האמת שלא הוא פשוט עיוור בעין הזו..
D DriftingAway New member 17/11/06 #20 חחח היינו בטיולים שנתיים שבוע אחרי שבוע!!!!!!!!! אני מתגעגעת!!!!!!!!!! תבואי לבקר כבר =[ (נמשיך את זה במסרים\ איי סי\ מסנג'ר\ פון) אוהבת!
חחח היינו בטיולים שנתיים שבוע אחרי שבוע!!!!!!!!! אני מתגעגעת!!!!!!!!!! תבואי לבקר כבר =[ (נמשיך את זה במסרים\ איי סי\ מסנג'ר\ פון) אוהבת!
S Suzy Bat Gerev Club New member 17/11/06 #25 מתחרההה עם יבגני ב-90 נכנסת פעמיים מחוץ לתחרות. יהיה טוב... בהצלחה לכולם!
T The Bitter End New member 18/11/06 #27 היי היי מה-90 איציק לקח שני עם סילבר וטל לקחה חמישי או רביעי עם אלף. אנחנו כזאת אימפריה!!
S SILVER LADY New member 18/11/06 #31 חיחיח מקום שלישי=]] והיה ממש טוב=] במטר עשרהה!! ומקום שני הייתה רוני המלכההה ומקום ראשון בועזז .. כל הכבודד וחוץ מזה אין לי מושג חחחח אבל כל הכבוד לכולם=]] ואם למישו יש תמונות שלי אני אשמח אם תעלו לניסויים או לקומונת תמונות בבקשהה
חיחיח מקום שלישי=]] והיה ממש טוב=] במטר עשרהה!! ומקום שני הייתה רוני המלכההה ומקום ראשון בועזז .. כל הכבודד וחוץ מזה אין לי מושג חחחח אבל כל הכבוד לכולם=]] ואם למישו יש תמונות שלי אני אשמח אם תעלו לניסויים או לקומונת תמונות בבקשהה
T The Bitter End New member 18/11/06 #32 איציק על סילבר מחוות המגדל מקום שני ב-90. במקום הראשון... לא זוכרת, מישו מניר דוד על בוזית.
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 19/11/06 #35 אם למישהו יש תמונות שלי אני אשמח מאוד לקבל אותן. שיר על סזר ב100
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 19/11/06 #37 חרא../images/Emo11.gif לומדברים על זה..(לא פה בכל אופן..) זה מעצבן אותי כל פעם מחדש..=/