מי בא היום לכיכר רבין/מלכי ישראל

YARDENIS11

New member
אני .. חזרתי ו

היה כל כך יפה.. ראינו אותן כל כך מקרוב , הן עמדו ממש סנטימטר ליידי (כי הייתי ממש קרובה לבמה שם שלהן) .. הבטן של הילה הייתה צמודה לי לפרצוף , קיבלנו מהן חתימות והצטלמתי תמונה עם קרן ותמונה עם אליסיה.. התצוגת אופנה הייתה ממש יפה והיה ממש מגניב וזהו שיהיה עוד פעם חח

YARDENIS11

New member
היא הייתה ממש חמודה

אבל הם עשו להם תסרוקת ממש מכוערת כזה קוקו עם רשמת מאחורה זה היה נוראי.. ולאליסה ציירו גבות מוזרות כאלה ... נקווה שיהיה בטלוזיה שכולם יוכלו לראות (למרות שכבר היה לפני כמה שעות בערוץ 10)

YARDENIS11

New member
זה מה שהיה בכיכר רבין עם הדוגמניות

בכיכר רבין יש כזה מין אזור "הדוגמניות2" ששם היה כזה מין במה (בגובה חצי מטר ככה) עם כולן מקרטון בגודל אמיתי ועוד כ ל האחורה היה תמונה קבוצתית שלהם וכתיבה בקצרה על כל אחת.. בארבע הן באו (כולן חוץ ממישל) וחילקו חתימות והצטלמו עם אנשים - גם לי ואיתי אגב חח) אמ.. זה היה איזה שעה.. היהה נחמד , אחרי זה בשש וחצי בערך הייתה תצוגת אופנה שלהן של מעצב ששכחתי את שמו (לא נורא) הבגדים היו חמודים אפילו , כולן הופיעו (מישל הגיעה חח) , אמ.. זה היה של לבוש יום יום , שמלה ושמלת כלה, את אליסיה הם הלבישו במין מכנסון שחור וחולצה שחורה או שזה בגד גוף או משהו, שמו לה כזה בד שחור מהשיער לרצפה (אגב זה נתפ שם בכמה בתצוגה וגם נפל חח) בקיצור היה יפה מאוד, אליסיה הייתה הכי יפה
, ציירו לה אבל כאלה גבות מוזרות , קריסטין עשתה מבט עילג , וגם אחרי התצוגת אופנה שראיינו אותן אחת אחת על הבמה היא לא הסכימה להגיד את המשפט המפורסם "כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה" אמ.. וזהו חח שמחה אם עזרתי לכם בתיאור שלי של מה היה שם .. אה ואגב, הילה הייתה עם חוטיני וירדו לה "קצת" המכנסיים , ומכיוון שאני הייתי מקדימה , ראיתי את המראה הנורא, התחת שלה חחח .. אה וגם מאיה קורן הייתה שם (רותם מהשמיניה) וביקשה מהן חתימות .. ברברית הילדה למי שמעוניין חח דחפה וצעקה ש"יביאו את קריסטין לפה" ירדן

חבל שזה נגמר ושאין עוד הפעם../images/Emo7.gif

הקהל מאוד אהב את מימי ואת קרן שהחזה שלה היה חשוף מהצדדים. אבל הכי מבעס אותי שמרוב הצפיפות, לא יכולתי להתקרב לבמה. מתי הם יופיעו עוד הפעם בתל אביב ?

EvaNofit

New member
מישל כן חתמה למעריצים!!!

היא באה אבל מוקדם
בשלוש
היא הייתה עם אחת מ-2 מתמודדות שעפו בתוכנית הראשונה -לא הילה, -השנייה.....

YARDENIS11

New member
וואיי למה ? חח

אני חזרתי איזה 15 דקות אחרי שנגמרה התצוגת אופנה. . כאילו קצת הייתי איתן.. אה.. ואני לא רק שהייתי ליד הבמה , גם ראתיי את ה"חדרי הלבשה" שלהן, הדבר הכי בולט היה ניראל שעישנה סיגריה חח

שמעי

אבל לא היתה גישה לחדרי ההלבשה שלהם. אני הייתי בחוץ, ובחוץ אחותה של אירה ומשפחתה חיכו לה, והם הצטלמו עם אנשים אבל אירה לא רצתה להצטלם עם מישהו בגלל שהיתה לו כיפה. היית שם ?

YARDENIS11

New member
לא.. אבל ראיתי את הבני זוג שלה שמה

כן, ולא הייתה גישה אבל הייתה גישה לעמוד ממש צמוד אליהן חח המאבטחים הזיזו מלא ילדים ףאבל אני חמודה אז לי לא עשו כלום חח

אני חושבת שראיתי אותך

את באת עם עוד חברות ואח"כ נשארתם להישען על הגדר הזאת נכון ?

למעלה