מי הולך השבוע?

Xtramen

New member
שיפרה לא תצא לא בשלב הזה

מבחינתי שיפרה גם מיצגת דת אבל זה נושא אחר שפרה לא מספיק מעוררת עניין שתיצור ויכוחים שתנהל רומן שתעשה בדיחות משהו יא ראבאק איזה משעממים הם לדעתי כולם חייבים לשנות כיוון בכל מקרה לדעתי שיפרה הפעם עוד לא תצא אבל אם היא לא תשתנה זה לא יהיה רחוק שהיא תעוף

לא הייתי רוצה ששפרה תלך עכשיו

היא לדעתי תשאר עד הסוף. לדעתי כרגע היא מוסיפה...יש כמה שצריכים ללכת הרבה לפניה!!!

Xtramen

New member
האמת שאין הרבה

היא די לא מוסיפה וממש שמנה היא חייבת להתחיל לגוון

Xtramen

New member
סבבות שילך

למרות שיש לו לב טוב אני אוהב אותו אבל חושב שהוא צריך ללכת

shlomitgueta

New member
מי שהולך הוא:

שי - שפרה וצבר צבר - שי, אשר איתי - שי, עינב יוסי - שפרה וצבר אשר - שפרה וונסה לאון - איתי ויוסי שפרה - אשר, עינב רנין - קרן ועינב עינב - שפרה, איתי קרן - רנין ושי ונסה - עינב ושי שפרה=4 שי=4 עינב=4 צבר=2 אשר=2 איתי=2 ונסה-1 יוסי=1 קרן=1 רנין=1 לאון=0 אני מהמרת ששיפרה שי ועינב על הגריל. והקהל החכם ידיח את שי ובצדק!

Jason2

New member
אם יהיה מה שכתבת

אז שישה יהיו מועמדים להדחה כי יש שיוויון בין המקום השני לשלישי ושיוויון בין השלושה שאחריהם.

Xtramen

New member
מה שברור שאם איתי על הגריל הוא לוקח

אגב אני מהמר שהפעם רנין על הגריל הם יחשבו כך ביגלל גני הרי אף אחד לא באמת אוהב את רנין שם

omer719

New member
גם לי נראה מחר שזה יהיה ככה,

אולי גם ונסה, אבל לא בטוח.

shlomitgueta

New member
אין מצב ונסה למרות ש

שי שונא אותה כי היא מעמידה אותו במקום כשהוא מתנהג כחיה ולמרות שעינב לא מתה עליה ולמרות שיוסי יצביע כמו הבת שלו, עדיין שלושת יעדיפו להצביע לגרועים יותר ועם כל זאת ונסה מקסימה ואמיתית אבל חבל שהיא וולגרית וברברית ברמות

Xtramen

New member
היא מוסיפה אקשן

היא חרמנית לאלללה וואי אם אני הייתי במקום איתי הייתי מעמיד אותה כבר במקום

MissPop

New member
לדעתי ההצבעות יהיו

שי - עינב וקרן צבר - עינב וקרן איתי - עינב ויוסי/שפרה יוסי - שפרה וקרן אשר - שפרה ואיתי/ונסה לאון - איתי ויוסי שפרה - אשר, עינב רנין - עינב ויוסי עינב - צבר ושפרה קרן - שי ואנסה/צבר ונסה - שי ויוסי לדעתי מועמדים להדחה: ואנסה, צבר, שפרה ועינב, אולי קר ויוסי אבל לא בטוחה לגביהם השבוע.האש הופנה יותר כלפי שפרה וצבר, מקווה שעינב או ואנסה יעופו.

MissPop

New member
היתי רוצה ש...

צבר, איתי, ליאון ואשר ישארו. כל השאר יכולים ללכת, בעיקר עינב ראשונה לעוף, די כבר נמאס מהגועל הזה. אולי במקום לעודד את ההפקה להשאיר אותה תעיפו אותה אחת ולתמיד, איכס איכס איכס.

למעלה