מי בא להופעה בזאפה ב8.4.?

RoXy3

New member
מי בא להופעה בזאפה ב8.4.?

שירשום פה. :) [אם קיים כבר שרשור על זה אני מצטערת אבל לא ראיתי אותו]

אביתר28

New member
שאלות.

ממי קונים? היכן ההופעה? כמה עולה כרטיס? אלפי ילדים מתים מרעב, מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים, מבוגרים מחפשים פרנסה, זקנים תולים תקווה, ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

אביתר28

New member
של מי היא ו...

סליחה על החפירה. אלפי ילדים מתים מרעב, מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים, מבוגרים מחפשים פרנסה, זקנים תולים תקווה, ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

תשובות

ההופעה בזאפה שזה באיזור של רמת החייל..תשאל איך מגיעים כי זה תלוי מאיפה אתה בא וכו,בטח מישהו יסביר לך יותר טוב ממני. כרטיס עולה בסביבות 120.. תתקשר ל6499550 להזמין כרטיסים. ושל מי ההופעה?בוא נחשוב ביחד, איזה פורום זה? אביב גפן? יפה. על מה כולם כותבים פה? על אביב גפן? יפה! אז של מי ההופעה?תעשה אחד ועוד אחד, מה יצא? של אביב גפן? יופי גאון.

אביתר28

New member
תודה

וחשבתי שאולי זה הופעת רוק אחרת לא משנה... אלפי ילדים מתים מרעב, מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים, מבוגרים מחפשים פרנסה, זקנים תולים תקווה, ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

RoXy3

New member
130? כתוב באתר של הזאפה

שזה עולה 110. חח טוב לא כזה עקרוני אבל בכל אופן אם כבר אביתר שאל...

galush29

New member
נווווו,המחיר של זה 110=\

רשמת 130 ועכשיו את אומרת שאבל אמרו לך בטלפון שזה 110?!הא?:O

מעיין51

New member
130********

התלבלבתי

אביתר28

New member
אני יתפלל בשבילך כול בוקר

אלפי ילדים מתים מרעב מאות צעירים נהרגים בתאונות דרכים מבוגרים מחפשים פרנסה זקנים תולים תקווה ואני ,צריך לחשוב על החתימה שלי?!

../images/Emo26.gif

בזאפה יש הופעות שהם בישיבה ויש בעמידה ההופעה הזאת היא אינטימית ולכן היא בישיבה. רצוי להזמין כרטיסים כמה שיותר מוקדם כדי לקבל מקום טוב

מעכבת

New member
../images/Emo27.gif

אין קשר בין הזמן שבו את קונה כרטיס לבין המקום שתקבלי.

למעלה