מי אני ומה שמי
הכרות

גוארנה

New member
תשובון

מקום מגורים: ברזיל 3 פרטים עלי: אמא לשניים, מתנדבת כפייתית, אוהבת לטייל חלום: לגור בכמה שיותר ארצות ולדבר הרבה שפות פחד: מהמחר חרוזים: כל חרוז מזכוכית צבע אהוב: אין אחד ספציפי. תלוי בנסיבות הכי אוהבת לענוד: טבעות ומחרוזות שהכנתי הכי אוהבת לקבל: מחמאות על העבודות שהכנתי היצירה הכי יפה שלי: שני ילדי משהו שהמצאתי: את המחרוזת שהעלתי לפני כמה ימים. עבודה מקורית שלי שלא ראיתי בשום מקום נעים מאוד!

אני ושמי

שם: רוני גיל: 21.5 מקום מגורים: ת"א 3 פרטים עליך: חרוזים זו האובססיה שלי, אני אוהבת בע"ח מאוד, אני גם עירניקית וגם מושבניקית - תלוי באיזה יום בשבוע חלום: עיצוב תעשייתי בשנקר פחד: פרידות תמונה : זה היה גם סוג של פחד חרוזים: הכל, לחרוז וליצור (גם חרוזי זכוכית) צבע אהוב: כחול הכי אוהב/ת להכין: שרשראות הכי אוהב/ת לענוד: תכשיטים שהם עבודת יד ואין לאף אחד חוץ ממני :) הכי אוהב/ת לקבל: פידבקים היצירה הכי יפה שלי: אני אחזור אליכן כשאדע משהו שהמצאתי: לא המצאתי אבל עשיתי ללא תרשים והגעתי לזה לבד גם מבלי להתבונן בזה אצל מישהו אחר - כדור חרוזים... לא חוכמה גדולה אבל זה היה הרבה לפני שידעתי על קיומם של פורומים כאלו :) באמת! זה בסדר?? אגב, אני מחפשת חברות חורזות בת"א... מישהו מעוניינת?

ורדה 1

New member
סוף סוף התפניתי לענות גם... כללי: שם: ורדה גיל: או-טו-טו 44 מקום מגורים: מודיעין 3 פרטים עליך: יש לי בן בן 19 ובן בן 4.5, עד לפני 7 חודשים הייתי מנהלת כספים במשרה מלאה+++ וכיום אני לומדת הדרכת יצירה לגיל הרך וגם עוסקת בזה (כמו שאפשר להבין מהחתימה שלי...) חלום: שיהיה לי מספיק כסף בשביל לקנות כל מה שמתחשק לי. פחד: שיקרה משהו לילדים שלי. תמונה : בואו לא נגזים... חרוזים: צבע אהוב: הכל הכי אוהב/ת להכין: ביומיים האחרונים צמידי ../images/Emo128.gifים, בתחילת השבוע הזה - צמידים ארוגים, בשבוע שעבר שרשראות סרוגות - הבנתן את הפרנציפ?../images/Emo8.gif הכי אוהב/ת לענוד: כמעט הכל, חוץ מתכשיטים מאוד אקסטרווגנדים הכי אוהב/ת לקבל: מחרוזות שהתפרקו והיו בדרכן לפח../images/Emo8.gif היצירה הכי יפה שלי: לא בחרוזים, שמיכה לתינוקת עם ציורי משי של גיבורי הסרט במבי. לצערי לא צילמתי אותה, ואני לא בקשר עם מי שקיבלה אותה (ה"תינוקת" כבר בת 18.5...). משהו שהמצאתי: לב מחרוזים

עונה

שם:ענבל גיל:15 מקום מגורים:רמת הגולן 3 פרטים עליך: אני גבוה גרה בבית גדול ויש לי אחות אחת חלום:להצליח עם המוזיקה פחד:חושך לילה שיכורים תמונה :בהזדמנות חרוזים: צבע אהוב:ורוד הכי אוהב/ת להכין:טבעות הכי אוהב/ת לענוד:טבעות הכי אוהב/ת לקבל:טבעות היצירה הכי יפה שלי:טבעת חח משהו שהמצאתי:ואו זה קשה.. אממ ג'אדי בצורה חדשה..

kajal

New member
קצת באיחור אבל התשובות שלי

שם: אורנה גיל: 36 מקום מגורים: יבנה פרטים: נשואה 3 חודשים למשהו שהיה מאוהב בי 22 שנים ורק עכשיו גילה לי. אני מציירת על קירות בחדרי ילדים, רק עכשיו גיליתי את האפיה חלום: שייט מסביב לעולם בספינת פאר פחד: למצא את עצמי עושה משהו שאני לא אוהבת. להשתעמם חרוזים: ונציה בכל הצבעים צבע: אדום הכי אוהבת להכין: שרשראות, צמידים ודמויות לענוד: צמידים לקבל: מתנות בכללי הכל הולך: מפרח ועד יהלומים משהו שהמצאת מזמן והיה להיט: שעון מעץ עם דמותו של פו הדוב שכול העולם ואחותו רצו שאכין להם עד שנמאס לי להכין אותו

למעלה