כלל- לא להשוות את קליי../images/Emo47.gif לאנתוני
כי זה פשוט מעצבן אותי ועוד מלא קליימייטים בכלליות. כל השוואה כזאת ואנחנו שונאים את אנתוני יותר
הבנאדם לא הוכיח שאפילו מגיע לו להיות להיות מושווה לקליי וזאת לא התנשאות, מצטערת שאת חושבת ככה אבל זאת האמת. הסיבה שהוא שם זה קול נחמד ומלא ילדות שמצביעות לו. אין לי בעיה שהוא שם.. אבל אני לא חושבת שהוא יגיע רחוק. וזה לא קשור לאופנה זה קשור לסטייל, אצל קליי זה עבד עם ה'פרסונליטי' שלו.. שאנתוני הולך באותו סטייל הוא סתם נראה כמו קופי-קאט. ומה שמעצבן הוא שכולנו ראינו תמונות של אנתוני מחוץ לתחרות הוא בכלל לא נראה כמו בתוכנית, הוא אשכרה בסטייל ובלי משקפיים אז למה בכוח לכער את עצמך? אני לא מבינה את זה באמת שלא. והוא לא הראה שום אישיות מעצמו, ואת יודעת מה אולי זה מקרה אבוד מבחינת אישיות כי אישיות זה משהו שרואים או לא. במקרה שלו זה פשוט לא. למי יש אישיות בולטת? למקיילה, קונסי, בו, נאדיה. ככה ככה: קארי, ג'סיקה, וונזל, ניקו, סקוט, אנואר במקרה של אנתוני פשוט לא רואים כלוםםםם בגלל זה הוא משעמם אנשים. מקיילה- תאהבו או לא לילדה יש אישיות מתפרצת הרוקרים- כל מילה מיותרת נאדיה- הוכיחה את עצמה כפרפורמרית הכי טובה מהבנות קארי- ההופעה האחרונה שלה הראתה משהו ג'סיקה- תמיד היה לה סטייל משלה וונזל ואנואר- יש להם קסם מסוים למרות שהם לא 'זורחים' על הבמה. סקוט- יש לו אטיטוד שאני אישית שונאת אבל זה כבר אומר שיש לו אישיות כלשהי וניקו- יש לו סטייל משלו, בהופעות, בלבוש ואיפה אנתוני?! אותו סגנון מיובש כל שבוע.