מי אמר את זה? (הקפצה)

זה יגמר, רק לא ברור איך

1. זה ייגמר בבכי. הרבה אמהות להרבה ילדים. וכל פעם זה באמת נגמר בבכי. 2. אני אוהב שוקולד. עודד מנשנש (אחותו מלטפת טושים! באמת! ראיתי!) בעיבוד של מנחי ערוץ הילדים לשירי הכבש השישה עשר. בחיי, יש בעולם הזה כל כך הרבה אנשים לא מקוריים. 3. יש בעולם הזה כל כך הרבה אנשים לא מקוריים. אני, הרגע. 4. מה ההבדל בין פרה? לאלא. זה "מה ההבדל בין ארנב?". והתשובה היא כמובן ששתי אוזניים לו, ארוכות זו מזו במידה שווה. 5. סליחה, מותר לעשן פה? בועז וכטל בישיבת הוועדה למלחמה בסמים של הכנסת, לאיוב "אני רוצה לפגוש את אגם רודברג" קרא. 6. זה לא הולך להתפוצץ, נכון? אגם רודברג למירי בוהדנה על הסט של "אהבה מעבר לפינה",בזמן שהן בחנו במראת-כיס את החצ'קון שיצא לאגם על המצח.

בחבח

New member
careline deodorant noshem

1. זה ייגמר בבכי. מר ביג למישהי שרצתה לצלם אותו עם תינוק בטיילת בתל-אביב 2. אני אוהב שוקולד. מר ביג לנערת הליווי שסידרו לו, שתיכננה להביא גלידת תל-חנן. 3. יש בעולם הזה כל כך הרבה אנשים לא מקוריים. מר ביג להפקה של גיא פינס אחרי שקיבל מראש את השאלות לראיון 4. מה ההבדל בין פרה? מר ביג שיכור 5. סליחה, מותר לעשן פה? מר ביג מגלה שיש יתרונות לבארים בתל-אביב על פני בארים במנהטן 6. זה לא הולך להתפוצץ, נכון? מר ביג לאחר שחזה בבן מיעוטים מנקה את הבריכה

מה הקטע הזה עם מר ביג בארץ?

ולמה אני שמעתי רק על אסתר? אוף. אבל הכי גרוע, למה אתם לא ממשיכים את המשחק? למה רק אני ואמא'שלי צריכות לעבוד בשבילכם. חולירות. חוליגנים. ככה לא עושים! ובכל זאת, סתם כי כיף... 1. ככה לא בונים חומה. 2. ישנה אחת, קוראים אותה כנרת. 3. קראת לי אסתר. 4. אם אין לחם אין תורה. 5. בבקשה לא מתעצבנת. 6. סליחה, הוודקה אבסולוט, זה טרי?

בחבח

New member
אסתר לא באה בסוף

1. ככה לא בונים חומה. - רוג'ר ווטרס בראותו את גדר ההפרדה 2. ישנה אחת, קוראים אותה כנרת. - מדריך טיולים לתייר אמריקאי שרצה לדעת אם יש בארץ בריכות גדולות יותר מ-25 מ' 3. קראת לי אסתר. המדונה לאלוהים (זאת תשובה שהיא חילול קודש טרנס-דתי) 4. אם אין לחם אין תורה. התשובה של הכומר למרי אנטואנט 5. בבקשה לא מתעצבנת. נערת ליווי למר ביג אחרי שסיימה להתפקע מצחוק (נו. היה צריך להכניס אותו לכאן איכשהו) 6. סליחה, הוודקה אבסולוט, זה טרי? - ביל מוריי במהלך צילומי סצנת הפרסומת לאבודים בטוקיו (שהוא החזרה הגנרלית לבואו של מר ביג לארץ)

נינטייב

New member
תשובות...ולא להתנפל, זו רק אני

1. ביבי לשרה. 2. אני בטוחה שאני אמרתי את זה. 3. אשתו של אלון מזרחי. 4. משה חיים (או שמא, חיים משה?) לפנינה ר. לפני הפרידה הראשונה. 5. אלון מזרחי. 6. ג'ורג' בוש האב, הבן והקריקטורה.

בחבח

New member
טוב

1. תעזבי לי את היד, שרה! - כריסטופר נות', הידוע בכינויו מר ביג, בעודו מנער את שותפתו לסדרה, שרה ג'סיקה פרקר, שניסתה למנוע ממנו לטוס לארצנו הקטנה ומרובת הפיגועים 2. הדברים הטובים בחיים הם לא חוקיים, לא מוסריים או משמינים - אימרה נזירית ידועה 3. כייפנו על הכייפק ועשינו כייף חיים! - שקע ותקע בחברת החשמל 4. יקירתי, התואילי להכין לי מנה נפלאה נוספת של קוצ' מוצ'? - אני לא יודע ולא רוצה לדעת מי זה האיש הזה 5. אם לא הייתי עושה את זה, זה לא היה קורה... - רפי נלסון על גילוח הזקן שלו 6. גם קטשופ זה ירק. - מנכ"ל חברת מקדונלד מסביר על ערכים תזונתיים בהמבורגר למיקי חיימוביץ

קפת

New member
מי אמר את זה? (הקפצה)

לכבוד שאלות חדשות שטמנה איילת משתוללת. תרבחו ותתמודדו.

מועמר

New member
אם לא הייתי עושה את זה

אני מכחיש שאמרתי את זה. זה לא הייתי אני. "זה" לא קרה. תשכחי מזה. אני לא בנוי לקשר. יש לי הפרעה דיסוציאטיבית. אני לא מכיר אותך. אל תתקשרי אלי.

קפת

New member
אלוהים, מועמר, מועמר, אלוהים

איך הפצעת לאפלולית חיי. חמור, פנה לו מקום במיטה. חמור, יותר טוב תלך ללעוס תבן במקום אחר. היית רק תחליף זול וז-מין. הדבר האמיתי הגיע. מועמר - אתה המנורה במקרר נשמתי, שתדע. כשאני פותחת ורואה אותך נדלק, אני יודעת שראיתי את האור. הללויה. הפסיכופאת הראשי מתקאמבק. המערכת המזולימבית שלי יכולה לצאת לפנסיה. דיכוטומיה, דיכוטומיה, דיכוטומיה.

תגידי, המערכת המזולימבית שלך

כוללת סאבוופר אקטיבי, רמקולים סראונד, ודום טוויטר? לא, כי אם את מוציאה אותה לפנסיה אולי אני אוכל למצוא לה שימוש.

קפת קפת קפת (נאנח באכזבה)

זה שאני מרשה לך לפנטז עלי בקול רם לא אומר שאת רשאית להשליך אותי כל פעם שההר בא אל מועמר, או משהו כזה. יש לנו חוזה לשנתיים, עם אופציה לשלוש, ואז תכבדי אותו כלשונו, בלשונך. ואל תשכחי, שיש לי הרבה הצעות מקבוצות באירופה, וגם בספרד.

למעלה