מי הדמות האהובה עלייכם?

psycho girl297

New member
מי הדמות האהובה עלייכם? ../images/Emo58.gif

שוב הפורום די מת אז החלטתי לנשות להחייתו אותו קצת מי הדמות האהובה עלייכם מכל הדמויות בכל העונות? (כמובן לא כולל את סאם ודין) עליי הדמות האהובה היא ללא ספק אנדי, הוא מדהים ומצחיק, זו פשוט דמות גדולה והשחקן שמשחק אותו פשוט עושה לו צדק....

ה.........

דמות הכי אהובה שלי היא כמעט כל הדמויות שהופיעו ליותר מפרק אחד וזו הבעיה. אני חושב שלסדרה הזו יש בחירה מצוינת בשחקנים אורחים שגורמים לדמויות שמשתתפות ביותר מפרק אחד להראות נהדר! חוץ מדמות אחת, כמעט כל מי שהופיע ביותר מפרק אחד אני אוהב. אותה דמות, אני מדבר על שרה בלאק (TAYLOR COLE) שהייתה אהובתו של סאם בפרק עם הציור שהורג אנשים (19 עונה 1). אני אפילו אהבתי דמויות רעות (של שדים) בגלל השחקנים ששיחקו אותם. חלקם אלמוניים אבל הם היו בחירה טובה מואוד.

psycho girl297

New member
אתה צודק

אבל אפיךו שיש מלא דמיות מצויינות כמו YED ואש שכולם מעולים בעיקר בגלל השחקנים אני עדיין מתה על אנדי הוא פשוט מלך במיוחד בפרק האחרון שהוא מופיע בו פרק 21 של העונה השנייה הוא כל כך מצחיק שם

adii123

New member
אני רק בפרק 3 עונה ראשונה (הוט)

אז אני לא ממש מכירה את הדמויות אבל אם נתייחס לסאם ודין.. אז.... ברור שדין הכי חתיך והכי מצחיק הוא גם משחק יותר יפה מסאם.... דרך אגב, למה לא לעשות סקר ולרשום את מי אתם יותר אוהבים?דין או סאם...

psycho girl297

New member
את מוזמנת להתחיל את הסקר

אני בהחלט מעדיפה את דין, ג'נסן פשוט מדהים, הוא חמוד ומצחיק, והדמות של דין פשוט כתובה הרבה יותר טוב מסאם

A m e l y

New member
דווקא לדעתי לא.

באיזו עונה את?(שאני אדע אם לספיילר או לא...)

A m e l y

New member
אז כמו שאמרתי...../images/Emo58.gif(עונה 1,2 ו-3)

בעונה הראשונה השקיעו יותר בדמות של סאם עם כל ה"אני חייב למצוא את הרוצח של ג'סיקה" ועם החזיונות שלו לקראת סוף העונה,ובריב שלו על אבא שלו. בתחילת העונה השניה התחילת התנופה לדמות של דין שהלכה כמה פרקים,אחרי שג'ון מכר את הנשמה שלו. שאר העונה התעסקה בקשר של סאם לYED .בעונה השלישית לראשונה העלילה כמעט כולה סובבת סביב דין והניסיונות להציל אותו מהגיהנום. יוצא שעד העונה השלישית כמעט לא ידענו מי זה דין וינצ'סטר ,ראינו רק את סאם.

psycho girl297

New member
אוקיי בסדר

אבל כמה שהם התכוונו להתמקד בסאם בעונות הראשונות ג'נסן פשוט גנב את ההצגה

Charmed Or

New member
מסכימה חלקית.[../images/Emo58.gif להכל]../images/Emo112.gif

אני חושבת שחלק גדול מהאופי של דין וסאם בנוי על העובדה שהם כל מה שיש אחד לשני [במיוחד כשג'ון מת]. אני חושבת שבכל הפלשבקים [118, 308] ראינו שדין חונך להגן על אחיו. אבל גם ראינו צדדים אחרים - את המוכנות והנאמנות לאבא שלו ולסאם [הוא מחפש את אבא כל העונה הראשונה, הוא מוכר את נשמתו למען סאם], את התלות המסויימת שלו בסאם, את האבהות שלו [שהופיעה גם ב302 אבל גם ב103], את ההתמודדות עם האובדן של אמא... אז נכון שרק ב310 ראינו אותו באמת מתמודד עם העובדה שהוא הולך למות, שהוא גודל כלוחם, כי הוא שם רק כדי לשמור על סאמי ולהפוך אותו למנהיג השדים או אנאערף. אבל זה פשוט צד אחד שלו. צד אחד שנוצר בגלל עלילות העונה השלישית [ברובו]. אז אני חושבת שזה כן תהליך - לגלות באמת את כל הצדדים של הדמויות [כמו שאנחנו מגלים שבסאם יש צד רע]. וכל זה מתגלה לנו בגלל אירועים שהם עוברים; מה שגורם גם לשינוי באופי. חפרתי.

בולשיט..ספויילר..

העונה השניה מתרכזת יותר בסאם וברחמיים העצמיים שלו מאשר בדין וב"ג'ון".. כאילו ישר ב2.02, הראו דווקא את הפחד של סאם..XDDD ובעונה השלישי, כמה שניסו לעשות אותה סובבת סביב דין, בעצם כל העונה סובבת סביב סאם.. עם כל ההרג של שדים (שהוא בעצמו אמר שמחסלים רק את הרוע ולא כל דבר שהוא "על-טבעי"..) וגם יש את כל "אחרי שתלך אני צריך להיות קצת יותר קשוח" וכל שאר הבולשיט שלו..XD ושלא נדבר על כל הקטע שלו עם רובי, והחלום שלו על בלה.. קיצר, איך שלא תראי את זה.. עד עכשיו כל העונות התרכזו בסאם.. בעונה הראשונה כל המוות של ג'סיקה, החיזיונות, הקשר עם ג'ון ודין.. בעונה השניה כל המוות של ג'ון, "אני רע", "אני מסכן", בואו כולם נרחם עליו.. בעונה השלישית סביב השנה שיש לו להציל את דין, כל השדים שהוא הרג, "אחרי שתלך אני אשאר לבד".. קיצר, חפרתי..XD

לא..XD

את אומרת שבעונה ה3 יש יותר פוקוס על דין, ואני אומר שגם בעונה ה3 עדיין רוב הפוקוס הוא על סאם..XD

A m e l y

New member
נו...בוא לא ניכנס לדקויות...../images/Emo122.gif

באופן כללי גם אתה חושב שרב רובה של על טבעי מבוססת על הדמות של סאם...

Charmed Or

New member
מתרכזים יותר בסאם.../images/Emo112.gif

אבל ממש לא מקפחים את דין. להפך, נראה לי שיש לו יותר זמן מסך. ובלי קשר - ג'נסן גונב את ההצגה

זמן מסך לא חשוב..

מה שחשוב זה במי התרכזו.. זה שמראים יותר את דין, לא אומר שהעלילות עצמן לא מתרכזות יותר בסאם.. וג'נסן גונב את ההצגה רק בגלל הקטעים וה"עלילות הקטנות" שמביאים לו..XD

Charmed Or

New member
לא נכון.[../images/Emo58.gif?]../images/Emo112.gif

לדין יש הרבה עלילות. אני חושבת שפשוט לכל דמות יש את החלק שלה בסדרה וסאם הוא פשוט דמות 'הגיבור' ודין הוא דמות 'השומר על הגיבור' - אבל זה לא אומר שאנחנו מכירים אותו פחות או שפחות התרכזו בו.

אוף איתך..XD

אני לא אמרתי שאפחד לא מכיר אותו.. אמרתי שמתמקדים יותר בכמה סאם מסכן מאשר בדמות של דין..XD ואני חושב כמוך.. סאם הוא החשוב בסדרה, שכל מה שקורה לדין חייב להשפיע עליו יותר כמובן.. ושימי לב שבכל פרק שמתרכז בדין, איכשהו סאם עושה משו ופתאום סאם במרכז הפרק..XD

למעלה