מי בא היום לכיכר רבין/מלכי ישראל

YARDENIS11

New member
לא.. אמא שלי המסכנה התייבשה שם כבר

7 שעות אז ויתרתי חח , אבל לא נורא היה אותו דבר בשש וחצי

ועוד משהו שהיה בכיכר

ועוד משהו, אליסיה הרשימה מאוד נשים שהיו מסביבי, פתאום היה בה משהו מיוחד כשהיא הופיעה. אבל בשבילי, אין כמו כריסטין שלי. ועוד משהו יותר יפה, הוא שפגשתי מישהי מהפורום הזה... אני מחכה ממנה לניחוש מי אני.

YARDENIS11

New member
חח נכון אליסיה הייתה מדהימה

ולקריסטין היה מבט כזה דפקט אבל היא ממש יפה וחמודה (הצבעתי לה פעמיים) אה.. היית שהן חילקו חתימות (בארבע) ואז אחותי ועוד כמה ביקשו ממימי חתימה והן בדיוק הצטלמו לחדשות והיא כל הזמן המשיכה לחלק וצעקו עליה מערוץ עשר אז בסוף אחרי כמה פעמים היא כבר ענתה "תכף מאמי כועסים עלי" .. היא הייתה כזו חמודה.. כולן שם , וראיתי את השיניים של קרן מקרוב (וגם הצטלמתי איתה) והן נראות ממש ישרות ויפות חח ()אחרי השיוף)

YARDENIS11

איזה כיף לך שהגעת כל כך מוקדם לשם
. לצערי, לא יכולתי להגיע מוקדם, והגעתי רק בשעה 19:00 בערב
. אני בטוחה שאם הייתי מגיעה, אז הייתי מאוד רוצה להצטלם איתן, במיוחד עם כריסטין. האמת שכולן היו מאוד יפות, חביבות, ואוהבות אחת את השניה. הן מאוד מסתדרות בחיי היומיום אחת עם השניה, וכל התככים נראים לי שקורים רק ברגע שהן נאלצות להתמודד מי מהן תודח. זה ממש כנראה נכפה עליהן. האמת שכמעט כולן, כמו דוגמניות על ואי אפשר שלא לאהוב את כולן כולל את שרון היפה שיש לה גם מעריצה יפה מהפורום הזה. העולם קטן מאוד והייתי רוצה לדעת שתהיה להן עוד הופעות לקהל המעריצים לפני שהתוכנית תיגמר. את בטח כבר ישנה אז לילה טוב

YARDENIS11

New member
חח תודה :)

בשבע ורבע אבל הן עדיין חילקו חתימות שמה באזור הזה של הדוגמניות .. וכן תאמת הן ממש חמודות .. לא נורא תמיד יש את הגמר לעלות על המנצחת (סתם חחח)

•HadaS•

New member
שאללתת ../images/Emo58.gif חשובהההה

הממ אתמול הייתי עם חברה שליי והיא אמרה לי שראיינו את המתמודדות לטלוויזיהה וראיינו את שרוון והיא אמרה שהחזירו אותה לתוכניתת.. יענוו בגלגל הצלהה.. זה נכוןן או שחברה שלי לא הבינה טווב?? =\ פליז תגידו לי שלאאאא
אני רוצה את נטלייי

ליןןןןן

New member
../images/Emo27.gifהייתי../images/Emo70.gif היה מזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif

הצטלמתי עם שרון, מימי, אליסיה, מישל, נטלי, קרן, ניראל... ויש לי חתימות של כולן {לא שיש לי מה לעשות איתם)..
בהתחלה הם היו כזה בהלם שכולם קפצו עליהם, אבל מישל כזאת חברה'מנית שחבל לכם על הזמן... היא ישבה וחתמה אחד אחת לכל מעריציה והאחראית קראה לה "יאללה מישל מצטלמים" והיא המשיכה להצטלם ולחתום... המעריצות אמרו לה "מישל נשיקה" והיא נישקה אותם
ואז שאר הדוגמניות נסחפו אחריה וחתמו לכולם.. קיצור מישל היתה חמדה בטירוףף!!! ושרון היתה פשוט 100ממת
לא שזה חדש לי... חחח באתי להצטלם איתה והיה פאק במצלמה אז היא חיכתה לי עד שאני יתקן... היא מזה מותק... אבל אין אליסיה היתה פשוט בובה
גנבה ת'הצגה...וגם מימי לא חסר לה
ומסכנה כריסטין התעללו בה עם העוף והחיה...

ליןןןןן

New member
../images/Emo26.gifממממ טוב...

שרון- מהממת בטירוףףף
יש לה עיניים ממש אבל ממש יפות
הילה- ע-נ-ק-י-ת!! המראיין התכופף כולו כדי לדבר איתה... קרן- כמו בטי.וי חוץ מהשיניים- הם מזה ישרות... מימי- יותר יפה במציאות
מור- בטי.וי יותר אהבתי..משהו עבר על גבותיה.. ניראל- כמו בטי.וי...אבל אתמול היו לה מלא חצ'קונים אז זה הרס קצת.. כריסטין- בווווול כמו בטי.וי שזה היה מצחיק...
נטלי- כמו בטי.וי...אמא כזאת...
מישל- נראית כמו בטי.וי וגם מדברת מלא כמו בטי.וי ומצחיקה כמו בטי.וי קיצור בדיוקקק, אין היא לא הפסיקה לדבר איתנו...
פולי- מזה נמוכה! חבל"ז נראית בכיתה ג'-ד' הגיעה לי למותניים... אבל חמודה.. וההפתעה הכי גדולה היתה אליסיה, היא פי 100 יותר יפה במציאות.. עכשיו אני מבינה למה כל הצלמים אהבו אותה..

ליןןןןן

New member
זה לא במצלמה דיגיטלית...

סורי.. אני אפתח אותם ואלך לחברה שלי {אין לי סורק) ואני אסרוק... יש לי תמונה של נטלי לבד שצילמתי בפלא', אבל האיכות לא משהו, רוצה?

למעלה