תפוזונות.../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif
אתמול כתבתי תגובה מגניבה עם טיעונים מגניבים. אבל תפוזונה לא שלח. אז אני אנסה לשחזר אותה. תקשיב, אפשר לקחת הרבה פרקים לדוגמא. סתם ניקח את 104 שראיתי הרגע בהוט - בהתחלה זה על דין שמפחד מטיסות, ואחר כך זה הופך לעלילה של סאם כי השד אומר לו "אני יודע מה קרה לחברה שלך". אז בסדר. אפשר לקחת כל פרק ולקבוע למי הוא התייחס יותר. אבל אתה לא מבין. דווקא ב214
דין לא היה מסוגל להרוג את
סאם. נכון? כל העלילות שלהם בסופו של דבר מתקשרות, כי הם אחים וכי הם אוהבים אחד את השני [ווינסס
*פאנגירל*], והם מקריבים אחד בשביל השני הכל. אז בסדר, לסאם יש את דמות הגיבור, אני לא יכולה להתווכח עם זה. וכן, יש לו קטעים לצאת עם רחמים עצמאיים כמו ב214. אבל היי, הוא ממש לא לוקח את כל הפוקוס. להפך, האמת שלדעתי דין לוקח יותר פוקוס ממנו. יש פרקים שהם כל העלילה היא על דין, ובסוף יש טוויסט לעלילה של סאם, ולהפך. יש פרקים [נדירים אומנם] שזה נוגע לאחד מהם. אבל מה שאתה חייב להבין
הם קשורים אחד לשני. זה כבר לא עניין של עלילות של סאם או דין, במיוחד בעונה 3: סאם רוצה להציל את דין; דין מקריב את עצמו למען סאם; דין צריך ללמד את סאם איך להיות מנהיג השדים; סאם רדוף נקמה בגלל דין מת ע"י פסנתר: כי ככה קריפקי בנה את הסדרה. ולדעתי הוא הצליח. זו סדרה על דין וסאם ושניהם דמויות ראשיות באותה מידה. כמובן שאם ניקח פרק-פרק, אז נראה שיש כאלה בהם דין הוא דמות מאסיבית יותר, ויש כאלה שבהם סאם. אה, וסאם לא גנב לדין את ה - *שותקת*