זה מה שהיה בכיכר רבין עם הדוגמניות
בכיכר רבין יש כזה מין אזור "הדוגמניות2" ששם היה כזה מין במה (בגובה חצי מטר ככה) עם כולן מקרטון בגודל אמיתי ועוד כ ל האחורה היה תמונה קבוצתית שלהם וכתיבה בקצרה על כל אחת.. בארבע הן באו (כולן חוץ ממישל) וחילקו חתימות והצטלמו עם אנשים - גם לי ואיתי אגב חח) אמ.. זה היה איזה שעה.. היהה נחמד , אחרי זה בשש וחצי בערך הייתה תצוגת אופנה שלהן של מעצב ששכחתי את שמו (לא נורא) הבגדים היו חמודים אפילו , כולן הופיעו (מישל הגיעה חח) , אמ.. זה היה של לבוש יום יום , שמלה ושמלת כלה, את אליסיה הם הלבישו במין מכנסון שחור וחולצה שחורה או שזה בגד גוף או משהו, שמו לה כזה בד שחור מהשיער לרצפה (אגב זה נתפ שם בכמה בתצוגה וגם נפל חח) בקיצור היה יפה מאוד, אליסיה הייתה הכי יפה
, ציירו לה אבל כאלה גבות מוזרות , קריסטין עשתה מבט עילג , וגם אחרי התצוגת אופנה שראיינו אותן אחת אחת על הבמה היא לא הסכימה להגיד את המשפט המפורסם "כי עוף זה ציפור ופרה זה חיה" אמ.. וזהו חח שמחה אם עזרתי לכם בתיאור שלי של מה היה שם .. אה ואגב, הילה הייתה עם חוטיני וירדו לה "קצת" המכנסיים , ומכיוון שאני הייתי מקדימה , ראיתי את המראה הנורא, התחת שלה חחח .. אה וגם מאיה קורן הייתה שם (רותם מהשמיניה) וביקשה מהן חתימות .. ברברית הילדה למי שמעוניין חח דחפה וצעקה ש"יביאו את קריסטין לפה" ירדן