"מי אני?" יוצא לדרך!

אאהה הא! יש לי ../images/Emo9.gif

כל בוקר שאת מתעוררת- מה את מאחלת לעצמך? מה את מצפה מעצמך? מה את חולמת שיקרה? :]

../images/Emo13.gif

אני מנסה לא לאחל לעצמי דברים. זה כמו, לא יודעת, אני לא מחבבת את עצמי יותר מדי ולאחל לי דברים זה כמו להגיד "מגיע לך דברים טובים, ג'ו", מה שלא כל כך נכון מבחינתי. זה בקשר לדברים טובים. דברים רעים אני לא מאחלת לאף אחד מהפחד שהם יתגשמו אם אני אגיד אותם או אחשוב אותם. גם מציפיות אני נמנעת, וככה אני לא מתאכזבת בכלל. אולי קצת שטיחות רגשית, הרגשה חלולה, אבל שווה את זה. חולמת? אני חולמת על דילוגים, בית אחר ומשמרת ערב. הכל רק שיהיה שקט
.

טופ אז אני מאחלת לך דברים טובים...

דילוגים שולטים....מואהאהאהאהאהאהאהאהה חחח סתאם אני על השפעת אקמול

Broken Wings1

New member
שלומות ^^

שאלו כמעט הכל. אבל נו. :) - איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? - זכרון ילדות? - חיה אהובה? - חורף או קיץ? - אביב או סתיו? - יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? - מנגנת? - מה הכי מפחיד אותך? זהו

שלומות גם כן ../images/Emo13.gif.

- איפה את רואה את עצמך עוד 10 שנים? עוד עשר שנים אני אהיה בת 25. אין ספק שאני אגור במקום אחר אלא אם אני אוהב מישהו מספיק בשביל להישאר פה. כן, אני אברח מהארץ ומאנשים שגרים בה. אני מקווה לפחות. - זכרון ילדות? האחים הקטנים שלי נולדו. אמא נסעה לבית חולים וסבתא באה לשמור עלינו בבוקר. מסכנה. אני לא הסכמתי לצאת מהמיטה וצרחתי עליה שאני רוצה את אמא ואת השוקו של אמא והיא כל הזמן אמרה שתיכף יהיו לי עוד אחים קטנים. התשובה לזה, אגב, היתה "תביאי לי את אמא!". - חיה אהובה? אצלי רק חיות ספציפיות - לונה, נלה, ליידי, פודי, דרייקו, אוראין, ג'ימניי ולירה. - חורף או קיץ? חורף. - אביב או סתיו? סתיו. יש לי יום הולדת בסתיו
. - יש לך פירסינגים? אם כן, איפה? לאלאלא. אמא לא מרשה. אבל יש לי שישה חורים באוזניים שעשה אבא. - מנגנת? תמיד רציתי אבל אף פעם לא הסכימו. - מה הכי מפחיד אותך? אני לא כותבת את המילה הזאת או כל ההטיות שלה וכאלו, אבל יש לי אמטופוביה. קראו והסיקו מסקנות. וגם יש איזה מישהו, אבל זה רק כי אני מטומטמת
.

עכשיו

כלום כלום כלום. יש לי יותר מדי מחשבות בראש והכל מתערבב, לא יודעת, כרגע אני צריכה שמישהו שמבין ידבר איתי בשביל לנסות לסדר מה שהולך שם. יש את הרעש המרגיז הזה והצורך לבהות בכל מיני דברים, ורק שיעלם, ילך ולא יחזור אבל הוא שם כל הזמן ואין כוח בכלל. אתמול בשעה הזאת סתם לא הצלחתי להירדם ושמתי מוזיקה ממש חזקה בשביל לא לחשוב.

0mroosh

New member
|חציל|

איך את אוהבת את השוקו שלך? כמה זמן בממוצע את מבלה בפורום המשובח הזה? את זוכרת מה לבשת בחתונתנו?

|איכסחציל|

שוקו? עם קפה בפנים
(אה, ואם זאת דרך נסתרת לברר את הנטיה המינית שלי אז - רק אתה עומר). לא יודעת כמה זמן, אני ושעונים לא הולכים ביחד. את החתונה אני זוכרת לפרטי פרטים; החל מהצעת הנישואים המאוד רומנטית [את חננה, תתחתני איתי!
] ועד לרגע בו אני, לבושה בשמלת דנה אינטרנשנל [בגלל התוכים, אהובי
], נשקתי לך. אני זוכרת את הרגע בו התחככו הפירסינג שלך והגבה השעירה שלי, איך לחשת לי מילות אהבה באוזן ["שיאכלו גויאבה"]. איך אפשר לשכוח?

0mroosh

New member
../images/Emo45.gif

ג'ו, שלחי אלי מסר עם המרואיין הבא, ואעלה את הפינה שוב, כשיחלוף שבוע,
.

למעלה