מי אתם חושבים ראוי להיות היריב הבא של אנדרסון

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

t-man

New member
מי אתם חושבים ראוי להיות היריב הבא של אנדרסון

מזל טוב!סקר חדש נולד-תודה לצחי על הרעיון
נשמח אם תביעו את הדעה בפורום בנוסף להצבעה בסקר.
מי אתם חושבים ראוי להיות היריב הבא של אנדרסון?
פאולו פיליו
ריץ` פרנקלין
יושין אוקאמי
ואנדרליי סילבה
אחר(למשל מתחרים כמומיסאקי,דן הנדרסון,אקיאמה או לינדלאד או מתחרה אחר,לציין את הבחירה בפורום)

asi123456789

New member
אתה יודע שזה נחשב הפסד לסילבה

אסור היה לתת בעיטות לראש כשהיריב על הריצפה בטורניר הזה. זה ההפסד היחיד של סילבה כבר הרבה זמן. דווקא לא התלהבתי מאוקאמי בUFC 82 מול טאנר. טאנר לא נלחם כבר הרבה מאוד זמן ואוקאמי לא נראה הכי טוב מולו, עד שתפס אותו עם ברכייה.

favor

New member
כן, ידעתי.

בכל זאת, אוקמי עם מאזן של 6-1 ב-UFC.. שזה מעולה. ניצח יריבים לא קלים כמו בלצ'ר, סטרנס, סוויק.. אין מה לעשות, מגיע לו.

t-man

New member
ואנדרליי סילבה

שמחתי לשמוע שואנדליי עושה את המעבר לדוויז'יה-אני מאמין שמדובר באלוף המידלוויט הבא של ה-UFC ומכל רשימת המתחרים באירגון יש לו את הפוטנציאל לנצח את סילבה.

asi123456789

New member
אני רק מקווה שהוא יראה

הרבה יותר טוב מאשר הוא נראה בקרב עם לידל. הוא נראה שם די מגושם ולא כמו שהוא היה בפרייד. אולי יעשה קרחת, זה יעזור...

shacta man

New member
וואנדי לא יקבל קרב נגד אנדרסון בקרוב

אני אפילו לא רואה את זה קורה בשנה הקרובה. אחרי שלושה הפסדים ברציפות (אחד מהם להנדרסון שהובס ע"י אנדרסון) אין שום הצדקה לכך שהוא יקבל קרב על האליפות. הוא עדיין לא הוכיח את עצמו בUFC והוא רחוק שנות אור מלאיים על אנדרסון. אולי בלייט הוייט יש לו עתיד, אחרי הכל הוא ניצח את רמפייג' פעמיים...

favor

New member
תאמין לי

ניצחון מרשים על קית' ז'ארדין ב-TKO ואף אחד לא יזכור שיש לו 3 הפסדים רצופים. ה-UFC מחפשים מצ'אפים וזה מצ'אפ מדהים. בלי קשר, ואנדי מתאים יותר למידלווייט.. זה המשקל המקורי שלו.

shacta man

New member
אם וונדי מנצח את ז'ארדין

איזו סיבה יש לו לרדת למידלוויט? הריי אפילו לשיטתך, ניצחון מרשים על ז'רדין מחזיר אותו למרכז העניינים בלייט וייט. על אחת כמה וכמה, כשאת האלוף הנוכחי הוא כבר ניצח פעמיים. לכן, הוא בכל מקרה נמצא מרחק שניי ניצחונות מקרב על התואר. חוץ מזה, אני לא קונה את הדיבורים בקשר ל"משקל טבעי/מקורי" וכו'. כשוונדרלי נלחם בלייטהוווי בפרייד (וזה נכון גם לגבי הנדרסון), הוא נלחם כשווה בין שווים ולא כאנדרדוג. בכל מקרה, כדי שמשהו מכל זה יהיה רלוונטי, הוא צריך לנצח את ז'רדין. ואני לא רואה את זה קורה...

favor

New member
כי

אם אנדרסון מנצח את אוקמי, לדעתי מה שהולך להיות. וואנדרלי מנצח את ז'ארדין, ייתכן וה-UFC יציעו לואנדי את הקרב הזה ואני לא רואה אותו מסרב לקרב על התואר. בכל מקרה צריכים לקרות הרבה דברים עד אז.. אבל אתה לא היית רוצה לראות מפגש ביניהם? תזכור שאין הרבה אפשרויות.

shacta man

New member
ברור שהייתי רוצה

אבל באותה מידה הייתי רוצה לראות וונדי נגד פייג' 3. בכל מקרה, כל אחד מהשניים (לא משנה איזה) ישמח אותי :)

talhorm

New member
אני מעדיף את וונדרליי נגד ראמפייג' 3

לפי מה שוונדרליי אמר באחד הראיונות שלו לפני שהוא חתם בUFC זה שהוא עדיין שונא את ראמפייג'
ו2 הקרבות שלהם בפרייד היו פשוט מעולים, מהקרבות הטובים ביותר שהיו בMMA, וראמפייג' כרגע הוא האלוף, אבל הוא הפסיד פעמיים לוונדרליי בפרייד! אז יש פה קייס, אבל בשביל שקרב כזה יקרה... ראמפייג' צריך לעבור את גריפין, וונדרליי צריך לעבור גם את ג'רדין וגם עוד יריב גדול שיציבו מולו, לא פשוט
או שבעצם... אם ראמפייג' מפסיד לגריפין, וונדרליי מנצח את ג'רדין, אני רואה הרבה הגיון בוונדרליי נגד ראמפייג' 3!

asi123456789

New member
לפי דעתי ראמפייג'

לוקח אותו הפעם. וונדרליי ממש השתנה לרעה לפי מה שראיתי בקרב עם לידל, אפילו היה שלב שהוא הפיל את לידל אבל לא עשה כלום עם זה, פשוט נתן לו לקום וזה ממש איכזב. משום מה, פרייד היה הרבה יותר טוב מהUFC, היית רואה שם אנשים חוטפים פיצוצים לפנים אבל ממשיכים כאילו לא קרה כלום, לעומת זאת בUFC, פיצוץ אחד מספיק בשביל לגרום למישהו ללכת לישון, נראה לי זה בגלל הסטרואידים אבל זה מה שגרם לזה להיות מותח. אי אפשר להשוות את וונדרלי של הפרייד לוונדרלי של הUFC.

doom23

New member
אל תשכח שוונדי חלוד

הוא לא נלחם כמעט שנה הקרב מול אנדרסון היה בחודש פברואר ב2007 ודווקא אתה יכול לראות לטובה שהסנטר שלו התחזקה הוא ספג המון מכות מלידל ולא נפל ...מכות שהיו מפילים מזמן אחרים אני מעדיף אבל שהוא ישאר בלייט הבי וויט הקרבות יותר מענינים שם

shacta man

New member
פאולו פיליו

היריב הבא יהיה ככל הניראה אוקאמי. אחרי שאנדרסון ידלג מעליו, האדם הראוי היחידי ובעלה סיכויים הרבים ביותר לנצח (בהשוואה למתמודדים אחרים) יהיה פאולו.

asi123456789

New member
נראה לי הסיכוי היחיד זה GSP...

נחכה שישבור את סרה ואולי יעלה למידלוויט מתישהו.

AmericanDragon

New member
GSP לא יעבור לבינוני לדעתי

הוולטרוויט די תפור עליו ועכשיו שגם יש לו קרב על התואר, אין לו סיבה לפזול למידלוויט

asi123456789

New member
עכשיו בטוח לא

אבל לפי דעתי זה יגיע לאותו מצב של סילבה שפשוט אין אף אחד לשים מולו. ואז הוא ירד...אבל לך תדע, בסוף סרה עוד ינצח אותו שוב, אי אפשר לדעת.

למעלה