מי אמר רומנטיקה ולא קיבל??

belli80

New member
מי אמר רומנטיקה ולא קיבל??

מוזר. תמיד חשבתי שאני ממש לא הטיפוס. כל חיי נגעלתי מדביקות יתר ולגלגתי בגלוי על כל הנוטים להימרח בדבש דבורים כשהם בחברת ה"קוקי" שלהם. כמו שני הזקנים של החבובות שיושבים מאחור וקוטלים את כל העולם... אבל מידי פעם, ככה, כשנחה המוזה, אני כן מסוגלת להדליק איזה נר, לשים על עצמי "איזה משהו מודרני שלא ייראו את הפנים", ואפילו לפתוח בקבוק יין טוב. אבל זהו. בלי הפקות גרנדיוזיות, בלי רבי משתתפים, אפילו בלי יותר מידי מלל מתקתק. והיום, אחרי שהתרוצצנו יום שלם באירגון הצעת נישואין לשניים מחברינו הטובים ביותר, פתאום הוא שאל אותי, ונראה לי שברצינות: "אז מה? גם את רוצה כזה?" עכשיו. להבהיר נקודה קטנה וקריטית - אנחנו "מאורסים". ולמה במרכאות? כי אף אחד, כמעט, לא יודע מזה. שוב- לא היתה "הפקה". ההצעה היתה די הדדית, וסוכמה לה על חוף הים עם כוס בירה טובה. ונשיקה. אין טבעת, אין תיעוד ועד היום- היה לי ממש טוב עם זה. אני יודעת שזה הדבר שאני הכי רוצה בחיים. אבל כשהוא שאל את מה שהוא שאל פשוט לא ידעתי מה לענות. זה פשוט פחד ממבוכה? או שממש אין לי את זה?? מודה, אני מרגישה מעט לא ... איך נקרא לזה? "נשית". לא מתחברת לכל הטיקסיות שמסביב, שחדרה כל כך טוב להלך הרוח פה, תודות לסרטים ההוליוודיים. לא בוער לי להרגיש כמו נסיכה, ואני יודעת שאני לא חייה בספר אגדה. אבל... רע לי להודות בזה. מרגישה כאילו משהו ממש דפוק בי. סוג של ניתוק רגשי. אולי תחילתה של נכות ממשית.. הוא אומר שזה בגלל שאף פעם לא חשבתי על זה, ושאם אשתפשף ברעיון תהייה לי תשובה. ומה אם לא?

אני איתך...

לבקש את היד(??) זה באמת קצת פאסה... החלטה משותפת זה יותר לעניין... אבל אני גם לא בעד חתונות באופן כללי, אז אולי אני לא דוגמא... מצד שני, אם זה חשוב לאחד הצדדים אז "בשביל הקטע" זה דווקא יכול להיות נחמד...

אופססס...

מדברים כאן על חתונה ממש? חשבתי שרק על הצעה בצורה פומפוזית או לא... בכל מקרה, כשמדובר בחתונה אז גם לא "בשביל הקטע"... תודה...

bella21

New member
בלי יקרה, למה זה חייב להיות קיצוני?

קודם כל- מזל טוב על האירוסין. אבל למה הכל שחור או לבן? למה זה חייב להיות או הפקה גרנדיוזית ופוצי מוצי עד שבא להקיא את הנשמה- או כלום? איפה התחום האפור, שבו לדעתי האישית, נמצאות הרבה מהבחורות היום, וייתכן שגם את? אני לא חושבת שיש לך ניתוק רגשי, אני חושבת שהעניין מצטייר בראשך בשתי פינות שונות, וזה לא חייב להיות ככה. את משתמשת פה במילים חזקות מדי לסיטואציה- "ניתוק רגשי", "נכות ממשית", מותק, את סה"כ כמו רוב חברותיי הטובות וכמוני. בימינו הרבה בחורות כבר לא צריכות את כל הבלאגן שמסביב. אל תשכחי שאת שומעת סביבך רק את אלו שכן אוהבות את זה, כי כמובן שמי שאוהבת את זה- גם תשמיע בקול את המאורע וההפקות סביבו. הבעיה מתחילה כשבחורות כמוך חושבות שאם הן לא רוצות- אזי יש בעיה. ואין שום בעיה. אני אומרת לכי עם תחושת הבטן שלך. נסי להשתשע, בינך לבין עצמך, ברעיון של משהו קצת יותר רומנטי ממה שאת רגילה אליו- ותראי מה זה עושה לך. נסי לווסת את הרומנטיות למידה שמתאימה לך. זה דבר לגיטימי לחלוטין. אין לך שום נכות, סתם סרטים...

belli80

New member
חייכת אותי...

את כל מה שכתבת אמרתי לעצמי או שהוא טרח לציין לפניי. אבל הבעייה מתחילה מזה שהרציונליזציה הזו לא כל כך תופסת כשזה מגיע לחיים האמיתיים. בוקר טוב

שירס36

New member
את נורמלית לחלוטין

פשוט את לא אוהבת להתעסק בדברים האלה. מה שחשוב זה הזוגיות והאינטימיות ולא ההפקות.

belli80

New member
הזוגיות, ברוך השם, סבבה

(עם העליות והירידות שלה..) העיניין הוא שכל ההתעסקות השבוע עם זוג החברים שלנו גרמה לי להרגיש שאני קצת אופסייד.. תמיד הייתי קצת טום-בוי, וביננו- הוא הסטייליסט הצמוד שלי. זה לא שאין לי כוח להתעסקויות (למרות שגם זה נכון ב-100% ) זה יותר שאני לא רואה בזה את הכיף, וגם אין לי מושג איך אני רוצה שזה יהיה... גורם לי להרגיש פשוט לא נשית מידי, כל המצב הזה.

moi24

New member
תשמעי...

קודם כל אני לא מבינה למה את מכניסה את עצמך לסרטים. כי את חושבת שזה מה ש"צריך" להיות? את רואה - הוכחה שאף אחד לא חסין לסרטים ההוליוודיים. אם את שואלת אותי, זה דווקא די נעים כל הטקסיות שמסביב, אבל זאת רק אני... הבעיה מתחילה כשמתחילים לעשות תחרות עם שאר העולם, ואז הכל הופך לגרנדיוזי מדי וסתם שוברים את הראש על שטויות. בסך הכל את בסדר. קצת מנותקת רגשית, אבל בסדר. סתם.......... כפרה עליך! ומזל"ט!

belli80

New member
אין לי "צריך" בראש

אבל אני פשוט לא מתחברת לכל ה"זה" הזה.. ואין מצב שאני שוברת את הראש על שטויות. כמה שפחות שטויות יותר טוב. ביליתי היום שעה בלהסביר לאמא שלי שהחתונה שלי (שהיא לא יודעת עליה, אגב) תהיה חתונה קטנה, בלי (!) ה"שטויות". היא דווקא היתה בעד החלק השני. לא כל כך בעד הראשון. "מחוייבות חברתית" היא קוראת לזה. אווווף. אין לי כוח.

מחוייבות חברתית?

מה, היא קיבוצניקית לשעבר? או שהיא הפכה סוציאליסטית רק כי לא היה לה טיעון אחר?

belli80

New member
../images/Emo13.gif סוג של...

אתה יודע.. אי אפשר שלא להזמין את ההוא, כי הוא הזמין לחתונה של הבן שלו. ואת ההיא אי אפשר שלא להזמין כי היא התאלמנה לא מזמן והיא נורא לבד ומסכנה. את X אי אפשר שלא להזמין אם מזמינים את Y כי הוא נורא ייעלב. וכולי וכולי... מה למשל עושים עם הבוס הקודם שלי? הוא חבר נורא טוב של אבא כבר שנים, וגם כל העובדים האחרים יוזמנו. אבל אותו אני לא סובלת. אז אפשר שלא להזמין אותו?? במיוחד שקולגות אחרות של אבא כן יוזמנו?? והבעיה היא שהכל נכון. כאב לי נורא הלב להגיד לה "אמא, אני נורא מצטערת.. זו החתונה שלי. ולא, כל האנשים האלה שאני לא מכירה ולא מחבבת אפילו לא יוזמנו. אפילו שהם חברים שלכם". מתחילה לחלחל בי התחושה שהולך ליפול עליי משהו מאוד מאוד רחוק ממה שאני רוצה, ומאיך שאני רואה אירוע שכזה...
בוקר טוב.

הכי גרוע כשהפוליטיקה חודרת למעגל החברים...

מסמך מזעזע: זוג חברים שלי, שהיו זוג 7 שנים, נפרדו איש איש לדרכו, וכעת לכל אחד מהם בן\ת זוג חדש\ה. חלפה פחות ממחצית השנה מאז פרידתם, ומיותר לציין שכל מפגש ביניהם עדיין טעון הרבה מאד חוסר נוחיות וחוסר שלווה. החבר הכי טוב של הבחור, שב-7 השנים שחלפו הספיק להתיידד קרוב קרוב עם בת הזוג לשעבר- עומד להתחתן. אין לך מושג איזה בלאגן היה סביב העניין הזה, של את מי להזמין (אותו עם החברה החדשה שלו? אותה ואותו בלי בני הזוג החדשים? את כולם ושהם ישברו את הראש? את העבר? את העתיד? את הידידה או את בת הזוג של החבר הכי טוב? בקיצור, בלאגן...) וכאילו שכל זה לא מספיק, שבוע קודם לכן עוד חתונה מתרחשת, גם היא מקרב מעגל החברים המשותף... מה יש לומר, התחילו שם התייעצויות פנימיות ופוליטיקות שלא נדע. לבסוף הודיעו לי כלאחר כבוד שמאחר שאני "החברה הכי טובה של החברה לשעבר" עלי מוטל התפקיד של להודיע לה על רוע הגזירה... היא לא מוזמנת. הודעתי לה. היא נעלבה קשות. אחרי שבועיים שני המתחתנים חזרו בהם, והזמינו אותה למרות הכל. בתואנה ש"למה שאנחנו נשבור את הראש בשבילם? אנחנו רוצים לראות אותה שם!" (יופי, לא יכולתם לחשוב על זה מההתחלה?!) עכשיו רק נותר לברר איזו רמה של צ'ילבות היא מתכוונת לשחק, והאם היא תמחל על כבודה ותגיע, או שזה היה יותר מדי... בעעע.

magenta73

New member
קולולולולולו מזל טוף

וזה בסדר גמור לא להרגיש חלק מההילולה, או לא לרצות בה.

ד נ י ת3

New member
אצלי הוא למד

שכל רעיון של התקדמות בקשר (מחויבות גדולה יותר) צריך לשתול אצלי בטיפטופים. קודם לזרוק את ההצעה. (לראות איך אני נחנקת מלחץ). לתת לי שבועיים להתבשל ברעיון. ואז שוב להגיד איזו מילה קטנה על זה. (שוב חנק - אבל יותר קטן). ואז שוב תקופה להתבשל ברעיון. ככה - 3-4 פעמים. ואז אני מעלה את הרעיון בעצמי. אז קודם זה היה מגורים משותפים. עכשיו הוא מדבר על חתונה. ואני - אין מצב שאני מתחתנת שוב. אין מצב!!!! אין!!!!!! אין סיכוי!!!!!! רק חוזה אצל עו"ד. טוב. נו. אולי אני אחשוב על זה.

מי קבע ש"רומנטיקה = נשיות"?!!

זה ממש רחוק מאיך שאני מרגישה. גם אני די רחוקה מרומנטיקה, כן, אני יכולה, כמוך, לדפוק איזה הופעה שמיועדת לגרום לו לרצות לעשות בי מעשים רעים, או לפתוח איזה בקבוק יין- סתם כי אני אוהבת, או לקנות לו איזה גרב כי אתמול בבוקר הוא לבש גרביים מחוררות לגמרי
אבל לא רואה את זה כרומנטיקה. הכי רומנטי שתוציאי ממני זה איזה אלבום של CHEMICHAL BROTHERS ברקע של סקס פרוע. זה רומנטי זה?! בכל אופן, בניגוד גמור אליך, באחרונה נאלצתי להתמודד עם מצוקה רגשית של חברתי הטובה, שנבעה מיחסיה הקלוקלים עם בחור שיודע להיות הכי רומנטי בעולם, שאחרי 4 חודשים ביחד הציע לה נישואין ברוב פאר והדר ומאז ועד היום היא מסתובבת בעולם עם טבעת יהלום על האצבע- כשהפחד מהנמהרות של עצמה מונע ממנה לברר בכנות אם הוא בכלל מתאים לה. ועושה רושם שהוא לא. אבל אם הסכמת להצעת נישואין אחרי 4 חודשים את צריכה להיות ממש בוגרת כדי להודות אח"כ שטעית בשיקולים, שזו היתה התלהבות רגעית נטולת יסוד, ושבסופו של יום ההפקה הקרויה "חתונה גרנדיוזית" כן מושכת אותך למרות שכל סביבתך הקרובה מסתכלת על זה כעל "טמטום מיותר שכרוך ביותר מדי כסף לבזבז..." בקיצור, לי נראה שרומנטיקה היא לא אחת תחילף למציאות האמיתית. אני מעדיפה לחיות בכאן ועכשיו, מחוברת למציאות שאומרת שלעולם לא הכל יהיה ורוד- מאשר ליפול לאיזה מצג שווא של חלומות באספמיה, שבסופו של דבר מובילים לצביעות וחוסר כנות בין בני הזוג (כדי לא להרוס את המצג שווא...). הבחור הנ"ל, שהציע לה נישואין אחרי 4 חודשים, הצליח בתקופה של 3 החודשים שאח"כ לצאת דביל אוטיסט בכל מה שקשור ליחסים (כולל יציאות "מרעננות" כמו: "לא שילמת לא תאכלי" בשיא הרצינות...), אז אני שואלת את עצמי (וגם עונה) האם לא עדיף להסתכל למציאות בעינים, לקבל חום ואהבה בלי מצגים מיותרים, וגם כעס וטינה בסיטואציות מסוימות- מאשר להעמיד פנים שהכל ורוד ושמח והכל נפלא, לקרוא לאהובתך "דובשנית" ודקה אח"כ להפנות את הגב וללכת לחדר בלי כחל וסרק כשהיא שוברת צלחת ונפצעת ממנה, כדי לא להתמודד עם הכאב שלה (וגם זה קרה עם אותו גאון רומנטי...).

למעלה