מי הולך לבוטום 3 מחר בסטאר?

Juliann

New member
מי הולך לבוטום 3 מחר בסטאר?

אני בהתלבטות. מי שצריך להיות שם- סקוט, אנתוני ומקיילה. אבל אם ננתח את המצב, הרבה אמריקאים מצביעים לסקוט [סימפטי ווטס], ולאנתוני יש המון בנות 12 שחולות עליו. ובגלל הסיבות הנ"ל אני חושבת שאנחנו עלולים למצוא שם [בנוסף למקיילה] את וונזל ו/או נאדיה

Freezemyass

New member
לדעתי...

מקיילה בטוח עפה לאחר שבחנתי דעות קהל בכל פורום אפשרי של התוכנית... יחד איתה יהיו אנטוני וסקוט/ג'סיקה-אני אישית לא סובל אותה היא לא יכולה למשוך תקול בגרוש יש קול יפה אבל היא לא יכולה לעשות איתו כלום

MiZeGoogle

New member
גם אני לא ידעתי ששינו את זמן השידור

זה קבוע שתוצאות ההצבעה תהיה בשישי?!

נועה167

New member
לא נראה לי

פשוט היו בעיות בהצבעות והכל.. לא נראה לי שזה קבוע.

MiZeGoogle

New member
מיכאלה לצערי עפה הפעם...

אנתוני גם ילווה אותה בשלושה האחרונים ואני לא אתפלא עם בו פתאום יאבד את אהדת הקהל, אם לא מחר אז באחת מהתוכניות הקרובות מאוד...

yinnon2

New member
דעתי--

הבוטום 3 יהיו מקיילה,אנתוני וניקו..ג'סיקה הייתה בין הטובות ואין סיבה שהיא תהיה בינהם..לנדיה יש סיכוי להיות בבוטום 3 אבל העבר שלה יציל אותה הפעם. מי שבטוח לא:קארי,בו(הפעם שיחק אותה..),קונסטנטין,אנואר. מי שיש מצב אבל לא מגיע לו לעוף:ג'סיקה,סקוט,נדיה,וונזל(הייתה מצויינת).

נצל"ש: אוף אני עצבנית על סטאר ../images/Emo46.gif

למה סטאר לא משדרים את מה ששידרו בפוקס אתמול בלילה? אז מה אם זה שידור חוזר, ריאן אמר שזה יהיה חלק בשידור חי, ואני מכורה!!!! I NEED MY AI FIX!

אוף וגם כולם מדברים על זה בפורומים

האמריקאיים, אני שונאת להיות מחוץ לעניינים!!!

14מתן

New member
כבר כתבתי בשרשור הפרק אבל לא נורא

לדעתי הבוטם ט'רי שצריכים להיות זה מקיילה-קונסטנטין-נדיה וגם אנואר יכול להיות הבוטם ט'רי שלדעתי יהיו הם מקיילה-וונזל-ניקו

SHTRUDIDI

New member
השלושה שצריכים להיות למטה

מקיילה-אנתוני-נאדיה אבל זה רק בהתאם לערב האחרון. את נאדיה אני ממש לא מעוניינת שתעוף ואנתוני היה ממש לא טוב אבל אני לא חושבת שהוא הראשון שמגיע לו. בסופו של דבר,מקיילה היחידה שם שלא נראה לי שתשנה הופעה ותשתפר בשבוע הבא(ובכלל?...) ולכן אני מעיפה אותה השבוע. מי בסוף יהיה למטה-מקיילה אני בטוחה שתהיה,נאדיה גם יש לי הרגשה ואני חושבת שסקוט יהיה שם ואנתוני דווקא לא.

IrishKiss

New member
למה כולם נגד אנתוני?!

הוא בכלל לא היה גרוע! זאת אולי לא היתה ההופעה הכי טובה שלו אבל הוא ממש לא היה בין ה3 גרועים אתמול...

MiZeGoogle

New member
אולי כי הוא חנננננננההההה

והוא דביק ....איכססססס הוא כזה מתוק שבא לי להדביק לו עוגת קצפת על הפרצוף.... חי חי חי וחוץ מזה הגיע הזמן לשלוח אותו הביתה.

Juliann

New member
מישהי כאן אמרה משהו נכון =>

שכל מה שהוא שר נשמע אותו דבר! הדבר היחיד שנשמע שונה היה השיר של מארק אנתוני חוץ מזה אני לא זוכרת שום הופעה שלו במיוחד כי כולן היו זהות לחלוטין. אם הבנאדם רוצה להגיע לאנשהו הוא חייב לעשות שידרוגים כלליים להוריד משקפיים, להתלבש מודרני, לפרוע את השיער, ככה להוציא מאנשים את הסיטגמה של הבאבל גאם שנדבק לו ולהביא אותה בהופעה קצבית. רק זה יחזיר אותו למשחק. אם הוא ממשיך ככה ימיו ספורים.

IrishKiss

New member
אני יודעת שאני מסתכנת כשאני אומרת

את זה *תורידו את האבנים בבקשה* אבל גם קליי לא ממש היה מגוון! הוא תמיד נשמע אותו דבר...כמעט תמיד! ובכל זאת כולם אהבו אותו *כולל אותי...אני קליימייט מושבעת*... אני חושבת שלאנתוני יש פוטנציאל אדיר...הוא שר מדהים והוא כוסון! חלק מהקסם שלו זה שהוא קצת חננה חמוד כזה...

Juliann

New member
מאמי קצת חננה חמוד כזה זה קליי

באמריקן איידול. אנתוני כבר ממזמן חצה את גבולות השיעמום מוות. וסתם לידיעתך קליי היה מאוד מגוון. build me up buttercup grease tell her about it everlasting love i cant help myself כל אלה היו שירים קצביים. חוץ מזה שלקליי יש אישיות על הבמה ומחוץ לה ככה שגם בבלאדות הוא כמעט אף פעם לא שיעמם. לאנתוני אין אישיות בכלל. זאת הבעיה שלו! ZERO PERSONALITY! אין לו כריזמה, אין שום נוכחות על הבמה, הדבר היחיד שיש לו זה קול נחמד, ושוב הרבה פחות טוב משל קליי אז מאמילה לא להשוות כי אין על מה.

IrishKiss

New member
קודם כל- אהבתי את ההתנשאות...

דבר שני, אני יודעת שקליי בחר שירים קיצביים! לא על זה דיברתי.. מבחינה ווקאלית הוא נשמע תמיד אותו דבר.. והעונה רק התחילה! תני לאנתוני הזדמנות לבחור שירים קיצביים... חוצמזה שיש לאנתוני המון אישיות..מצטערת אם את לא רואה את זה אבל אני ועוד המון מעריצות שלו כן רואות את זה...יש לו נוכחות, יש לו קסם ויש לו קול מדהים... ואני לא משווה בינו לבין קליי...אני רק נתתי דוגמא לעוד בנאדם שהצליח מאוד בתחרות הזאת למרות שהוא לא היה הכי אופנתי בעולם או מגוון ושוב- אני מתה על קליי! אני לא באה לרדת עליו או משהו.. חוצמזה...אם אנתוני לא היה מוכשר ואם לא היה בו משהו מיוחד הוא לא היה מגיע כל כך רחוק! כנראה שאנשים כן רואים בו משהו...אם זה לא הטעם שלך אז אוקיי אבל אל תגידי שאין בכלל מה להשוות וכאלה...אני אישית חושבת שהוא מדהים ומכירה מלא שיסכימו איתי!

Juliann

New member
כלל- לא להשוות את קליי../images/Emo47.gif לאנתוני

כי זה פשוט מעצבן אותי ועוד מלא קליימייטים בכלליות. כל השוואה כזאת ואנחנו שונאים את אנתוני יותר
הבנאדם לא הוכיח שאפילו מגיע לו להיות להיות מושווה לקליי וזאת לא התנשאות, מצטערת שאת חושבת ככה אבל זאת האמת. הסיבה שהוא שם זה קול נחמד ומלא ילדות שמצביעות לו. אין לי בעיה שהוא שם.. אבל אני לא חושבת שהוא יגיע רחוק. וזה לא קשור לאופנה זה קשור לסטייל, אצל קליי זה עבד עם ה'פרסונליטי' שלו.. שאנתוני הולך באותו סטייל הוא סתם נראה כמו קופי-קאט. ומה שמעצבן הוא שכולנו ראינו תמונות של אנתוני מחוץ לתחרות הוא בכלל לא נראה כמו בתוכנית, הוא אשכרה בסטייל ובלי משקפיים אז למה בכוח לכער את עצמך? אני לא מבינה את זה באמת שלא. והוא לא הראה שום אישיות מעצמו, ואת יודעת מה אולי זה מקרה אבוד מבחינת אישיות כי אישיות זה משהו שרואים או לא. במקרה שלו זה פשוט לא. למי יש אישיות בולטת? למקיילה, קונסי, בו, נאדיה. ככה ככה: קארי, ג'סיקה, וונזל, ניקו, סקוט, אנואר במקרה של אנתוני פשוט לא רואים כלוםםםם בגלל זה הוא משעמם אנשים. מקיילה- תאהבו או לא לילדה יש אישיות מתפרצת הרוקרים- כל מילה מיותרת נאדיה- הוכיחה את עצמה כפרפורמרית הכי טובה מהבנות קארי- ההופעה האחרונה שלה הראתה משהו ג'סיקה- תמיד היה לה סטייל משלה וונזל ואנואר- יש להם קסם מסוים למרות שהם לא 'זורחים' על הבמה. סקוט- יש לו אטיטוד שאני אישית שונאת אבל זה כבר אומר שיש לו אישיות כלשהי וניקו- יש לו סטייל משלו, בהופעות, בלבוש ואיפה אנתוני?! אותו סגנון מיובש כל שבוע.

IrishKiss

New member
טוב אמממ

קודם כל, כדיברתי על התנשאות התכוונתי לכל ה"מאמילה" והשטויות האלה כי דיברת כאילו את מבינה בזה הרבה יותר ממני וכדאי לי לשתוק... בכל מקרה- אני לא מסכימה עם זה! לאנתוני יש אישיות מקסימה ורואים את זה... חוצמזה איזה מן תמונות ראית? התמונות היחידות שראיתי שהוא לא נראה כמו עצמו זה כשהוא שיחק אותה דוגמן, עשה פוזות והוריד את המשקפיים...יש בערך 3 תמונות כאלה! בכל השאר הוא נראה בדיוק כמו שהוא נראה בתוכנית- מתוק, קצת חננה ואם תשאלי אותי: ממש כוסון... והסגנון שלו כן שונה משל האחרים..לכל אחד יש את הקטע שלו ולאנתוני יש את הקטע של הנער המתוק שנראה כאילו הוא יצא מלהקת בנים ששרה בלדות סטייל ווסטלייף...אין עוד מישהו כזה בתחרות! אז הוא כן שונה... ואני חושבת שמבחינת ווקאלית הוא הרבה יותר טוב מרוב האנשים ששם! אם יש מישהו שאני לא מבינה איך הוא הגיע כל כך רחוק זאת לינדסי...אין לה אישיות, שוכחים אותה לגמרי בקלות והיא לא מוכשרת במיוחד...אני מכירה אנשים הרבה יותר טובים!

למעלה