מי אני ומה שמי
הכרות

Lilach434

New member
מי אני ומה שמי../images/Emo35.gif הכרות

טוב אז כדאי שנכיר קצת יותר לעומק, לא? שאלון קצר
כללי:
שם:
3 פרטים עליך:
חלום:
פחד:
תמונה
: חרוזים:
צבע אהוב:
הכי אוהב/ת להכין:
הכי אוהב/ת לענוד:
הכי אוהב/ת לקבל:
היצירה הכי יפה שלי:
משהו שהמצאתי: תעשו חיים

wildspirit

New member
אז ככה...תשובות לבולשת ../images/Emo6.gif

איזה התקלות וואו.. קשה לענות על השאלות
טליה
31
מרכז
1.חולת שוקולדים 2.חולת מוזיקה 3.חולת יצירה
החלום שלי זה לחיות בלי הפחד
הפחד הכי גדול שלי זה מעצמי
צירפתי תמונה שלי
חרוזים:
צבע אהוב סגול
אוהבת להכין טבעות
אוהבת לענוד - בעיקרון כלום אבל אם בכל זאת שרשרת עדינה
אוהבת לקבל חרוזי סברובסקי בכל הצבעים
היצירה הכי יפה שלי -
שאלה קשה ביותר
(אין הנחתום מעיד על עיסתו)
משהו שהמצאתי - אהאה
זה סוד מי זה חיים
איזה חיים
- עבדתי קשה

sweet lit

New member
../images/Emo6.gifחח

איזה תמונההה
ומה המצאת ?? לא שומרים סודות בחברה של היום .. .. .

wildspirit

New member
כן אה..

אני חולה על התמונה הזו היא פשוט מדליקה לחלוטין נכון צודקת....אסור סודות בחברה

sweet lit

New member
אנייי

מי אני ומה שמיי.?...
שם:
ליטלוש
מקום מגורים:
עפולה
3 פרטים עליי:
אוהוו יש מלאא.. חח עשיתי רשימה פעם.. אז ככה: 1. בבריתה שלי כל המשפחה שלי התלבשה שחור לבן 2. פעם היה לי בז, ברווז ואפרוחים 3. אף פעם לא שמתי סומק טוב נו נסחפתי עוד אחד מתנה: משנת 2002 הפסקתי לגבוה
חלום:
לטוס ללאס וגאס
פחד:
עכבישים.. בעע
תמונה:
אמממממ.. -> -> חרוזים:
צבע אהוב:
ורודד מבריק.. חח
הכי אוהבת להכין:
דמויות מחרוזים
הכי אוהבת לענוד:
עגילים של פרח..
הכי אוהבת לקבל:
שוקולדיםם חח
היצירה הכי יפה שלי:
שרשרת של פרפר
משהו שהמצאתי:
אממ אני קוראת לזה גושי חרא.. בעצצםם חברה שלי קוראת לזה ככה לא אני..חח.. סתם צמיד עם המון פרחים צפופים 3 חוטים כאלה... וזהו

coral chan

New member
אני בעד שתוסיפו שאלה של יצירת ../images/Emo210.gif

קשר. נגיד מסנג'ר,סקייפי,אימייל. אין לי אף אחת במסנג'ר מפה.. ואענה על השאלון מאוחר יותר

wildspirit

New member
לא כדאי להוסיף כי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

האינטרנט פרוץ ולא כדאי שתוסיפו יותר מדי פרטים מזהים על עצמכם לא טלפונים לא אימיילים לא מסנגרים אם אתם רוצים לדבר עם מישהו ספציפי תפנו אליו במסרים ראו הוזהרתם יש דברים שלא מעלים לפורום מהסיבה שכל העולם רואה את הפרטים שלכם וזה לא לעניין

y0y02

New member
אמממ...עליי../images/Emo27.gif

שם: סתיו
מקום מגורים:מרכז
3 פרטים עליי:אממ קצת בעייתי לא?!
1.אני מכינה תכשיטים ולא סובלת ללבוש אותם חחחח 2.אני חולה על תפוחי אדמההה (לא משנה באיזו צורה חחיחי) 3.אני ממש אבל ממש מחכה לחופש הגדולל יותר מתמידדדד
חלום:מפעל/חנות מחרוזים בבעלותי חחחחח (שלא יגמר לעולם...)
פחד: ג'וקיםם איך לאאאא!?
תמונה:אממ..שונאת להצטלם
חרוזים:קריסטלים וסברוסקיי ארר חולה עליהם בכל הצבעיםםם
צבע אהוב:הכל חוץ מצהוב ירוק כתום וסגול
הכי אוהב/ת להכין:תליונים
הכי אוהב/ת לענוד:לא אוהבת אבל אם כבר צמידים (במקרה שאין ברירה)
הכי אוהב/ת לקבל:כסף וללכת לקנות חרוזים
היצירה הכי יפה שלי:אממ לודעת....תחליטו לבד
משהו שהמצאתי:בשלבי פיתוח חעחעחע זהו עד לכאןן חיחי לילה טובבב=))))

ואני ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

כללי: שם: גלית גיל: עוד מעט 34 מקום מגורים: קריות 3 פרטים עליך: מבחינה אומנותית, מאז היותי ילדה אהבתי לצייר, כן אני מתחברת מאוד לתחום המיסטי חלום: להצליח בכל מעשה ידיי פחד: מג'וקים...
חרוזים: צבע אהוב: בעיקרון סגול, אבל גם טורקיז הכי אוהב/ת להכין: צמידים ועגילים הכי אוהב/ת לענוד: צמידים הכי אוהב/ת לקבל: שרשרת היצירה הכי יפה שלי: חורזי ורד מפימו משהו שהמצאתי: כל יום ממציאה "המצאה" חדשה...

אפרז

New member
רק על עצמי לספר ידעתי, צר עולמי...

את זה אמרה המשוררת רחל ואילו אני אספר על עצמי את הדברים הבאים: כללי: שם: אפרת. גיל: 31. מקום מגורים: המקום הכי טוב במרכז הארץ. שלושה פרטים על עצמי: 1. אני אמא לשני בנים מקסימים. 2. אני המורה הכי מכשפה בעולם
. 3. אני שונאת אנשים אדישים!!! חלום: להיות רזה. פחד: לא להספיק לעשות כל מיני דברים... תמונה: תשכחו מזה, כל מצלמה שצילמה אותי, נשרפה- אז אין לי תמונות ואני ניזהרת בגלל שחבל על המצלמות. חרוזים: צבע אהוב: בורדו יין. הכי אוהבת להכין: מחרוזות מחרוזי פימו אותם אני הכנתי (ולאור הקריזה האחרונה- עצים). הכי אוהבת לענות: מחרוזות שושנים מפימו. הכי אוהבת לקבל: תפתיעו אותי!!! היצירה הכי יפה שלי: עוד לא היתה כזאת (אבל אני אוהבת את כולן). משהו שהמצאתי: את חיי... שיהיה לנו רק טוב...........................

עינתיקה

New member
גם אני רוצה, גם אני רוצה !

אז ככה - שם : עינת גיל : 31 וקצת מקום מגורים : השרון 3 פרטים עליי : כרגע אני מכורה ל-3 דברים - שוקולד, קריסטלים ולבת שלי חלום : להיות מעצבת על אמת, ולא רק כתחביב פחד : יש הרבה כאלה, אחד מהם הוא שאני אף פעם לא אצליח להגשים את החלום חרוזים : חולה על סברובסקי - מבחינתי זה הרבה יותר שווה מיהלומים צבע אהוב : ורוד הכי אוהבת להכין : טבעות הכי אוהבת לענוד : טבעות ועגילים מקריסטלים הכי אוהבת לקבל : שוקולד וקופסאות תכשיטים היצירה הכי יפה שלי : ממש קשה לי להחליט זהו אני חושבת

shooli90

New member
|../images/Emo140.gif../images/Emo140.gifגם אני גם אני

שם:שושנה גיל:42 מגורים:פתח תקוה פרטים לגביי:אוהבת יצירה ,ציור על עץ טכניקות אמנות שימושית וכמובן לחרוז בחרוזים. חלום:לפתוח חנות תכשיטים וחרוזים צבע אהוב:אדום ,כתום אוהבת לענוד שרשראות ועגילים . אוהבת לאכול את כל סוגי הלחם אך כל הזמן נלחמת במשקל היצירה הכי יפה שלי צמיד שורות עם שטרסים . טוב זהו להיום

שלולית3

New member
אז תכירו גם אותי../images/Emo131.gif

שם: שולה (בגלל זה הכינוי שלי שלולית) גיל-49 וניראת הרבה פחות גרה במרכז לא רחוק מטליה פחד-כמעט מכל דבר(יש לי תור לרופא שיניים ואני לא יודעת איך לעבור זאת) חלום-להפסיק לפחד. הצבע האהוב שלי-תכלת,סגול אוהבת להכין כמובן חרוזים וגם ציור על עץ עונדת כמעט כל דבר שאני מכינה הכי הרבה צמידים אוהבת לקבל כל מתנה לא חשוב מה

coral chan

New member
אני ^-^~ ../images/Emo210.gif

שם: קורל גיל: 14 מקום מגורים: גבעת שמואל 3 פרטים עליך: 1.אוהבת לצייר 2. אוהבת לחרוז 3. אוהבת אנימה חלום: ממ..לא יודעת.. פחד: למות תמונה : פה יש: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=73871600 אני הבת כמובן,זה היה מפורים עם התחפושת שלי. חרוזים: צבע אהוב: סגול,שחור,תכלת,ירוקכהה וחום כהה. הכי אוהב/ת להכין: צמידים פשוטים סתם ככה~ הכי אוהב/ת לענוד: צמידים הכי אוהב/ת לקבל: לקבל? אממ..סתם חרוזים,כל הכיף זה ביצירה היצירה הכי יפה שלי: צמיד משובץ בקריסטלים כאלו
משהו שהמצאתי: לא חושבת שיש כזה דבר.. ^^'' תעשו חיים תודה! <:

coral chan

New member
היי,זה לא לינקק לי ../images/Emo10.gif ../images/Emo210.gif

וד"א,המסנג'ר שלי נמצא בעולם שלי.. ^^

coral chan

New member
אני..חושבת שכן...(?) ../images/Emo12.gif ../images/Emo210.gif

בשביל שלינק יהיה לחיץ,ולא יצטרכו להעתיק אותו לשורת הכתובת,עושים את הפעולה לינקוק

נראה לי שאתן ממש זקוקות ל...

סבתא! אז הנני: רחל בת 61 גרה בין איילת ומטולה. מכתיבה ובימוי בעבר עברתי לאמנות השימושית לסוגיה, משנה תחומים חדשות לבקרים,מגיחה בפורומים השונים בהתאם ונהנית לאללה!. חלום - להפסיק לדאוג ולפחד... פחד - הכי פוחדת מהפחד. תמונה - כל כך השתניתי בשנים האחרונות שלא מזהה את עצמי בתמונות... חרוזים - הצבעים והשילובים של מיכל נגרין: הרבה הרבה רומנטיות! ואשר להמצאות: כל פעם שנדמה לי שהמצאתי משהו מסתבר שגאון אחר כבר המציא אותו לפני, אבל אולי על זה אף אחד לא חשב: שאלוהים ברא את האדם כדי שמישהו יתפעל וידע להעריך את כל הנפלאות שיצר! מקורי? תגידו אתם.

למעלה