מי הדמות האהובה עלייכם?

Charmed Or

New member
מה? כל כך לא.../images/Emo112.gif

*שיעול*הפרק שאתה כל הזמן חורש על השם שלו*שיעול* לדעתי מתמקדים בשניהם אותו הדבר. פשוט בדרך שונה. וגם כל מה שקורה לסאם חייב להשפיע על דין! הם קשורים אחד לשני. זה מה שקורה בסדרה שיש לה רק שתי דמויות ראשיות קבועות! והתכוונתי שאף אחד לא מכיר את האופי שלו, כמו שאמילי כתבה P:

בטח שלא מתמקדים.. ספויילר..

נגיד אפילו ב"What Is and What Should Never Be" שאמור להיות פרק על דין.. מצאו דרך לגרום לזה שהוא יהיה עסוק בסאם "שלא אמור לעולם להיות"..XD ומה שקרה לסאם השפיע על דין בכמה פרקים בדיוק?! 2 פרקים אחרונים של העונה 2 וכל הקטע של העסקה עם השדה, אבל רגע.. גם כאן בעצם הקורבן זה סאם.. כי הוא זה ש "צריך להתמודד/להילחם בהכל שדין לא יהיה".. קיצר.. כל דבר חשוב שקורא לדין איכשהו בעצם סאם הוא המסכן ודין הוא זה שמחזיר אותו לעניינים אפילו שדין הוא זה שעומד למות.. ובגלל מה שכתוב למעלה אפחד לא מכיר את האופי שלו.. כי הםעסוקים יותר מדי ברחמיים העצמיים של סאם./XDD

Charmed Or

New member
מה לגבי 310?../images/Emo112.gif

וכל הפרקים האחרים שחקרו את האופי שלו? אז מה אם העלילות מתחברות לאלו של סאם? זו הכוונה. זה גם דו-צדדי. העלילות של סאם מתחברות לאלו של דין. *קוטעת את הדיון לפני שהוא מתפתח לטריקסטר/סאם* XD

ספויילר..

אם לא שמת לב, רוב הפרקים האלה אח"כ נגמרו באופי של סאם.. נקח לדוגמא, את 2.14 את בטח שואלת את עצמך דווקא את הפרק הזה.. אז ככה..XD אז לפי הפרק הזה כבר מראים שדין לא מסוגל להרוג את אח שלו, למרות שהבטיח לו ולמרות שג'ון אמר לו.. וזה פרק שבאמת מראה את כל האהבה של דין לסאם וזה.. אבל, למרות שסאם לא שקע ברחמיים עצמיים רוב הפרק, כי השדה שלטה בו, בסוף איכשו הוא מעז ואומר "הבטחת לי דין" (או משו כזה).. אז אחרי כל הפרק שדין נאבק בינו לבין עצמו וכל זה.. סאם עוד מעז להאשים אותו בזה.. אז את לא יכולה להגיד שסאם לא לוקח את הפוקוס..XDDD ואני לא רוצה להתחיל בכלל עם כל הקטע שסאם גנב לדין את הטריקסטר..XDDDDDDD אז זה סוף הדיון..XDD

Charmed Or

New member
תפוזונות.../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

אתמול כתבתי תגובה מגניבה עם טיעונים מגניבים. אבל תפוזונה לא שלח. אז אני אנסה לשחזר אותה. תקשיב, אפשר לקחת הרבה פרקים לדוגמא. סתם ניקח את 104 שראיתי הרגע בהוט - בהתחלה זה על דין שמפחד מטיסות, ואחר כך זה הופך לעלילה של סאם כי השד אומר לו "אני יודע מה קרה לחברה שלך". אז בסדר. אפשר לקחת כל פרק ולקבוע למי הוא התייחס יותר. אבל אתה לא מבין. דווקא ב214 דין לא היה מסוגל להרוג את סאם. נכון? כל העלילות שלהם בסופו של דבר מתקשרות, כי הם אחים וכי הם אוהבים אחד את השני [ווינסס
*פאנגירל*], והם מקריבים אחד בשביל השני הכל. אז בסדר, לסאם יש את דמות הגיבור, אני לא יכולה להתווכח עם זה. וכן, יש לו קטעים לצאת עם רחמים עצמאיים כמו ב214. אבל היי, הוא ממש לא לוקח את כל הפוקוס. להפך, האמת שלדעתי דין לוקח יותר פוקוס ממנו. יש פרקים שהם כל העלילה היא על דין, ובסוף יש טוויסט לעלילה של סאם, ולהפך. יש פרקים [נדירים אומנם] שזה נוגע לאחד מהם. אבל מה שאתה חייב להבין הם קשורים אחד לשני. זה כבר לא עניין של עלילות של סאם או דין, במיוחד בעונה 3: סאם רוצה להציל את דין; דין מקריב את עצמו למען סאם; דין צריך ללמד את סאם איך להיות מנהיג השדים; סאם רדוף נקמה בגלל דין מת ע"י פסנתר: כי ככה קריפקי בנה את הסדרה. ולדעתי הוא הצליח. זו סדרה על דין וסאם ושניהם דמויות ראשיות באותה מידה. כמובן שאם ניקח פרק-פרק, אז נראה שיש כאלה בהם דין הוא דמות מאסיבית יותר, ויש כאלה שבהם סאם. אה, וסאם לא גנב לדין את ה - *שותקת*

ג'ו!! ../images/Emo13.gif

היא היתה כזאת טובה! נורא אהבתי את הויכוחים הציניים שלה עם דין! כי שידעתי שאלונה תופיע בסידרה לא רציתי שיכתבו לה דמות של מסכנה כזאת שזקוקה לעזרה ועדינה כזאת ואהבתי שהיא ציידת שלא מפחדת יותר מדיי.. חבל שהמעריצים לא התלהבו ממנה כמוני

ספויילר..

קיייסי מ 3.04 וכמובן אנדי (אבל הילד עם הכוחות לא המתאבד)

Charmed Or

New member
וואו, זה קשה.[../images/Emo58.gifים גם להוט.]../images/Emo112.gif

אנדי בהחלט היה אחד החמודים, והשחקן היה נהדר. גם אהבתי את שרה מ119. "סאם, מרי דאט גירל!" גם רובי מגניבה לאללה בתור מכשפה שהפכה לשדה אבל לא לגמרי איבדה מהאנושיות שלה. והיא מוסיפה המון לסדרה. אבל אני חושבת שאחרי 315 אני אוהבת את בלה. הדמות שלה מרתקת, במיוחד עכשיו שיודעים את הסיפור מאחורי כל הביצ'יות שלה. שלא לדבר על זה שלורן כהן הופכת אותה לטובה עוד יותר [וכוסית, אבל, אמ, כן. :p]. המערכת יחסים של fuck and fight עם דין; העובדה שהיא גנבה את הקולט וסיבכה את המצב; העובדה שהיא גם עשתה עסקה. תודה לקריפקי על הדמות הנפלאה הזאת :)

A m e l y

New member
אוו ...קשה (../images/Emo58.gif לעונה 2 ו-3)

יש לי התלבטות קשה בין אש לבין בלה. מצד אחד יש את השנינות של אש,נוסח משפטי "all business up front-party in the back".והשחקן שמשחק אותו כ"כ מתאים ללוק ה"בייקר החנון שלא הלך לא" עם הפרצוף ההומלסי המסטול ותסרוקת "מטאליקה" ,אי אפשר לא לאהוב אותו ! הוא פשוט "Dr. badass "
מצד שני יש את בלה והמבטא הבריטיש' המתנשא שלה והביצ'יות הזו שהופכת אותה לכביכול "קשה להשגה",פשוט מדליקה אותי. קריפקי גם בנה את הדמות הזו בצורה כ"כ מסובכת שלדעתי עד סוף העונה אנחנו לא נגלה הכל על בלה לגוסי/טלבט. קשה.... אבל אני אלך על בלה

darklighter

New member
מתלבטת בין אש, ג'ו, YED ו../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בלה...קשה לבחור בין ארבעתם...

נחמד שסימנת ספויילר

שכל הדמויות שכתבת לפני הם ספויילר להוט...XD

../images/Emo58.gif לעונה 3

בלה, ללא ספק. לפני שהתחילה הסדרה לפי איך שקריפקי תיאר אותה ידעתי שאני יאהב את הדמות שלה אבל כשהיא הופיעה בפעם הראשונה התאכזבתי - המבטא שלה עיצבן והיא הייתה ביצ'ית מידי .. אבל בהמשך התאהבתי בה, מה אני יכולה להגיד?.. כמה שהיא ביץ' - היא הכי מדהימה.. אחת הדמויות המעניינות (מלבד האחים, כן?!) וגם הסתדרתי אחלה עם המבטא שלה.. ברגע שמתרגלים הוא כבר לא נורא.. לורן לשלטון! חחח אני מקווה שהיא תקבל עוד תפקידים אחרי SPN כי ממש הייתי רוצה לראות אותה בעוד דברים.. ודרך אגב - היא הייתה אחת האורחות בכנס אייסלום שהיה בסופ"ש האחרון..

למעלה