מי אמר באד ביט?

shuval

New member
מי אמר באד ביט?

שני SNG, אחד אחרי השני, שניהם עפתי עם KK ביד. בראשון מול טמבל שהחזיק JT אוף סוטד, השווה את ההעלאה שלי, פלופ 48Q, אני אול אין, הוא אול אין, מגיע 9 בטרן. בשני מול AJ, השווה העלאה שלי, פלופ QJ7, אני אול אין, הוא אול אין, מגיע J בטרן. בדקתי במחשבון הסיכויים: בראשון היה לו 16% סיכוי לנצח (אחרי הפלופ). בשני היה לו 23% סיכוי לנצח (אחרי הפלופ). אגב, הסיכוי המשולב (להפסיד בשתי הידיים יחד) הוא פחות מ-4%... פלא שאנשים חושבים שהאתרים האלו מכורים?

shuval

New member
טוב, זה כבר מתחיל להריח לא טוב

SNG שלישי: AK שלי מול AJ שלו. פלופ KJx, שנינו ALL IN. סיכויים 80:20 לטובתי. מה מופיע בריבר? כמובן - J... SNG רביעי: ידיים מגעילות בטירוף. הכי טוב שקיבלתי במשך כ-70 ידיים הוא A5 או K9. בסוף נפל לי AKs. מעלה 4BB, מקבל השוואה מ-78 אוף סוטד (!). נפתח 47K, שנינו ALL-IN. שוב 80:20 לטובתי. מה מופיע בריבר??? כמובן - 8... SNG נוסף, ידיים מתות. אפילו זוג לא הצחתי להשלים בפלופ. עד שהגיע QT, הפלופ T64, אני קופץ פנימה, הוא משווה ופותח KT !! SNG שישי: הגעתי לבאבל, הללויה! מחזיק KQ, הפלופ נפתח QTT, אני שמח וטוב לבב, צ'ק-רייז נחמד, הוא אול אין, אני משווה, הוא פותח QT !!!!! אני לא יודע מה איתכם, אבל רצף כזה של הפסדים כשכל הסיכויים לטובתי (KK ו-AK) וחוסר יכולת לנצח בשאודאון (לא יכול להימנע מהשואדאונס כי אני מקבל השוואות לאול אין מהידיים הכי מצ'וקמקות שיכולות להיות), מתחיל לעשות רושם כאילו הקלפים לא מעורבבים טוב, אם אתם מבינים למה אני מתכוון... חשבון פשוט: הסיכוי להפסיד את 4 הידיים ברצף שהיה לי בהם KK ו-AK, באול אין פוסט פלופ הוא... 0.1% !!!!!! זה נראה לכם הגיוני? 0.1% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מחפש אתר אחר לשחק שובל

NuniZ

New member
זה קורה, עד שלא יקרה לך בלייב לא תאמין

אז לך תשחק קצת לייב ותחזור לאינטרנט

thecombina

New member
0.1 זה אחד לאלף וזה קורה לפעמים

בממוצע אחת לאלף פעמים...

shaywh

New member
לא רק שהגיוני

יראה לא הגיוני אם דברים כאלה לא יקרו לך. שלא לדבר על זה שאתה מתלונן על הפסד של KQ לQT בפלופ. אתה מתאר פה פעמיים שהפסדת כשאתה פייבוריט בפלופ, פעם אחת שהתחלת עם היד הפחות טובה והפסדת ופעם אחת שהתחלת עם הטובה והוא פגע בעשר שלו וניצחת. שלא לדבר על זה שהשוות אול אין שזה לא תמיד נכון שם, תלוי בשחקן. זה הכי סטנדרטי שיש. זה שזה בא אחרי שני הפסדים של KK לא מעלה או מוריד הרבה.

shuval

New member
בוא נעשה סקר:

מי הפסיד 4 אול-אינים ברצף כשהסיכויים הם 75-85% לטובתו בכל פעם? הטענה העיקרית שלי היא לגבי הסיכוי האפסי (1:1000) להפסיד ברצף שני אול אין של KK ושניים של AK, אחרי הפלופ, כשאתה היד החזקה והסיכויים הם בממוצע 80:20 לטובתך. אז KK ו-AK זה EV-??? זה שעל הדרך אני גם לא מצליח להיות היד הטובה בשולחן (הדוגמאות עם QT/KT ו-KQ/QT), זה רק מוסיף על התחושה שמישהו משחק איתך.

b.o.b

New member
אתה יודע שזה לא דבר כל כך קשה

כשאתה משחק מולטי טייבלס, קרה לי המון פעמים שהפסדתי עם זוג גבוה יותר(80% , 20%) ארבע פעמים ומעלה רצוף. זה מחרפן באותו רגע, אבל אתה צריך להבין שאין לך מה לעשות חוץ מלשחק את המשחק הכי טוב שאתה יכול, אני רק אגיד שהמון פעמים אנשים מייחסים הפסדים רק לחוסר מזל, זה לא ככה. אין ספק שהוא משחק תפקיד, לפעמים לצערנו מרכזי, אבל בטווח הארוך, היכולת היא הקובעת.

shaywh

New member
תעשה סקר מי לא ואז תבין יותר טוב מה מצבך

חוץ מזה, לא צריך לדעת רק לחשב אחוזים אלא גם לשים אותם בהקשר. את זה אתה לא עושה. כמות הידיים שאתה מתייחס אליה היא בדיחה מהזוית הסטטיסטית וזה מדגם שלא מחזיק כלום. נסה לטעון שלאורך עשרים אלף ידיים וחמש מאות אול אינים אתה מפסיד בצורה חריגה ויהיה על מה להסתכל, לא ב4 אול אינים. גם אל תגיד אחד לאלף כי זה לא באמת מרשים. יש כ"כ הרבה דברים שקורים תוך כדי משחק שהם אחד למשהו ולרובם אתה לא מתייחס אפילו או לא מודע. אגב, לי בלייב קרה פעם משהו שהסיכוי לו יותר נמוך מ1 ל3,000,000 אז אחד לאלף זה לא בדיוק מה שירשים אותי. יודע מה. אני אפתח פה שרשור על שונות בפוקר שזה בכלליות קונספט שלא מובן או מוערך מספיק. תוחלת זה לא הכל. אם אחריו יהיו לך עוד טענות תגיד.

Kgt1

New member
איגור, יש לך חבר חדש, ספר לו קצת על החיים :)

FrecCo

Active member
רואים שאתה שחקן מתחיל :)

אגב החישוב שלך של כל הבד ביטים ביחד הוא מאוד לא נכון. אין כזה דבר. אם תיקח את הבד ביטים שלך לאורך שנה ותחשב את כולם בבת אחת כרציפים זו לא חוכמה גדולה. הבט בידים האלה קרו לך לאורך המון ידיים והם הגיוניים מאוד וכל אחד הוא מקרה פרטי. אתה לא יכול לחשב אותם יחד. בד ביטים יש כ-ל הזמן בפוקר, אם אתה מתפלץ מנצחונות של 20% אתה צעיר וצריך להתחיל להתייחס לזה כמובן מאליו אחרת הטילטים שלך יהיו בשמים (אגב כל השחקנים המתחילים חושדים באתר שלהם בהתחלה...תכונה של מפסידים). ולקינוח,שלושה בד ביטים מהיום בקרבון פוקר: הראשון לא הפסדתי בו אבל הייתי על 98 אחוז בפלופ אז תהנו: אני עם 5 5, פלופ 8 3 5 מצ'קצ'ק, מקבל רייז ענק (אין לי כוח לפרט שחקנים פוזישנס, לא רלבנטי) דוחף אול אין. הוא פותח זוגות 3 5!!!!!!!! בקרבון רואים אחוזים כשיש אול אין. אני על 98 אחוז, הוא על 2. מגיע 8 8, לספליט. :) אומהה: אני עם 44XX. נפתח 4 2 Q מגיעים לאול אין, שחקן פותח 22JJ מה קיבל בטרן? עוד סט לג'קים שלו. למה לא. אחרון ומאוד לא חביב, הוא לא היה היום למעשה אבל הוא שווה אזכור בכל שרשור כזה כי הוא באמת חריג. אני עם JQ, פלופ 8, 9, 10 שני שחקנים נכנסים אותי באול אין!!!! אני בשמים. אחד פותח 10, 10, ועוד אחד פותח 9, 10!! עכשיו היית מצפה שאו אני אנצח, או זה עם הסט שיפגע בפול (הרי גם אם מגיע 9 הוא עם פול יותר גדול), אבל מה שלא היית מצפה זה שיגיע 9 9 וששתי הידיים הכי חזקות בפלופ יאכלו את הבד ביט של חייהן. (בעיקר זה עם הסט...שבטרן היה על 99 אחוז או משהו). אז לא ציפית, אז מה :)

shuval

New member
אכן, אני מתחיל, לא מכחיש

אין ספק שבאד ביטים מגיעים, וחטפתי על ימין ועל שמאל באד ביטים. אני לא מתלונן. הטענה שלי היא לגבי ההסתברות שיהיה רצף כזה, שהיא מאוד נמוכה. מילא, אם היו מאחורי כמה אלפי טורנירים, היה יותר "הגיוני" שאתקל ברצף כזה, למרות שברור לחלוטין שתאורטית, יכול להיות שמרגע זה ועד שייגמר לי החשבון בפול טילט, אני לא אוכל לנצח אף פעם כאשר הסיכויים הם 80:20 לטובתי. תיאורטית (וגם מעשית) זה ייתכן, על אף הסיכויים הנמוכים. אני לא מאשים את FTP ב"סידור" הקלפים, למרות שקראתי כל מיני תאוריות ורעיונות (למשל שסיכויים של 85:15 הם הופכים ל-70:30 או אפילו 60:40, או שהסיכויים שלך לזכות ב-draw hands גבוהים יותר מב-made hands, וכל זה כדי להגביר את האקשן). שוב, אני לא מאמין שהם עושים דברים כאלה, למרות שתכל'ס, הם יכולים, ואז נשאלת השאלה למה לא? בכל אופן, אני אשמח לנסות פלטפורמות אחרות ולראות אם אני "מסתדר" איתן טוב יותר :) שובל

shuval

New member
האישה הזאת בטוח לא תתלונן:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000572748

Harleydude

New member
אממ יד שקרתה לי עכשיו בקאש, 200 ב''ב דיפ

Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.25 BB (9 handed) - Full-Tilt Converter Tool from http://www.flopturnriver.com BB ($53.77) UTG ($10.25) Hero (UTG+1) ($55) MP1 ($71.51) MP2 ($25.68) MP3 ($9.15) CO ($32.40) Button ($32.11) SB ($48.90) Preflop: Hero is UTG+1 with Kc, Ks 1 fold, Hero bets $0.85, 5 folds, SB calls $0.75, 1 fold Flop: ($1.95) Kh, 4h, 5s (2 players) SB checks, Hero bets $1.32, SB raises to $5.91, Hero raises to $14.11, SB calls $8.20 Turn: ($30.17) 8d (2 players) SB checks, Hero bets $21.12, SB raises to $33.94 (All-In), Hero calls $12.82 River: ($98.05) 3h (2 players, 1 all-in) Total pot: $98.05 | Rake: $3 למי שלא ניחש היה לו פלאש דרו, השקיע איתו 132 ביג בליינדים בטרן

shuval

New member
טוב, זה קורה הרבה

סה"כ יש לו 9 אאוטים, או בסביבות 35% אחרי הפלופ, שלפעמים זה מצדיק את המהלך (אולי לא אול אין). להשוות אול אין פוסט פלופ לגאטשט, שזה 4 אאוטים, או 15% - זה טמטום, וזה קורה לי הרבה (אולי בגלל שאני משחק בבאי אינים נמוכים). אנשים משווים ALL IN עם 45s, עם 89o וכל מיני ידיים מזובלות אחרות. דווקא ב-3 ה-SNG האחרונים השתפר המצב, וטפו טפו טפו, סיימתי בשלושתם בתוך הכסף. אולי מישהו מ-FTP קורא פה הודעות וקרא את האיום שלי לעבור לפלטפורמה אחרת? ;)

זונע

New member
שחקן מטומטם

אם ככה הוא משחק פלאש דרו...אני גם רוצה לשחק נגדו.

Harleydude

New member
תגובה לשני התגובות

שובל - יש הבדל בין להיות אגרסיבי עם פלאש דרו כשאתה משחק איזה סיטנגו או טורניר עם ערימה של 20-30 ביג בליינדים ויש לעשות את זה 200 ביג בליינדים דיפ בקאש מחוץ לפוזיציה כשאתה מקבל 4 בט בפלופ והימור בטרן שמאלץ אותך להשקיע 130 ב''ב כשאתה בבירור אנדרדוג רציני. אין שום יד שאני עושה את זה איתה שם חוץ מסט. זונע, לא רק שככה הוא משחק פלאש דרו, ככה הוא משחק פלאש דרו Q היי 200 ב''ב דיפ. אני ממש מתבאס שזה היה ראש ולא הספקתי לקלוט את שם השחקן מרוב שהייתי בהלם. אם זה היה רינג הייתי שם עליו נוט ומחפש אותו כל פעם שאני פותח את התוכנה. אגב, קרה לי פעם ששחקן עשה לי משהו דומה עם J2 מול QQ כשהוא השקיע מעל ומעבר עם גאטשוט ב50NL ויצא שישר הלכתי לחפש אותו וקלטתי שהוא יושב ב200NL עם כל הרול שלו, בחיים לא שיחקתי 200NL ולא היה לי רול לזה אבל התיישבתי ותוך בדיוק 14 ידיים הוא היה BUSTO.

shaywh

New member
לא מאוחר לעשות נוט...

הנד היסטורי, אתה מחפש את השם שלו כל פעם שאתה פותח את התוכנה עד שאתה מוצא. אגב, או שהוא היה בטוח שאתם בקרב בלופים או שהוא באמת דונק אבל ידיים כאלה הן בדיוק הסיבה שהם ממשיכים לעשות מהלכים מפסידים (ובסופו של דבר מפסידים את הכסף). כשזה קורה לי (קרה לא מזמן עם אסים מול 89 בטורן לוח 67xx) אני ממש מתאפק לא לשפוך משהו בצ'אט למקרה שהוא לא יודע שזה מהלך מפגר. חוץ מזה יאללה מיין איבנט. עכשיו שאיסטגייט פרש מפוקר גלפונד הוא מספר אחת שלי.

למעלה