מי אמר את זה? (הקפצה)

קפת

New member
מי אמר את זה?

משחק חדש. לפניכם 6 ציטטות של דמויות ידועות ו/או פיקטיביות. עליכם להסביר מי אמר את המשפט ובאיזה הקשר נאמר. משפטים נוספים יתקבלו בברכה. ולחדשים שביננו, הטירונים הירוקים: הפגנת ידע אישי והכרת הטריוויה על בוריה היא זכות ולא חובה. ובאמהרית: מה שאתם לא יודעים, תמציאו, קיבינימט. נא למספר את התשובה או להעתיק את הציטוט, כדי שנדע לאן הגענו ומאין אנחנו באים. מומלץ לענות על כל הקומפלט. וכבר הדגשנו: מה שאתם לא יודעים... תמציאו 1. תעזבי לי את היד, שרה! 2. הדברים הטובים בחיים הם לא חוקיים, לא מוסריים או משמינים. 3. כייפנו על הכייפק ועשינו כייף חיים! 4. יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של קוצ' מוצ'? 5. אם לא הייתי עושה את זה, זה לא היה קורה... 6. גם קטשופ זה ירק.

אז ככה

. תעזבי לי את היד, שרה! - חזיר קפיטליסטי לאישה בונדינית עם אף סולד מדי 2. הדברים הטובים בחיים הם לא חוקיים, לא מוסריים או משמינים. - אני מניחה שזה לא מהאטמה גנדי לנערתו 3. כייפנו על הכייפק ועשינו כייף חיים!- שקע לתקע אחרי בילוי במועדון הריינבואו או טורביבון בגן החשמל 4. יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של קוצ' מוצ'? - דוד בו גוריון לפולה, על הסובוח 5. אם לא הייתי עושה את זה, זה לא היה קורה... - אלוהים לנוח? היטלר לאווה בראון? בוש ללורה? 6. גם קטשופ זה ירק. - אורית פוקס בראיון על הרגלי התזונה שלה לכתבנו לענייני אקולוגיה, מוטציות ואבולוציה שלילית. ועכשיו, מי אמר למי: excuse me but i'm gonna kiss the sky

קפת

New member
ולשאלת הבוגו: הגירסה המצונזרת

ככה אומר אליהו (ארנולד שווארצנאגר, רגע לפני הפרסום, מנסה להתפרנס בכבוד באמצעות "כישוריו הייחודיים") בגרסה המצונזרת של הסרט "אליהו ונביאי הבעל", דקה לפני שהוא עולה השמיימה בסערה, לאחר שהאחות (אינג'לה קישמיינטוכעס בתפקידה הראשון והאחרון בסרטי איכות למבוגרים) דוחסת לאחוריו ויברטור עם ראש נפץ גרעיני. בגרסה הלא מצונזרת, יש כמובן טקסט אחר לגמרי והוא: excuse me but i'm gonna kiss allmighty's ass

גפן במובן גאפן

1. תעזבי לי את היד, שרה! אברהם אבינו לשרה אימנו (איך זה שהיו נשואים והיו להם שמות משפחה שונים? מתקדמים הא?), אחרי ששרה תפסה אותו מתעסק עם הגר. אם היא היתה תופסת אותו חמש דקות קודם היה שלום במזרח התיכון. אבל לא, הוא היה חייב לזיין את השפחה וליצור את המשבר המדיני שמלווה אותנו כבר יותר ממאה שנה. אידיוט. 2. הדברים הטובים בחיים הם לא חוקיים, לא מוסריים או משמינים. רפי גינת כמובן. רק המנחה השמן של "כולבוטק" יודע על הדברים לא חוקיים, על כל ההצעות הלא-מוסריות שהציעו לו (ואת חלקן הוא אפילו קיבל), ושמן? נו, לא צריך לומר הרבה בקשר לזה. 3. כייפנו על הכייפק ועשינו כייף חיים! זו היתה הגרסה המקורית של "אכלנו משהו ביחד, שתינו משהו ביחד" מההספד של עזר ויצמן על יצחק רבין. בהתיעצות זריזה הוחלט שיהיה קשה לתרגם את זה לאנגלית עבור ביל I did not have sex with that woman קלינטון. 4. יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של קוצ' מוצ'? לא הרבה יודעים את זה, אבל משה שרת העתיק הכל מבן-גוריון. גם הוא עמד על הראש. גם הוא בהחבא השמיט המלה "את", וגם הוא ביקש מאשתו שתעביר לו את הקוצ' מוצ' כל בוקר. כמה שהוא שנא את זה. גועל נפש מרוכז. אבל הוא בשלו. רצה להיות כמו בן-גוריון והיה מוכן לשלם את המחיר. רק לא עזר לו. בסוף מת משברון לב. לא מתצאו רופא שיחבר לו את הלב, והאגודה לתרומת אברים של קפת היתה אז בחיתוליה (ולא החליפו לה. פיייי, מסריח!) 5. אם לא הייתי עושה את זה, זה לא היה קורה... זאב רווח ברימייק העברי של Field of Dreams. רק שבסרט הישראלי אחרי שזאב רווח מנקה מגרש מכל הזבל והגרוטאות כדי ששיע גלזר יבוא לשחק כדורגל יחד עם סטלמך וחודורוב, בא יודה ברקן בתפקיד צ'רלי וחצי (לפני שהוא חזר בתשובה) ועושה לו חראקות על המגרש, ואז באים אשדודים והורסים לו את השערים ומוחקים את כל הסימונים. זאב רווח מציל את המצב על ידי זעקות "מיאו, חתולה!" שמבריחות את האשדודים, אבל הנזק כבר נעשה. סיפור קורע לב וסוחט סמרטוטי רצפה. אה, וגם דמעות. 6. גם קטשופ זה ירק. זה קל. הכדורגלן אלון מזרחי. כמה שניות לאחר שאמר שהוא רוצה לשחק או באירופה או בספרד.

יש לי מספר שבע בפקק של פפסי קולה

1. תעזבי לי את היד, שרה! את זה אמר יוסף. לשרה טרומפלדור. רגע לפני. 2. הדברים הטובים בחיים הם לא חוקיים, לא מוסריים או משמינים. את זה אמרה שרה ליוסף בחיוך. כשהמסור החשמלי בידה. רגע לפני. 3. כייפנו על הכייפק ועשינו כייף חיים! את זה אמרו יוסף ושרה. לועדת קישוט של תל-חי. רגע אחרי. 4. יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של קוצ' מוצ'? אה, זה קל. במופע הקולנוע של רוקי, אחרי שהם אוכלים את אדי, נשאר להם כמה חתיכות, ונערת התסריט ב' (נפקנית לא קטנה, ישראלית לשעבר. חיה במיאמי), פורסת כמה פרוסות אדי לעוזר צלם ג' (נכד של קצין ברייך השלישי. קצת מגמגם), עוטפת לו את זה בתוך אינג'רה, מוסיפה הרבה קטשופ, ונותנת לו לאכול את זה את זה בתור קוצ' מוצ'. 5. אם לא הייתי עושה את זה, זה לא היה קורה... כאן יש לי בעיה. בגלל שזה לא מנוקד, אני לא יודע אם הדובר הוא גבר או אשה. אבל בואו ננתח את זה לרגע. האם זה משהו שגבר היה אומר? בחיים לא. גברים ממילא לא עושים אף פעם שום דבר (ושם דבר אכן לא קורה). מצד שני, נשמע די הגיוני שאשה תיידע את בן זוגה שאם היא לא הייתה עולה עכשיו על סולם עם פח צבע, ברקוביץ לא היה מבקיע עכשיו שער למנצ'סטר סיטי בטלויזיה. אתה יכול להסביר שעות שזה ממילא שידור חוזר, והגול הוא בכלל מהעונה שעברה, וברקוביץ כבר מזמן לא בסיטי, ובאמת, דרך אגב, מה את עושה שם על הסולם עם פח צבע? זה מה שקוראים יוגה? 6. גם קטשופ זה ירק. נערת תסריט ב' מסבירה לעוזר צלם ג' למה לעזאזל היא הכניסה קטשופ לאינג'רה, במנה שאמורה להיות על טהרת הסלט. מעניין שדווקא פרוסות האדי לא הפריעו לו. אנטישמי. רובי (טירון ירוק) הולך לישון.

א י ל ה

New member
ובכן

1. תעזבי לי את היד, שרה! זה אמר ראש הממשלה שלכם, (אל תדברי על) אריק, ללימור לבנת, השרה. האמת היא שדבריה הוצאו מהקשרם, כי היא בכלל לא תפסה לו את היד, אבל הוא, בתכנית מתוחכמת ובניסיון נואש להידמות לקלינגטון האגדי, ראה שיש עיתונאים בסביבה והחליט לשחק אותה מאצ'ו. העיתונאים מצדם, לא טרחו אפילו להפנות את הראש והמשיכו ללעוס בנחת. טריקים כאלה הוא כבר עשה להם ב-67, רק שאז באמת האמינו לו שהוא מזיין. 2. הדברים הטובים בחיים הם לא חוקיים, לא מוסריים או משמינים. זה אמר אותו אריק לבנו עומרי, כשזה היה בן 3. עומרי, גאוות יחידה שכמוהו, הפנים, הטמיע וחי לפי התורה הזאת עד עצם היום הזה. 3. כייפנו על הכייפק ועשינו כייף חיים! זה לא ברור מי אמר, אבל ברור איפה זה נאמר. זה נאמר בטלפון ממטוס פרטי אל ידיד או ידידה קרובים על פני הקרקע, כשחבורה בלתי מזוהה של אנשים, מהם כמה עבי בשר במיוחד, שבה לה מאי מסוים, יווני. 4. יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של קוצ' מוצ'? המשפט הזה נאמר לפחות פעם אחת על ידי כל גבר נשוי לאשתו, כשהביטוי הגנרי "קוצ' מוצ'" מתחלף בהתאם לתליוּת התרבותית הלוקאלית. בהודו, למשל, זה יהיה, "יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של צ'יקן מסאלה"; בהונגריה זה יהיה, "יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של גולאש"; ובאנגלייה זה יהיה "יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של תה ורקיקים". התרגום המיידי, המעשי, של המשפט הזה מהקוד הגברי לקוד הנשי הוא, "יקירתי, האם הלילה תתני לי סוף סוף?" למעשה, רוב המשפטים שגברים אומרים לנשים מיתרגמים למשפט הזה. אבל זה לסיפור אחר. 5. אם לא הייתי עושה את זה, זה לא היה קורה... המשפט הזה דומה לקודמו, רק בהפוכה. זה המשפט שהנשים אומרות לגברים איתם הן חיות ופירושו, למעשה, "נמאס לי לעשות הכול לבד. תתחיל להשקיע בבית וביחסים אחרת שוב לא תקבל הלילה". 6. גם קטשופ זה ירק. דני בא הביתה ביום האם וסיפר לאימא שלו שהמורה ביקשה לכתוב חיבור על "אימא יש רק אחת". אימא, בלב עולץ, ביקשה מהממתק להקריא את מה שכתב. "באתי לאימא וביקשתי ממנה שנכין ביחד עוגת שוקולד", מתחיל דני לקרוא בקול, "אימא אמרה לי למדוד כוס סוכר וכוס קמח, ואז להוציא מהמקרר 3 ביצים. מילאתי את הכוסות בסוכר וקמח ואז ניגשתי למקרר. פתחתי אותו והושטתי יד להוציא את הביצים, אבל אז ראיתי שאין וקראתי בקול, 'אימא, יש רק אחת!" אימא חייכה חיוך עקום ושתקה בקול. בארוחת הצהריים מתיישב דני לשולחן ורואה שסלט הירקות האהוב עליו חסר. הוא מתלונן בקול יללני לאמו, והיא, באדישות מקפיאה, עונה לו "גם קטשופ זה ירק". נא לא להעביר את האירוע הזה ליצחק קדמן.

קפת

New member
לשירותכם, תמיד

אני מבינה שאפחד מכם, נבלות, לא יעשה בשבילי שום מאמץ, ורק אני נושאת פה בעול, אז קבלו מקבץ חדש: 1. שלום, חבר 2. רד אלינו, אוירון 3. מה נעלה יותר: נוסחת הZPT או פיטו סירומיד בוטני? 4. לא היית מוצא ביותר פחות 5. זה ציפור? זה מטוס? זה סופרמן? לא, זה באמת מטוס... 6. You're terminated, fucker

אחות קפת

קודם כל רציתי לציין כמה זה נחמד לראות איך את עובדת כל כך קשה כדי לשאת בעול למען כולם. זה באמת מכמיר לב (מי שיש לו). ע.די. גורדון כבר העלה על נס את שבחי העבודה העברית. לדעתי העבודה היא משובחת במיוחד כשלא אני צריך לעשות אותה. זה באמת עושה לי טוב על הנשמה לראות אלטרואיזם (אצל אחרים). 1. שלום, חבר את המשפט הזה טבע לא אחר מאשר מיכאל של בוגונביליה. הוא רצה להדגיש עד כמה הב.מ.וו השחורה שלו יותר מהירה מכל האוטואים בשכונה, אז הוא הכין סטיקר כזה מיוחד למאחורה של האוטו, שכל מי שנוסע אחריו יוכל לראות איך הוא מאיץ מהר ואומר לו שלום בסיבוב. הסטיקר הזה היה בזמנו להיט גדול וכל אחד שהיה לו אוטו היה מדביק אחד כזה. גם אם האוטו היה, נניח, פיאט תכלת מקולקלת שלא יכולה להתניע - היה בעליה הגאה שם כזה סטיקר, בשביל הפאסון. כשקלינטון הגיע לנאום בארץ, הוא חיפש איזה משפט שיהיה ישראלי, שורשי, חלוצי, משפט שיבטא את הרוח הציונית האמיתית. הוא קרא את כל כתבי כצנלסון ולא מצא מאומה. נעמי שמר עוד היתה חיה אז ולא היה מקובל לצטט משיריה. אז הוא החליט ללכת על הסטיקר. היסטוריה. 2. רד אלינו, אוירון כאן אנו נדרשים לפרשת נערות הליווי של נבחרת ישראל בכדורגל. כזכור, נתפסו שחקני נבחרת ישראל כשאל חדריהם במלון מגיעות נערות ליווי כדי לשעשע אותם ערב משחק גורלי. על פי רוב, הנערות היו עושות את מלאכתן נאמנה ולא מתלוננות, גם אם לא נהנו יתר על המידה (ככה זה המקצוע הזה, זנות. שקלתי את זה פעם בעצמי והחלטתי נגד. לא בגלל שדאגתי שמא לא אהנה, אלא בגלל שחששתי שממילא לא יהיו לי לקוחות). אבל, היה יוצא מן הכלל אחד, הלוא הוא אלון מזרחי, מלך השערים של כל הזמנים, הידוע בכינויו "האוירון". אז, בימים ההם, היו הנערות נוערות את תאוותן השמיימה: "רד אלינו אוירון". 3. מה נעלה יותר: נוסחת הZPT או פיטו סירומיד בוטני? את המשפט הזה אפילו לא הבנתי, מה שלרגע לא מפריע לי להתחקות על מקורו כמובן. ברגעים האלה אני מרגיש בדיוק כמו דארווין, גם הוא לא הבין בני אדם, וזה לא הפריע לו להתחקות אחרי מקורם. כאלה אנחנו, פורצי הדרך. אם דארווין ואני היינו חיים בזמן המצור על ירושלים, הפיאט התכולה שלנו הייתה בוודאי מונחת היום, חלודה לגמרי, לצד הכביש העולה לירושלים. על הטמבון מאחורה היה מודבק סטיקר: "שלום, חבר". בכל אופן, גם המקור של המשפט הזה הוא לא אחר מאשר מיכאל, שהיה מתעסק קצת מהצד עם הבת של הדיקן בגלל שהוא שמע בשיר שהיא אוהבת סאדו. אבל השיר היה כנראה על דיקן אחר, כי כמה שמיכאל הביא לזותי שלנו שוטים, הוא לא הצליח לעורר אותה בגרוש. ככה או ככה, יום אחד הדיקן חזר הביתה מוקדם מהעבודה. הבת של הדיקן ישר נבהלה ואמרה למיכאל: "אתה ייסרת אותי בשוטים, אבל אבי ייסר אותך בעקרבים", שזה, אם חושבים על זה לרגע, להביא אותה לירבעם בהפוכה (אם הופכים את ירבעם מקבלים מעברי. כמו למשל, מעברי גשר אלנבי, או גשר ביילי. בכלל, אני במצב רוח פוסט-פוסט-ציוני הלילה. למה בעצם לא אומרים דואר-ציוני? או דואר-מודרניזם? באמת דרושה כאן מילה עברית). אבל לא רוחו של איש כמיכאל תיפול בפני התיקן. איך שהג'וק מגיע, הוא שאל אותו "מה נעלה יותר: נוסחת הZPT או פיטו סירומיד בוטני?" ובעוד הדיקן חוכך בדעתו, לבש מיכאל את מכנסיו בזריזות, לקח את השוטים וברח. 4. לא היית מוצא ביותר פחות הדיקן, שהבין מהשאלה של מיכאל שהוא בסך הכל מבקש לקנות את הנוסחה הזולה יותר מבין השתיים, ושגם לו - עם כל הפרופסורה והכל - לא היה מושג במה מדובר, ניסה לענות שהנוסחה היא בעצם נורא זולה בקפיטריה של האוניברסיטה. בינתיים הבת שלו ניצלה את המבוכה הרגעית כדי להחביא את כל חגורות העור והמסיכות עם הניטים מתחת למיטה. 5. זה ציפור? זה מטוס? זה סופרמן? לא, זה באמת מטוס... אמרה ידועה בקרב נערות הליווי מתשובה מספר שתיים, שהיו מדרגות את היורדים אליהן לפי ביצועים: ציפור, מטוס או סופרמן. מטוס זה ביצועים של אלון מזרחי. ציפור, זה אותם יורדים שרבין פעם קרא להם "נפולת של נמושות". סופרמן זה מיכאל של בוגונביליה. 6. You're terminated, fucker זה לא חוכמה. זה אומרים כל המנהלים שלי, יומיים לפני שאני אמור לקבל את המשכורת הראשונה, כדי שלא ארגיש שיש לי קביעות. ואין לכם מה להתרשם, הפאקר הזה הוא לא שם פועל שמרמז שהטרדתי מינית בהצלחה את שכנותיי לעבודה. זה סתם קללה מצידם. ובבנין התפעל ננוחם.

שמישהו יסביר לחבר שווארמה

שמיכאל לא באמת יכול להיות שלי, כי אני, כידוע, אוחזת בארנון ש. עם זאת, אין להסיק מדברי שאני לא חושבת שמיכאל הוא גבר-גבר.

נינטייב

New member
עוד...עדיין...רק אני

1. אריק לזמביש, לפני תכנון המאחז הבלתי חוקי (שעושה כיף) הבא. 2. אשתו של אלון מזרחי. 3. ל-ZPT מידה 43. לפיטו מידה 45. ברור שפיטו נעלה יותר. 4. ארון חקשוריאן לאשתי, אחרי שהפנתה לו את גבה בסרבה לקנות נעליים איטלקיות שיוצרו בעזה ב159.99 מחיר אחרון. 5. 2,100 אנשים, אי-שם בדרום מנהטן, ב-9.11.01 6. שוב פעם שוורצנגר?

בחבח

New member
עוד טוב

1. שלום, חבר - קופירייטר ממש טוב לנשיא קלינטון שניה אחת לפני נאום מסוים 2. רד אלינו, אוירון - חגי מירום 3. מה נעלה יותר: נוסחת הZPT או פיטו סירומיד בוטני? - המורה שלי לכימיה שניה לפני שחטפה התמוטטות עצבים, קפצה על השולחן והסבירה בצעקות שהיא אשת חיל. 4. לא היית מוצא ביותר פחות - הבן של דניאל פאר מוכר את עצמו לזקנים בגן החשמל 5. זה ציפור? זה מטוס? זה סופרמן? לא, זה באמת מטוס... - יותר מדי אנשים ביותר מדי מקומות 6. You're terminated, fucker - הממשלה לשלטון החוק אחרי המינויים היום

בפורום החדש שלך אנשים לא יודעים

שחק. מוזר. 1. אכן, כפי שציין הבח, פוליטקאי ממולח לנשיא קלינטון. 2. בן לאדן, לעצמו במלמול, תוך שהוא מופה בשידורי הCNN ב-11 לספטמבר 2001. 3. פנינה רוזנבלום, ברגע של מחשבה טהורה. שניה אחר כך היא התאפסה על עצמה ואמרה "משה, קוקי, מה יותר טוב, החליפה הוורודה, או החליפה הוורודה?" 4. ניר לוי, פעם שחקן הורס והיום ערס הרוס, למי שליהק אותו למשחק החיים. 5. איש אחד, שחשב שהוא מצחיק, כמה דקות לפני שהתאומים קרסו. 6. דמות מצוירת במשחק ב-X BOX. ובשבילך, רק כי אני אוהבתותך אפילו שאת כבר לא רואה אותי ממטר בכלל: 1. זה ייגמר בבכי. 2. אני אוהב שוקולד. 3. יש בעולם הזה כל כך הרבה אנשים לא מקוריים. 4. מה ההבדל בין פרה? 5. סליחה, מותר לעשן פה? 6. זה לא הולך להתפוצץ, נכון?

קפת

New member
איילת אהבים

1. זה יגמר בבכי: מה שאמא שלי אומרת כשהיא רואה בפעם ה1253 את "חלף עם הרוח". 2. אני אוהב שוקולד: מרלון ברנדו (ז"ל) כשהתלבט באיזה גלידה לבחור. 3. יש בעולם הזה כך כך הרבה אנשים לא מקוריים: דונטלה וארסצ'ה, בודקת ישבנים של דוגמנים בני 22 4. מה ההבדל בין פרה?: אהרוני ובוקששטר מתארחים אצל לונדון וקירשנבאום. או להפך (לונדון וקירשנבאום מתארחים אצל...) 5. סליחה, מותר לעשן פה?: רודי ג'וליאני כשבדק את מה שנשאר ממגדלי התאומים. 6. זה לא הולך להתפוצץ, נכון? וענונו ביומו הראשו בעבודה, אי שם בתחילת שנות השמונים.

איילת חן

זה יגמר בבכי- הארי לסאלי בסצנת "הגמירה" אני אוהב שוקולד- הילד בן ה-12 למיקל ג'קסון יש בעולם הזה כל כך הרבה אנשים לא מקוריים - חוקרי המשטרה לגילעד שרון מה ההבדל בין פרה ?- למירי בלקין? פרה לא חסה. סליחה,מותר לעשן פה ?-(הומור שחור) סוחב הגופות לחייל ה-s.s באתר הקרמטוריום זה הולך להתפוצץ ,נכון? - הנסיכה פיונה לשרק(2) בבריכת הבוץ כאשר הפוקפוקים השתחררו להם החוצה.

לשכנה העליזה

מכיוון שמישרה אקדמית כבר בטח לא תהיה לי בחיי הנוכחיים, החלטתי להטפל לשכנה עליזה על לא עוול בכפה ולהוסיף הערות לתשובות שלה. זה יגמר בבכי- הארי לסאלי בסצנת "הגמירה" - מה פתאום. מתי כבר תבינו שבסך הכל היה מדובר בפאי תפוחים ממוצע. אמריקאים, מה הם מבינים. אני אוהב שוקולד- הילד בן ה-12 למיקל ג'קסון - נראה לי שההפך. יש בעולם הזה כל כך הרבה אנשים לא מקוריים - חוקרי המשטרה לגילעד שרון - או שמא עמרי שרון, צחי בוקשטטר, יאיר ניצני ואמיר בן דוד זה לזה? מה ההבדל בין פרה ?- למירי בלקין? פרה לא חסה. - אבל גם מירי לא חסה ועם כן, אז עם המון רוטב אלף האיים. תמונה שווה יותר מאלף קלוריות. סליחה,מותר לעשן פה ?-(הומור שחור) סוחב הגופות לחייל ה-s.s באתר הקרמטוריום - עליזה כפרות, לחברה שסחבו את הגופות קראו זונדר קומנדו ולא נראה לי שהם פטפטו עם האס-אסניקים. מקסימום עם הקאפו. זה הולך להתפוצץ ,נכון? - הנסיכה פיונה לשרק(2) בבריכת הבוץ כאשר הפוקפוקים השתחררו להם החוצה - יפה. אני חושבת שבריכת הבוץ היא בעצם מרק השעועית של ננוצ'קה. זה לא בשבילי. אני כבר יודעת את חומר הזה.

בוגונביליה "שיח(ית)" יקרה

צודקת,לא עוול בכפי אלא אייס קופי קר בכפי אם כבר "השתמשת" בתגובתי, בואי ליגמי גם מהאייס שלי :)

למעלה