מי בעד..

man15

New member
למה לנסוע עד פתח תקווה !!!

זה אמור להיות פורום של בית שמש והסביבה ... אז בוא נעשה את המפגש או בבית שמש או בסביבה. ואם אני לא טועה פתח תקווה לא בדיוק נחשב הסביבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש הרבה מה לעשות פה!

אפשר לשחק תופסת כיכרות. אפשר לנסוע ברמת בית שמש ולראות מי הראשון שחוטף אבן לראש. אפשר ללכת למקדונלדס ולהציק ליגאל. אפשר לספור כמה חנויות בגדים יש במרכז. אפשר לצעוק על באגי ההפוך (באגי בגטי) ולברוח. אפשר להיכנס עם משאית למרכז בצהרי יום שישי ולתקוע את כולם (רצוי לנסות לעשות פרסה). אפשר ללכת לאמפי ולחפש את ספי ריבלין. אפשר לראות עד כמה גבוה אפשר להגיע אם נותנים גז לפני פסי האטה. אפשר ללכת למקדונלדס ולהציק ליגאל. אפשר לבדוק האם באמת יש מים במגדל המים. אפשר להיכנס לביג עם מטען חבלה ולבדוק אם השומר יכניס אותנו. אפשר ללכת למקדונלדס ולהציק ליגאל. אפשר ללכת לקניון השמש ולחפש קלפים של המוטרפים משנת 94. אפשר ללכת לכיכר מומי, לזרוק חתול ולראות את התאלינדים משתגעים. וכמובן..הכי חשוב! אפשר ללכת למקדונלדס ולהציק ליגאל. אתה רואה? תבדוק לפני שאתה מדבר. בית שמש זו אחלה עיר עם אחלה פעילויות!!

הממממ...מה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

זה רק אני או שאתם סותרים את עצמכם? כשהצעתי את האורחן (10 דקות נסיעה) + טרמפים לכל דורש זה לא היה לכם טוב. למה? כי זה רחוק ויש בבעיה להגיע. עכשיו אתם מחליטים על פתח תקווה?! (אם אני זוכר נכון ושם הפיינטבול). כאילו....מה? אין לי בעיה עם המקום אבל בחייאת...אתם אומרים משהו וסותרים את עצמכם (יותר את עצמכן...).

idan307

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחח

g a n d i

New member
לא רצינו את האורחן כי...

זה סתם, לא הסטייל שלנו, לא בגלל הזמן שלוקח להגיע לשם.

לי זכור...

שאמרתן שאתן לא רוצות להיות להיות באחרים (וזה היה בקשר להסעות) ושמעתי לא פעם שיש בעיה עם להגיע למקום. בכל מקרה...תעשו מה שאתן רוצות, העיקר שתהיו מרוצות ("יצא לי חרוז, הנה עץ תפוז!").

g a n d i

New member
זה גם.

אבל עם זה אפשר להסתדר, לי אישית פשוט לא נשמע המקום.

idan307

New member
חיסול חשבונות..לא שיש לי חחח../images/Emo150.gif

אבל :) יהיה נחמד

למעלה