מי אמר רומנטיקה ולא קיבל??

dudusch

New member
למה לקפוץ למסקנות?

למה אם את לא דוגלת בהצעות גרנדיוזיות משהו בך "פגום"? לא כל אישה חולמת על הצעת נישואין תחת מטוס שמשרטט שובל בצורת לב בשמיים, עם בקבוק שמפניה וכו'. הסיבה שהצעתי לזוגתי נישואין כפי שהצעתי (בפומבי, בגדול) היתה כי הצורה "קנתה" אותי כבר לפני כמה שנים, והיה לי "חלום" של איך זה הולך להיות והגשמתי אותו. רומנטיקה או לא. לא כולן הולכות עם טבעות או תכשיטים ותחושת ה"אירוסין" היא יותר בלב פנימה (הטבעת יכולה "לסמן" לאחרים שאיחרו). מצד שני... אולי באמת לעניין של חוסר הרצון בהצעה פומבית יש קטע של "פאדיחות" וכו'? איך היית מקבלת התנהגות אקסצנטרית של זוגך המערבת אותך? "משוגע רד מהגג", או שהיית זורמת איתו? שוב. זה שאת לא בכיוון של הצעה מושקעת יכולה לנבוע מהמון סיבות, שאף אחת מהן לא מחייבת "בעייה"...

dudusch

New member
וכמובן ששכחתי!

מאברוק ומזל טוב, שהצעד הזה יסמל את עלייתכם על השביל לאושר המשותף

belli80

New member
תודה, תודה ../images/Emo9.gif

אז ככה. יפה לך שהגשמת חלום שהיה לך, ושזה קנה אותך. אני בטוחה שתחושת הסיפוק היתה מדהימה. השאלה היא - לה זה מתאים?? העיניין הוא (ולשמחתי הלעתיד שלי יודע את זה טוב מאוד
) שאני לא סובלת אירועים גדולים, במיוחד לא כאלה שיעמידו אותי במרכז. אני נבוכה נורא, אני לא מרגישה נוח, וכשאני מנסה לצאת מזה אני מתחילה לברבר בשטף, ובדרך כלל גם מצליחה להעליב את כולם... אתמול אמרתי למישהו שאם היו מציעים לי נישואין על הבמה של כוכב נולד או משהו כזה (הוא העלה את הנושא, לא אני..) הייתי שופכת על הבחור דלי מיים ומעיפה עליו את כל התאורה. אולי ככה הוא יילמד לא לעשות לי פאדיחות. (מיותר לציין שהתשובה המיידית שלי להצעה כזו מלחיצה תהייה "לא!!" )

הי בלי

למרות שכבר חזרו על זה פה מאה פעם אני רק אוסיף שאת ממש לא היחידה .גם אני כמוך. אמנם לא טום בוי אבל ממש לא מתה על שואו אוף או על הצעות פומפוזיות שרק מביכות אותי ולא מתחברת לכל המסחרה שנהייתה מהאירוע הזה שנקרא "חתונה". מעדיפה שאצלי זה יהיה צנוע ,פשוט ושמח. לא צריכה זיקוקים ,כניסה בצניחה חופשית תוך כדי סלטות באוויר וכאלה. קיצר! את לא היחידה! לא הייתי קוראת לך נכה ריגשית. ממש לא. זה לא שאת לא מסוגלת להרגיש / לאהוב וכו'. את פשוט לא מתחברת לכל הסרט הזה שהיום עושים סביב חתונות וזה לגיטימי מאוד. אני מכירה בנות שגם העדיפו כמוך לעשות משהו מצומצם בחברת משפחה קרובה בלבד ותאמיני לי שזה היה אחלה. בכל אופן, המון מזל"ט!

למעלה