את טוענת בהכללה:
"לגבי נשים באופן כללי, לא, הן לא אוהבות ששולטים בהן, אנשים נורמטיביים לא יבקשו לעצמם להיות נשלטים".
כנראה שאת "לא מדייקת", וזאת בלשון המעטה, שלא לומר טועה בגדול.
תשאלי את Aלון (האדום) מפורום "יחסי שליטה".
וגם בפורום סקס וגם בפורום "פנטזיות מיניות" וגם בפורום "סטוצים" ועוד כהנה וכהנה וזאת רק בתפוז ושלא לדבר על קהל ההמונים ביתר הפורומים שבהם יש הרבה הרבה יותר משתתפות מאשר בפורום פמיניסטיות.
ולפי דעתי מדובר בנשים נורמטיביות לחלוטין שמאוד מודעות לעצמן ואיש לא כפה עליהן שום דבר והן שמבקשות\דורשות\רוצות\אוהבות גברים חזקים ו..."שולטים".
ואת לא יכולה לומר עליהן שהן "לא נומטיביות" כי מה לעשות שהן הרוב ואני מכיר אישית כמה מהן ולדעתי (ששונה מדעתך) הן נשים נומטיביות לחלוטין .
ומי בכלל קובע מה היא "נורמה" ומה זה "נורמטיבי" בנושא ?!
תראי איזו הצלחה מסחררת הייתה לספר ולסרט " 50 גוונים של אופור" (למרות שהוא לא "משהו") ורוב השיח סביבו היה שיח נשים מה שהביא לעולם עוד נשים רבות למוסד ה"בדסאם ויחסי שליטה".
למען גילוי נאות, בין היתר אני גם "קליינט" של עולם הבדסאם ויחסי שליטה וגם היום אני ביחסים כאלה עם אחת הפרטנריות שלי (מרצונה החופשי לחלוטין כמובן) ואני גם גולש מידי פעם בפורומים של Aלון ודומיו ומעולם לא כפיתי זאת אף לא על אחת מהפרטנריות שלי לא בעבר ולא בהווה והתחלתי להסתובב בעולם הזה לבקשתה המפורשת של פרטנרית שהייתה לי בעבר הרחוק.
אגב, בעולם הבדסאם ויחסי שליטה יש גם "שפחות" וגם "עבדים" וגם "שולטים" וגם "שולטות" נכון שהרוב זה "אדונים ושפחות" (עניין של ביקוש והצע) אבל יש גם לא מעט גם "עבדים ומלכ\קות" ויש גם "מלכ\קות ושפחות" (ז"א נשים שולטות בנשים) והכל נעשה מרצון והסכמה מלאה של שני הצדדים.