יא מעפנים רק אני והדר באות? טוב נו, יותר טוב לנו
ס סוריקטה1 New member 21/8/05 #27 ../images/Emo121.gifמה הקשר לתאכלס?../images/Emo12.gif תאכל זה יותר: מה שאני מנסה להגיד לך תאכלס זה... או לחילופן: בתאכלס זה.... זה יותר גמו קיצר/קיצור/אקיצר וכל שאר מילות הסיכום. דוגרי זה כמו: צודק/צודקת/מסכימה ב-100% וכו'
../images/Emo121.gifמה הקשר לתאכלס?../images/Emo12.gif תאכל זה יותר: מה שאני מנסה להגיד לך תאכלס זה... או לחילופן: בתאכלס זה.... זה יותר גמו קיצר/קיצור/אקיצר וכל שאר מילות הסיכום. דוגרי זה כמו: צודק/צודקת/מסכימה ב-100% וכו'
M moshit1 New member 22/8/05 #28 ''יותר טוב לנו'' תאכלס יותר טוב לנו. אם לא מביני תמילה לא לנסות להוציא טיפשים מי שכתב אותה...
C Claw of Death New member 20/8/05 #26 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;- איזה דיכאון, אני הולך להטביע את היגון עם מיץ מנגו
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;- איזה דיכאון, אני הולך להטביע את היגון עם מיץ מנגו