מ מייליי New member 25/9/08 #119 ../images/Emo45.gif לעינב אמנם יש פיוז קצר אבל היא מצחיקה אותי ומכניסה פלפל לתוכנית
D droriko New member 24/9/08 #29 ../images/Emo45.gif כי הוא מצחיק ואמיתי. מעדיף אותו בהרבה על כל הצופנבונים המלוקקים בוילה.
D droriko New member 24/9/08 #35 יש לך מתחת לגוף ההודעה סמיילי כזה עם משולש תחתון לידו, תלחץ על המשולש, יצא לך כל האייקונים האפשריים, תעשה קצת שיטוט ותמצא את האייקון המבוקש
יש לך מתחת לגוף ההודעה סמיילי כזה עם משולש תחתון לידו, תלחץ על המשולש, יצא לך כל האייקונים האפשריים, תעשה קצת שיטוט ותמצא את האייקון המבוקש
ק קלישאה2 New member 24/9/08 #48 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תודה רבה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif תודה רבה ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif
E eli7r New member 24/9/08 #78 יש גם דרך יותר מהירה לוחצים | שזה נלחץ ע"י המקשים SHUFT ו\ (נמצא מעל הSHIFT) ואז כן ושוב|
ש שירן אדרי New member 25/9/08 #113 נעמה ככ טובה ושי עושה סטיגמות רעות /tapuzforum/images/emo140.gif נעמה שי עוד ייפול אל דאגה
T TLV GUY2 New member 25/9/08 #158 וואי אני בבעיה... יותר מדי פייבוריטים... אם אחד מהשישה הבאים עוזב אני מבואס רצח: שי, ליאון, שפרה, ונסה, רנין וג'ני.... בגלל שיש לי כל כך הרבה פייבוריטים אני לא יכול להצביע בכלל... כל השאר מבחינתי, בעיקר איתי ונעמה מקווה שיעזבו...
וואי אני בבעיה... יותר מדי פייבוריטים... אם אחד מהשישה הבאים עוזב אני מבואס רצח: שי, ליאון, שפרה, ונסה, רנין וג'ני.... בגלל שיש לי כל כך הרבה פייבוריטים אני לא יכול להצביע בכלל... כל השאר מבחינתי, בעיקר איתי ונעמה מקווה שיעזבו...
B babylon4 New member 26/9/08 #171 בינתיים בסקר שהתחיל הערב באתר מעריצי האח הגדול ישראל המובילים להשאר הם (בסדר יורד): יוסי בובליל שפרה צבר שי לאון
בינתיים בסקר שהתחיל הערב באתר מעריצי האח הגדול ישראל המובילים להשאר הם (בסדר יורד): יוסי בובליל שפרה צבר שי לאון
I ido100 Member 26/9/08 #173 ובינתיים המובילים הם יוסי, שפרה וצבר. הנה הכתובת: http://www.bigbrother-israel.co.il/