גם לקרוא הארי פוטר כי אחרת לא יהיה לנו על מה לדבר גרביל מצוי נדיר בורח מ-

וואו... שאלה קשה אחות שלי ../images/Emo13.gif

הרוב פה יגידו שהמראה יותר חשוב מהאופי (מה שנכון)- אבל תודו שהרוב המוחלט שלנו מסתכל על הבנאדם קודם כל ולא טורח להכיר אותו אם הוא מחוצ´קן ועם משקפיים בגודל של כרוב
זה נשמע צפוני ולא הייתי רוצה להתנהג ככה, אבל זה אנחנו ואין מה לשות
במראה- כמובן שעל העיינים. מבטים וצבעים יכולים להעיד הרבה על האופי של הבנאדם ועל כמה את מעניינת אותו. אופי- נאמנות, הקשבה...

Bladayada

New member
בולשיט!

אם אני מדברת עם בנאדם ויש לנו שפה משותפה מה אכפת לי בכלל אם הוא מחוצ´קן ועם משקפיים בגודל של כרוב?! במקרה אני מכירה בנאדם כזה ולא ממש מזיז לי איך הוא נראה... בכלל... יופי זה טעם... ועל טעם וריח אין מה להתווכח

Bladayada

New member
ממ...

אופי כל האנשים שאי פעם התאהבתי בהם/נדלקתי עליהם, זה היה אחרי שדיברנו מלא... (באיי סי קיו או בבי"ס או בטלפון או לא זוכרת איך) אני לא אומרת שמראה חיצוני הוא לא דבר הכרחי... להפך... גיליתי שאני לא יכולה להתאהב במישהו בלי לדעת איך הוא בכלל נראה... אבל באותו מקרה... אחרי שראיתי את הבנאדם, שהוא ממש לא יפה (אני מדברת בדיעבד... כשאוהבים מישהו מקבלים אותו איך שהוא והוא נראה מושלם פשוט)... למרות זה גיליתי שכן התאהבתי בו... ומה הכי חשוב באופי? שיהיה אמיתי, שיהיה נחמד ויודע לצחוק אבל בגבול הטעם הטוב... שלא יהיה סנוב ולא יישחק משחקי כבוד... שיהיה מעניין..

No Doubt

New member
שמעו...

הכי חשוב שלא יחזיק מעצמו!!! למשל יש לנו אחד בבי"ס, אחד הכי שווים בעולם!!! ומזה החזקתי ממנו, הפסקה אחת כזה ישבנו ועישנו ואז ראיתי כמה הוא מפגר ומחזיק מעצמו ואז כשאתה מכיר את הבן אדם הוא נראה לך שונה, אולי פחות יפה אולי יותר יפה, כשאתה מכיר את האישיות אז המראה משתנה בעייניך...

No Doubt

New member
ועוד משהו...

במראה, הכי הכי הכי חשוב שיהיה גבוה ממני!!! אין לכן מושג מה זה שכל החברים שלך יותר נמוכים ממך בראש, בקשר להיא שכתבה שרוצה שיהיה גבוה ושרירי שיגן עליה...תחשבי שהוא יכול להיות גבוה ושרירי וחזק וככה לכפות עליך דברים...אז חשוב שיהיה אמין ונחמד והכי חשוב שיאהב אותך, לא?!

!adidas

New member
אבל לא יודעת...

2 הבנים שנדלקתי עליהם בחיים שלי (הארוכים מאוד...) היו גבוהים ודיי חזקים אני פשוט לר יכולה להיות חברה שלי מישהו שנמוך ממני או שכזה... איך להגדיר... לא יודעת אבל המון מהידידים שלי הם כאלה שאני בחיים לא אדלק עליהם ואני חולה עליהם love&peace adidas

למעלה