מי אמר שזה לא יקרה?!?!

flowerboy69

New member
מי אמר שזה לא יקרה?!?!

זוכרים את מה שככ דיברתי עליו?ערב ענק של הפלויד שאני מארגן?אז זה לא נעלם-וזה יקרה בקרוב!הסיבה לעיכוב זה עינינים טכניים וקשיים בהבאת כמה מהדברים שאני רוצה להשמיע באירוע לארץ.עושים לי קצת בעיות בחו"ל...אבל אני מאמין שהכל יהיה בסדר ותוך שבועיים עד 3 הכל יהיה פה ואז אני יתן פרטים של הכל!!אז נאמר משהו כמו לקראת סוף ינואר!!!משהו שיחמם את החורף כמו שצריך....! בינתיים מחשבה שהייתה לי.קראתי את מה שווטרס ומיסון אמרו-שהם מאמינים שהפלויד יעבדו יחד שוב.גילמור אמר לפני כמה זמן שהוא רואה עצמו כזקן ולא רוצה לקחת את המשקל הזה עליו.לפי דעתי נשארו 10 שנים אחרונות לכל הדבר הזה שנקרא פינק פלויד שכן חברי הלהקה בני 60+ ואני לא רואה סיכוי שמישהו מהם יופיע או יקליט בגיל 70-זה נראה לי משהו שלא יקרה מה שמשאיר אותנו עם 10 שנים אחרונות.אני מאמין ומאוד מקווה שמה שיקרה זה שהפלויד באמת יקליטו עוד אלבום אחד ביחד ויצאו לסיבוב אחרון-סיבוב פרדה שיביא גם דיסק ודיוידי וזו תהיה הדרך שלהם לסגור את זה.מה דעתכם?האם זה יקרה או רק חלום???.... מליאור

חרטושה

New member
כולם נהיו כאלה גרוטאות

קראתי עכשיו שגם בוב גלדוף אומר שאין סיכוי בעולם שהוא מארגן עוד פעם משהו כמו ה- LIVE8 בגלל שהוא נעשה כבר זקן מידי. ואני מצטטת: " בנותיו של גלדוף פיפי טריקסבל, טייגר לילי, פיקסי ופיצ'ס, מרגישות הקלה לנוכח החלטתו של אביהן, בגלל שזה יהיה "מביך" שאירוע כזה יונחה ע"י איש זקן". בתגובה לידיעה גולשים רבים הביעו פליאה ושאלו האם הדבר יהיה מביך באותה המידה כמו לבלות את שארית חייך בידיעה ששמך הוא פיפי טריקסבל, טייגר לילי, פיקסי או פיצ'ס? מצד שני אני מתנחת בעובדה שגם ברברה סטרייסנד אמרה משהו דומה ופרשה לפחות 3 פעמים סופית.

flowerboy69

New member
ממה שהבנתי

רק גילמור עושה בעיות ולא נראה לי שהוא לא התיחס ללחץ של כולם מסביב לתת מן מתנת פרידה למעריצים...

שום סיכוי שגלדוף יפרוש

הוא "מכור" לפעילות חברתית - אתמול קיבלתי מייל מ-live 8, הודעה אישית מגלדוף לכל מי שנרשמו לרשימת התפוצה שלו - שבו הוא מפציר באנשים לשלוח כרטיסי ברכה לחג למנהיגי ה-g8 ע"מ שימשיכו בפעילות למען הרעבים וכד'. לאיש באמת אכפת מהנושא - הרבה יותר מקריירה מוסיקלית שהיתה או שיש לו - והוא לא יפסיק לפעול, כולל ארגון ארועים בינ"ל, בהיקף כזה או אחר.

flowerboy69

New member
וגם שמעתי ש

הוא מוציא דיוידי עם סרט או משהו כזה על מסע שהוא עשה באפריקה כדי להראות מה שהולך שם ולמה צריך לעזור להם.זה אמור לצאת בחודש הבא נדמה לי

למעלה