היה כבר. כשהאבא מקבל התקף לב?
S S c h n i t z e l New member 29/6/07 #46 ../images/Emo115.gif מי אני? 7 ../images/Emo194.gif סיבוב חדש.. קל נורא. בכל כמה זמן אני אקבץ את כל הרמזים יחד, שיהיה לכם יותר קל קדימה להתחיל, שיהיה בהצלחה!
../images/Emo115.gif מי אני? 7 ../images/Emo194.gif סיבוב חדש.. קל נורא. בכל כמה זמן אני אקבץ את כל הרמזים יחד, שיהיה לכם יותר קל קדימה להתחיל, שיהיה בהצלחה!
S S c h n i t z e l New member 29/6/07 #49 ../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif.. רק לפעם הבאה, בכל פעם שאלה אחת.
S S c h n i t z e l New member 29/6/07 #50 ממ.. ../images/Emo115.gif בסדר. אם את רוצה אני אסביר לך קצת על הדברים (זה 2 משפטים XDD). כאשר הסיבוב ייגמר, ואני מאמין שהוא ייגמר מהר כי זה נורא קל, אני אשלח לך הודעה פרטית ונדבר. בינתיים את מוזמנת להמשיך לנחש.
ממ.. ../images/Emo115.gif בסדר. אם את רוצה אני אסביר לך קצת על הדברים (זה 2 משפטים XDD). כאשר הסיבוב ייגמר, ואני מאמין שהוא ייגמר מהר כי זה נורא קל, אני אשלח לך הודעה פרטית ונדבר. בינתיים את מוזמנת להמשיך לנחש.
S S c h n i t z e l New member 29/6/07 #57 מה ידוע לנו עד כה? אז מה ידוע לנו עד כה? הנה איסוף כל המידע שידוע לנו עד כה - זאת דמות, דמות זכר, הוא לא ממשפחת אסולין אך הוא עובד בשביל משפחת אסולין יאאלה להמשיך לנחש בבקשה לשרשר לא להודעה הזאת, אלא כרגיל תודה.
מה ידוע לנו עד כה? אז מה ידוע לנו עד כה? הנה איסוף כל המידע שידוע לנו עד כה - זאת דמות, דמות זכר, הוא לא ממשפחת אסולין אך הוא עובד בשביל משפחת אסולין יאאלה להמשיך לנחש בבקשה לשרשר לא להודעה הזאת, אלא כרגיל תודה.