מי אני ומה שמי...

mika tal

New member
מי אני ומה שמי ../images/Emo8.gif

שם: מירה טל גיל: 28 סטטוס זוגי: רווקה + גברים מתוסבכים ראיון עבודה- 3 תכונות טובות: רגישה, סקרנית,אוהבת
3 תכונות רעות:רגישה סקרנית אוהבת
ובכלל... מופרעת, מצחיקה בטירוף, סקסית, מלאת שמחת חיים 3 דברים שאני לא יכול/ה בלעדיהם:סקס מוסיקה אוכל 3 דברים שאני לא יכול/ה איתם: גברים תמהוניים, שאמא יושבת לי על הראש, שחזרתי אחרי חודשים מדהימים מהמזרח ואני הולכת להשתגע!!! 5 דברים שלא יודעים עלי בפורום... 1.אני זמרת
2.יש לי אינסטינקטים חדים במיוחד
3.אני אמא שלי ואחי כותבים ביד שמאל מחוברים בקשר מיוחד
4.יש לי המון חשמל בגוף.. אני עושה ג'וגינג ולעיתים במגע אנשים מתחשמלים
5.אחרי תקופה ארוכה בלי סקס פגשתי בחור גרמני מדהים והיה מטריף...
תחביבים:שירה, ריקוד, נגינה, הצגות, סרטים
מסר לאומה: מחשבה בונה מציאות חלום ילדות:להפוך את המציאות לחלום ואת החיים למציאות חלום עכשוי:להיות

mika tal

New member
חחח..אהבתי ../images/Emo140.gif

איזה כיף לחזור לכתוב כאן אחרי כל החודשים בחו"ל...

Mari bel

New member
אפשר גם....?

שם: מרי סטטוס: גרושה +2 3 תכונות טובות: אוהבת לעזור לזולת, אמינה וחברותית 3 תכונות רעות: אהמממ... חוש צדק מפותח מדי, חשדנית משהו ו... לא מצאתי עוד אחת (לא התאמצתי מספיק כנראה...) לא יכולה בלי: סקס, מוסיקה, והילדים שלי לא יכולה לחיות עם: טיפשות,רוע, אכזריות וחוסר צדק דברים שלא יודעים עלי בפורום: שאני נטולת בן זוג (וכמהה לאחד!), קוראת אתכם כל יום אבל לא תמיד מגיבה, נראית צעירה לגילי ואוהבת את זה תחביבים: סקס, מוסיקה וריקוד מסר לאומה: חיה ותן לחיות חלום ילדות: זה היה מזמן, לא זוכרת
חלום עכשוי: לקנות בית

הכרות לחדש בפורום

שם: חדש בפורום גיל: 39 סטטוס זוגי: נשוי ראיון עבודה- 3 תכונות טובות: סובלן, שאפתן ודייקן 3 תכונות רעות: לא מקבל סמכות, לא חומרני ולא חי את ה"מובן מאליו" ובכלל... 3 דברים שאני לא יכול/ה בלעדיהם: סקרנות, התאהבות ויצירתיות 3 דברים שאני לא יכול/ה איתם: טיפשות, בנאליות וקיטש 5 דברים שלא יודעים עלי בפורום... אני חדש כאן, אז זה הרבה יותר מחמישה דברים תחביבים: סרטים, ספרים וכדורגל מסר לאומה: לא להסתפק במה שיש, אלא לחלום על מה שחסר. חלום ילדות: לאהוב חלום עכשוי: להתאהב

גם אני חדשה בפורום...

שמי לירז אני בת 20 סטטוס זוגי: רווקה טרייה... 3 תכונות טובות: אמביציונית, אוהבת לאהוב, חברותית 3 תכונות רעות: רגישה, פרפקציוניסטית, בררנית 3 דברים שאני לא יכולה בלעדיהם: ספורט, המשפחה שלי ו... אהבה דברים שאני לא יכולה איתם: קנאות, בלאגן וזילזול 5 דברים שלא יודעים עליי: 1. שאני לא יכולה בלי שוקולד 2. לא יכולה לא לעשות עם עצמי כלום ולבזבז את הזמן סתאם ככה 3. שאני נראית מצויין 4. רוצה להתחתן עד גיל עשרים וחמש 5. ותמיד אבל תמיד לובשת רק חוטיני

לא... לא מסוגלת...

רגע זה לא אתה שמתחיל ללמוד שנה הבאה ברופין? אני בסוף כנראה אלמד במכללת רמת גן....

HANGMANN

New member
אני??

אני את הלימודים כבר סיימתי ...כנראה שזה המתחזה שלי

טוב - לשם שינוי אני אגיב...

שם: אנונימית גיל: 33 סטטוס: רווקה 3 תכונות טובות: חברותית, ספונטנית, אחראית. 3 תכונות רעות: חסרת סבלנות לאנשים טיפשים, פרפקציוניסטית, שונאת שיגרה. דברים שלא יכולה בלי: סיגריות, מוסיקה וסקס דברים שלא יכולה איתם: זוהמה, אי סדר, אנשים מעצבנים... 5 דברים שלא יודעים עלי בפורום: בערך הכל... אז זה יותר מ- 5 דברים תחביבים: אין זמן...אבל בעיקרון: קריאה, ציור, פיסול ובעיקר ריקוד.. מסר לאומה: אנשים חייבים להיות קלילים, אז החיים יזרמו בקלות.. חלום ילדות: האמת שלעזוב את הארץ או לעבור לקיבוץ...אבל כנראה מאוחר מידי... חלום עכשוי: עדיין מתגבש..אז...(לא נפתח עין..)

shaniza

New member
טוב, אז ככה...

שם: שני גיל: 26 סטטוס זוגי : מקווה לטוב... 3 תכונות טובות: צנועה. ונסתפק בזה.
3 תכונות רעות: ביקורתית, בררנית, דואגת לאחרים יותר מלעצמי. 3 דברים שאני לא יכולה בלעדיהם: חברים, צילום, מוזיקה. 3 דברים שאני לא יכולה איתם: שקרים, צעקות, שקרים. דברים שלא יודעים עלי בפורום: 1. פורום הבית שלי, לא נמצא בתפוז... 2. חזרתי שבוע שעבר לגור עם ההורים 3. מתה לעשות מטווח באקדח 4. אוהבת לראות "ויוה" 5. זמנים ואני...לא הולכים ביחד תחביבים: צילום, אינטרנט, שינה. מסר לאומה: היכולת מצמיחה כנפיים, השאיפה מלמדת לעוף. חלום ילדות: לא לגדול להיות כמו ההורים שלי. חלום עכשווי: יש כמה... כרגע אחד מהם הוא למצוא דירה כמה שיותר מהר.

c o h e n 8

New member
מי אני....

1.יניב 2. רווק 3. 3 תכונות טובות: א.מצחיק (ככה אומרים) ב. רגיש ג. אוהב לפנק ולהשקיע שאנשים שחשובים לי 4. 3 תכונות רעות: א. מפונק ב. חייב שהכל יהיה בסדרך שלי בדברים שחשובים לי מאוד ג. לפעמים רגיש מדיי 5. א.מוסיקה ב. כדורגל ג. הכתיבה שלי 6. א. שחצנות ב. קיץ(אני לא אוהב את הקיץ...) ג. שקרים 7. א.אני מהמרכז ב.אני נראה טוב ג.אני מאוד אוהב סיינפלד ד.אוהב מכבי תל אביב ה.חי בדירה שכורה 8. כדורגל,כתיבה,מחשבים,קולנוע 9. בואו ננזה לחיות את החיים בצורה קצת יותר רגועה 10.להיות כבאי 11.להיות בעל משרד פרסום...

c o h e n 8

New member
תיקון שגיאת כתיב בשאלה מספר 9

בואו ננסה לחיות את החיים בצורה קצת יותר רגועה

למעלה