מי אתם חושבים ראוי להיות היריב הבא של אנדרסון

• פותח הנושא t-man
  • פורסם בתאריך

shacta man

New member
אפילו אם סנט פייר מנצח את סרה

יש לו המון יריבים ראויים בוולטרוויט לפני שהוא שוקל לעבור דויזיה. המצב של אנדרסון שונה לחלוטין משום שהוא כבר חרש על הדיויזה ולמעשה כדי למצוא לו מתמודד ראוי צריך לפזול החוצה. סנט פייר עוד רחוק מהמעמד של אנדרסון מבחינה זו.

roei27272

New member
אם ראית ALL ACCESS עם GSP

הוא הצהיר שהוא מעלה משקל אחרי שהוא יקח את החגורה , כי הוא רוצה חגורה בשתי קטגוריות . ואני מאמין לו ...

AmericanDragon

New member
הוא כבר לקח חגורה:/

ולמה שיעלה כשהוא אלוף בוולטרוויט? אולי הוא דיבר על הטווח הרחוק יותר...

favor

New member
ממש לא.

אחרי סרה יש לו אתגר גדול יותר, ג'ון פיץ'. ובכלל, אין לו מה לחפש שם.

talhorm

New member
אם ליוטו מצ'ידה חותך משקל...

זה מאצ'אפ ששמעתי שהוזכר בעבר בכל מיני מקומות... אנדרסון נגד מצ'ידה... מצ'ידה LHW די קטן אבל אני רוצה להתייחס ללוחמים שהם כן מהדוויזה ולא צריכים לחתוך משקל בשביל להלחם עם אנדרסון אז בתור התחלה אין מה לעשות אוקאמי צריך לקבל טייטל שוט, אני לא כ"כ אוהב אותו, אבל 6-1 בUFC ומול יריבים לא רעים, זה לא צחוק. אחר כך... אם אנדרסון עובר גם אותו, יש זמן לבנות את פטריק קוטה, אלמיידה, ליבן (למרות שהוא הפסיד כבר לאנדרסון :-\ ) , בקיצור אני בעד החבר'ה בתוך הUFC ולא מבחוץ כמו לינלנד ופיליו, פיליו הוא לא שם גדול מפרייד כמו דן הנדרסון, ראמפייג', קרו קאפ, וונדרליי סילבה... אז הוא צריך קודם לנצח 2 קרבות לפחות בUFC כדי לקבל את סילבה.

asi123456789

New member
לפי דעתי צריך למחוק את כל

הסטרייקרים. אני לא רואה את קוטה או ליבן (שהיה מצויין ב82) לוקחים את אנדרסון על הרגליים. צריך מישהו בסגנון של הנדרסון, כמו לינלנד לדוגמא שיכולים לקחת אותו לריצפה, כמו שהנדרסון עשה בסיבוב הראשון ולפי דעתי ניצח את הסיבוב, אבל משום מה החליט בסיבוב השני לעמוד איתו וכמעט קיבל נוק אאוט, מה שבכלל רוקן אותו מאוויר וכולנו יודעים את הסוף... אנדרסון יותר מידי טוב על הרגליים, הוא אפילו אומר שהוא רוצה להילחם באלוף איגרוף בתחרות איגרוף, מה שמראה כמה ביטחון יש לו על הרגליים.

JayneCobb

New member
היופי בסטרייקרים

זה שלפעמים כל מה שצריך זאת מכה אחת טובה...לא יותר מזה...ואפילו אנדרסון סילבה הדגול ילך לישון...

talhorm

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

זאת הנקודה שלי זה יהיה היסטרי בטירוף אם פתאום ברולר כמו כריס ליבן יצליח לנצח את אנדרסון סילבה בעמידה, ופתאום בום נוקאואט.

favor

New member
אלמיידה עוד יהיה גדול

סימנתי אותו כבר בקרב על תואר בשנה- שנה וחצי הקרובה.

roei27272

New member
מי שחושב שוונדרליי סילבה יריב ראוי - טועה

הוא יחטוף נוקאווט .

JayneCobb

New member
יש לך איזה בסיס עובדתי לזה?

זת'ומרת,אתה מציג טיעון כ"כ משכנע שאני מניח שהוא מגובה במשהו....

roei27272

New member
אל תתחיל עם הפילוסופיות ....

אני עוקב אחרי ה MMA כבר 15 שנה , לוונדאלי סילבה אין את הניצוץ האכזרי שהיה מאפיין אותו בימי הפרייד ----למה ? כי הוא השתנה , נולד לו ילד , יש לו משפחה ובטח עוד גורמים . דבר שני : הריצ' של ונדרליי וטכניקת העמידה והקלינצ' שלו ירודים באופן משמעותי מזה של סילבה , ואפשר להניח שהקרב הזה ישאר בעמידה . בגלל זה הוא יקבל נוקאווט עד הסיבוב השני - הבטחה .

גיא ע

New member
אוקאמי

גם בגלל שמגיע לו וגם בגלל שהקרב הקודם בינהם הסתיים בפסילה של סילבה. אח"כ אולי וואנדרלי יוריד משקל, אבל זה תלוי מאוד איך הוא ייראה מול ז'אראדין, תצוגה חלשה כמו מול לידל ונצטרך לחשוב על מישהו אחר.

למעלה