מי אני ומה שמי...

magenta73

New member
מי אני ומה שמי...

בואו נעשה היכרות מחודשת ואולי קצת יותר אינטימית.... של חברי הפורום למיניהם וסוגיהם. נא לענות לסקר קצר ולא מחייב, מידי... גם אני אצטרף בהמשך. שם: גיל: סטטוס זוגי: ראיון עבודה- 3 תכונות טובות: 3 תכונות רעות: ובכלל... 3 דברים שאני לא יכול/ה בלעדיהם: 3 דברים שאני לא יכול/ה איתם: 5 דברים שלא יודעים עלי בפורום... 1. 2. 3. 4. 5. תחביבים: מסר לאומה: חלום ילדות: חלום עכשוי: קדימה. לכו על זה.

orrin

New member
אני ראשונה מסתבר

שם: אורין גיל: 89 ו5 תלוי ביום, תעשו ממוצע לבד סטטוס זוגי: רווקה 3 תכונות טובות: כל מה שלא נכנס לרעות 3 תכונות רעות: רגישות, פרפקציוניזם, אסרטיביות 3 דברים שאני לא יכולה בלעדיהם: ציור, החתול שלי, החברים שלי 5 דברים שלא יודעים עלי בפורום: 1. אני יותר צינית ממה שנראה 2. אני מאוד אוהבת לגעת, לחבק, להרגיש אנשים 3. הדבר שאני הכי אוהבת לאכול זה פיצה 4. החתול שלי זה הגבר היחידי ששורד איתי 4 שנים 5. הומור שחור זה אני תחביבים: לצייר, לדבר, לחייך, לחבק מסר לאומה: מהאבנים למדתי לעוף- לאו צה, מהאבנים למדתי להתחמק- ג'ט לי חלום ילדות: להיות סופרמן חלום עכשיו: להיות

הממ - אחרי הרבה הרבה מחשב :

שם: (לא להיות מופתעים) - אבל עד לפני שבוע היה "רגע אמדוד לי" !!!! (הדס - עאלק לא כותב כלום.....
) גיל: 30 ועוד סופר... סטטוס זוגי: שאלה מצויינת - לא ברור כרגע.... ראיון עבודה- 3 תכונות טובות: רוצה לעזור לאנשים להרגיש טוב עם עצמם - אין לי אחרות. 3 תכונות רעות: רוצה לעזור לאנשים להרגיש טוב עם עצמם על חשבונו - יש לי עוד המון ובכלל... 3 דברים שאני לא יכול/ה בלעדיהם: מוסיקה 3 דברים שאני לא יכול/ה איתם: חוסר הגינות 2 דברים שלא יודעים עלי בפורום... א. זהו המסר האחרון שלי כאן - ולא כי אני כועס או מאוכזב ב. כתבתי בניק שלישי פעם אחת בפורום הזה - וחשפתי לראשונה את המעיים באותו ניק... הניק הזה נמצא כמה שורות למטה והוא קשור לבחור והאישה הנשואה... וכן כן - אני הבחור... (לחגית - רק שתדעי) תחביבים: איסוף חוויות ואיסוף דוחות חנייה. מסר לאומה: שים את עצמך תמיד בנעליים של זה שעומד מולך חלום ילדות: להיות מקגייוור (עד היום יש לי אולר שוויצרי ואני מזמזם את המנגינה כשאני פותח אותו) חלום עכשוי: פיג'ו 206 כסופה

magenta73

New member
חשבתי שזה אתה

רק לא הסתדר לי שאין רווחים בין השורות.

Martinigirl

New member
../images/Emo13.gifטוב..אז גם אני

סטטוס: נשואה + 3 תכונות טובות: אין הנחתום מעיד על עיסתו, בלה בלה...הייתי אומרת רגישות, אינטואיציה בריאה.. 3 תכונות רעות: רגישות, קלפטומנית של מציתים. 3 דברים שאני לא יכולה בלעדיהם: הילדים שלי, מסקרה, מוסיקה. דברים שלא יודעים עליי בפורום הזה: אמממ, אם אתם עדיין נושמים אחרי התגובה של "רגע אמדוד לי", אז אני זו שעליה הוא כתב בניק הסודי. (חומד, אני אחרייך בכנות, לא להרוג אותי :)) תחביבים: כלי נשק, קלפי טארוט, ציור. מסר לאומה: למה באמת לא אוגנדה????? חלום ילדות: להיות נינג'ה. חלום עכשוי: להיות תמיד בריאה, מאושרת, ולקבל החלטות נכונות. (ועוד דבר קטנטן, לגרום ל"רגע אמדוד לי" להמשיך לכתוב בפורום הזה
)

Vdrums

New member
בבקשה

שם: תומר גיל: בדרך ל27 סטטוס זוגי: תפוס באושר ראיון עבודה- 3 תכונות טובות: רק על עצמי לספר לא ידעתי. 3 תכונות רעות: ובכלל... 3 דברים שאני לא יכול/ה בלעדיהם: חברה, תופים, אוכל (במיוחד של סבתא) 3 דברים שאני לא יכול/ה איתם: שקרנים, אנשים שאוכלים בפה פתוח, האור שנכנס מחריצי החלון 5 דברים שלא יודעים עלי בפורום... 1. אני בלוס אנג'לס כבר שנה 2. אני מתופף 6 שנים אבל מעולם לא למדתי 3. אני מחזיק כיום במכונית שחלמתי עליה כמה וכמה שנים 4. כל הילדות שלי שמעתי משינה ובסופו של דבר פגשתי אותם אישית לפני שבועיים 5. אני אוהב לבשל, זו אחלה תרפיה, אפילו הכנתי קובות כמו של סבתא שלי! תחביבים: תופים, בישול, לראות סרטים, לטייל, אם אני אוכל אני אהפוך את הסנובורד לתחביב. מסר לאומה: תחיו את הרגע ממילא לא תצאו מהחיים בחיים.
חלום ילדות: לנהוג בפרארי חלום עכשוי: לקנות ג'ט סקי

magenta73

New member
אני...

שם: הדס גיל: 32 סטטוס זוגי: רווקה +כלבה ראיון עבודה- 3 תכונות טובות: יצירתית, סקרנית, רגישה 3 תכונות רעות: חסרת טאקט, סקרנית, רגישה... ובכלל... 3 דברים שאני לא יכול/ה בלעדיהם: הכלבה שלי. הסיגריות (ואני מנסה להגמל). חברות שלי. 3 דברים שאני לא יכול/ה איתם: שעון מעורר. בני 50 פלוס שמריירים עלי. איך שנוהגים פה בכבישים... 5 דברים שלא יודעים עלי בפורום... 1. אני ביישנית... סוג של. 2. יש לי קעקוע כמעט על כל הגב 3. נולדתי עם 6 אצבעות בכל יד 4. מעולם עוד לא הצלחתי לסיים תואר... 5. מעולם לא כתבתי בניק אחר... תחביבים: ציור, כתיבה, קריאה, לימודים, לשבת בשכונתי, לזין את השכל... מסר לאומה: תהיו יפים ותחייכו חלום ילדות: להיות מעצבת אופנה... חלום עכשוי: לפתוח גלריה, או מתנ"ס כזה...

asian girl

New member
לא שמת לב?

אולי מפני שלא היית הרופא המיילד ... חוץ מזה, היא לא אמרה שגם עכשיו יש לה 6.

HANGMANN

New member
שאלה ל מגנטה

ראשית נעים להכיר הנג
..את מנהלת הפורום? ועכשיו השאלות..בקשר לקעקוע היום את מצטערת עליו? למשל בים תתביישי לחשוף את הגב? בקשר ל 6 אצבעות ..את יודעת מה היית יכולה לעשות עם 6 אצבעות? כמה פעמים רצית לשתות את הקפה או את פחית הקולה ולגרד את האף שהיד השניה תפוסה?

magenta73

New member
נעים להכיר גם אותך

כן, אני מנהלת הפורום, יחד עם תומר. אני לא מצטערת על הקעקוע ומראה אותו בכיף בים. האצבע השישית לא היתה ממש אצבע, כי לא היו עצמות, היא היתה בנויה יותר מסחוז, כמו באוזן, נגיד... ככה שההפסד לא כזה גדול. לעולם לא רציתי לשתות קפה ולגרד את האף בו זמנית.... יש לי כבוד לכל אחד מהפעולות הללו בנפרד.

עכשיו תורי../images/Emo13.gif

שם: שירלי גיל ...בדרך ל- 26 סטטוס זוגי : נשואה + תינוקת מקסימה 3 תכונות טובות - יצירתית , עניינית , פרפקציוניסטית 3 תכונות רעות - ביישנית ,בזבזנית קצת , אובססיבית לנעליים ...
3 דברים שאני לא יכולה בלעדיהם : הילדה שלי , אינטרנט , ערמה של ספרים... 3 דברים שאני לא יכולה איתם ( לא סובלת ) - לכלוך ובלאגן , טיפשות כרונית, הומור שחור. 5 דברים שלא ידעתם עלי בפורום : 1. אני מסורתית 2. לפעמים בוגדת עם פורומים אחרים 3. גרה בעיר הפשע והרשע 4. לא מעשנת 5. לא משחקת סנוקר... מסר לאומה : "חיו את הרגע כי חיים רק פעם אחת ..." ( משפט שמאלצי של מלכות יופי - אבל שיהיה ) חלום ילדות - להיות פיה חלום עכשווי - להיות מנכ"ל מייקרוסופט אינטרנשיונל

asian girl

New member
מי רצה ולא קיבל? הנה אני ../images/Emo194.gif

שם: יולי
3 תכונות טובות: חרוצה, נאמנה, רגישה
3 תכונות רעות: עקשנית, חולת סדר וניקיון, רוצה שהכל יהיה כמו שאני רוצה ואם משהו מסתבך זה סוף העולם פחות או יותר
ובכלל... 3 דברים שאני לא יכול/ה בלעדיהם: מוזיקה
, ספרים
, ספורט 3 דברים שאני לא יכול/ה איתם: אלימות, חוצפה ו...בית מבולגן
5 דברים שלא יודעים עלי בפורום... 1. אין לי בעיה לאכול ארוחה מוגדלת במקדונלדס ואחרי זה לאכול מנת שווארמה ואחרי זה עוגה וגלידה לקינוח
2. אוהבת להשתזף
3. יש לי בעיה לזכור שמות 4. סיימתי בי"ס לבלט 5. אני גרה בישראל פחות מ10 שנים תחביבים: פעילות גופנית (והרבה), טיולים, קריאת ספרים מסר לאומה: אין אנשים רעים...יש אנשים שרע להם חלום ילדות: שתהיה לי מפשחה גדולה ותומכת
חלום עכשוי: להיות מדריכת ספורט הכי טובה

HANGMANN

New member
אחרון אחרון חביב??? ../images/Emo9.gif

שם : הנג גיל : אני נראה צעיר לגילי סטטוס זוג : פרפר לילה 3 תכונות טובות : אכפתי,רודף צדק,ופרפקציוניסט 2 תכונות רעות : נאיבי,ומידות מוסר מאוד גבוהות(בחברה מושחתת כמו שלנו זה לא טוב להיות מוסרי מדי..תתקשה להשתלב בחברה שכולה חיות טורפות) 3 דברים שלא יכול בלעדיהם : גירוי אינטלקטואלי,נשים,ומסעדות טובות 3דברים שאני לא יכול איתם : רוע של אנשים, איוולת של אנשים,ושחיתות 5 דברים שלא יודעים עליי בפורום: שזו ההודעה הראשונה שלי פה, שסיימתי בהצטיינות תואר בפסיכולוגיה, ואני אוהב מוסיקה לועזית בלבד,הצלתי פעם מישהי מוות,אני בנאדם רוחני וכסף לא מדבר אליי למרות שלא חסר לי ממנו תחביבים : פילוסופיה,משחקי מחשב,כדורגל,ובנות??? מסר לאומה : פיס לוב אנד רוקנרול חלום ילדות : לנשק את מדונה..הזמרת חלום עכשוי : לנשק את מדונה ..הזמרת..לא סתם..חלום עכשוי לשנות תמדינה למקום שיהיה כייף לחיות בו

למעלה