דעתי על כל הקטע הזה של להשוואת את
אנתנוי לקליי... וידוי קל - באודישן של אנתוני גם לי הדבר הראשון שצץ לראש היה "הוא מזכיר את קליי". וזה היה עוד לפני שבכלל שמעו אותו. משמע: כל ההשוואה הזאת מתבססת על דבר אחד ודבר אחד בלבד - לשניהם יש את כל המראה החנוני, כלומר משקפופר שנראה "ילד טוב ירושלים" כזה. ברגע שאנתוני פתח את הפה שלו. אין, אני נפלתי על הריצפה. וממש לא בגלל שהקול שלו הדהים אותי. אלא בגלל שזה היה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי. כבר הייתי בטוחה ששמו אותו בגלל שהוא פריק-סטייל. הוא פשוט נתקע בגבהים והתחיל ללחוש. זה היה כל כך מצחיק. ירדו לי דמעות. זה מזכיר למישהו את קליי ? כי לי ממש לא... אז אני לא אומרת שאנתוני לא יכול לשיר, אבל כל ההשוואות האלה הן כל כך לא לעניין כי הן נובעות רק ממראה חיצוני. בקטע של להשוואת את הקול שלהם - אני לא מוזיקאית ואני לא מכירה את כל המונחים הטכניים ואין קוראים לקול גבוה ולקול נמוך בלה בלה בלה. אני רק יודעת דבר אחד - אנתוני לא מגיע לחצי ממה שקליי מסוגל לעשות עם הקול שלו. ולא צריך להיות גאון במוזיקה כדי להבין את זה. צריך פשוט זוג אוזניים נקיות. תשמעו את קליי שר איך הוא עובר עולה עולה עולה ואז יורד יורד יורד (ושמישהו יהרוג אותי, כשהוא שר בקול העמוק הזה שלו בא לי למות כי לחיים לא נשאר להציע משהו יותר טוב מזה...) אני לא שמעתי את אנתוני עושה דברים כאלה...להפך כל פעם שאנתוני מגיע למקומות בהם הוא צריך קצת לגוון עם הקול שלו ושחק קצת ולהגיע לטווחים קצת יותר "מאתגרים" נהיה לו, מה שאני קוראת לו - "קול אופרה". שבו הוא נשמע כמו מישהו מיישוב שלי שחושב שהוא זמר אופרה... ועוד דבר קטן - יש הבדל בין לא לגוון בשירים. ולבין להישמע אותו דבר בכל שיר ולא משנה מה אתה שר. אני לא חושבת שקליי לא גיוון בשירים שלו. הוא שר בלדות והוא שר שירים קצביים. וגם אנתוני מגוון. הבעיה היא שכשאנתוני שר יש (לפחות לי) את ההרגשה שהוא שר כל הזמן את אותו שיר. יש משהו בסיגנון שהוא שר בו שגורם לו להישמע אותו הדבר. זה כמו שסיימון אמר לו כשהוא שר את השיר של מארק אנתוני. הבנאדם לקח שיר לטיני וגרם לו להישמע כמו איזה שיר אופרה רוסי. וככה כל שירים שהוא שר נשמעים.