מי בא להופעה בזאפה ב8.4.?

ברור שכן.

המכירה מתחלקת ל3: 1. המרכז, ששם נמצאים המקומות הטובים. 2. הצדדים, שזה פחות טוב, אבל זה די בשורות הקדמיות. 3. הבר, שנמצא ממש מאחור. אם מישהו יזכר ברגע האחרון, סביר להניח (בהנחה שנארו כרטיסים) שישארו המקומות הפחות טובים...

מעכבת

New member
טוב לא יודעת

תמיד הזמנתי מתי שהיה בא לי וגם אני מכירה אנשים שהזמינו בשניה האחרונה וכל פעם ככל שהינו יותר מקדימה בתור ככה קיבלנו מקום טוב יותר

...

לא טענתי שאם תזמיני כרטיס בזמן מאוד קרוב להופעה לא יהיה שום סיכוי שתזכי למקום טוב, רק תסכימי איתי שהגיוני שישארו פחות מקומות טובים ככל שעובר הזמן. הגיוני?

מעכבת

New member
סורי אבל לא,

כי אין דבר כזה "ישארו פחות",המקומות לא משוריינים לפי מועד הזמנת הכרטיס.זה לא משנה מתי אתה מזמין את הכרטיס זה משנה מתי אתה מגיע לפתיחת השערים. בהופעה אחת בפתיחת שערים עצמם מישהי שעמדה מאחוריי צעקה למארחת הרזה הזאת עם המשקפיים שהיא הזמינה כרטיס מזמן,לשולחן הראשון באמצע וההיא ענתה לה שאין דבר כזה אצלם "לשמור" מקומות. הקיצר מה שאני מנסה להגיד זה שאני בטוחה שגם הפעם,אם אני אקנה כרטיס ב-7.4 [בהנחה שיישארו כרטיסים] ואני אגיע לעמוד בין הראשונים בתור בפתיחת שערים אני אהיה במקום טוב [קטגוריה א' לפי ההסבר שלך מקודם].

אז זהו שכן.

את לא מבינה מה שהיא אומרת לך. יש מקום שנקרא האולם, יש את צדדי הבמה ויש את הבר. אנשים מזמינים כרטיסים לאולם (שזה המקום הרגיל) עד שגם הם נגמרים מתישהו וזה יוצר מצב שמי שקונה מאוחר כרטיס, מקבל את המקומות על הבר ובצדדי הבמה- שהם פחות טובים מהאולם. ברור שמי שנכנס ראשון תופס את המקומות הטובים, אלא אם אין לו מקום באולם. הבנת?

למעלה