מי הולך לבוטום 3 מחר בסטאר?

Sweet Misery

New member
אני לא חושבת שזה יעזור.

חלק מלהיות טוב במה שאתה עושה ולהפיק את המירב מעצמך זה פשוט להיות אתה. ואנתוני הוא פשוט מה שהוא מראה. בחור מלוקק עם סגנון מאוד מוגבל, אם זה במראה או בשירה. ראינו מספיק ממנו כדי לדעת מה הוא שווה ואני לא חושבת שהוא שווה הרבה, לפחות לדעתי.

IrishKiss

New member
אני לא חושבת שיש לו סגנון מוגבל!

אני חושבת שצריך לתת לו צ'אנס...לא ראו אותו כמעט...העונה רק התחילה! התוכנית הזאת הוכיחה המון פעמים שיש הפתעות...

בעיני אנתוני דווקא חמוד

יש לו סגנון משלו, שזה יותר ממה שאפשר להגיד על חצי מהמתמודדים. לא נראה לי שהוא הולך בקרוב.

Juliann

New member
../images/Emo58.gif משהו מסטאר =>

לא הולך בקרוב? הוא כבר בבוטום 3... אממ.

IrishKiss

New member
לפחות יש מישהי שמסכימה איתי...

חחחח כבר כמעט התייאשתי מהפורום הזה!

Fairywitch

New member
אצלי הוא בין 5 הפייבוריטים שלי
אז

אל תתייאשי מאיתנו...

Fairywitch

New member
להוריד משקפיים הוא דווקא לא צריך.

*אמרה וניגבה את משקפיה* לא אהבתי אותו בלי משקפיים. אני אוהבת את לוּק ה"הארי פוטר"...

R o t e m O p

New member
דעתי על כל הקטע הזה של להשוואת את

אנתנוי לקליי... וידוי קל - באודישן של אנתוני גם לי הדבר הראשון שצץ לראש היה "הוא מזכיר את קליי". וזה היה עוד לפני שבכלל שמעו אותו. משמע: כל ההשוואה הזאת מתבססת על דבר אחד ודבר אחד בלבד - לשניהם יש את כל המראה החנוני, כלומר משקפופר שנראה "ילד טוב ירושלים" כזה. ברגע שאנתוני פתח את הפה שלו. אין, אני נפלתי על הריצפה. וממש לא בגלל שהקול שלו הדהים אותי. אלא בגלל שזה היה הדבר הכי מצחיק ששמעתי בחיים שלי. כבר הייתי בטוחה ששמו אותו בגלל שהוא פריק-סטייל. הוא פשוט נתקע בגבהים והתחיל ללחוש. זה היה כל כך מצחיק. ירדו לי דמעות. זה מזכיר למישהו את קליי ? כי לי ממש לא... אז אני לא אומרת שאנתוני לא יכול לשיר, אבל כל ההשוואות האלה הן כל כך לא לעניין כי הן נובעות רק ממראה חיצוני. בקטע של להשוואת את הקול שלהם - אני לא מוזיקאית ואני לא מכירה את כל המונחים הטכניים ואין קוראים לקול גבוה ולקול נמוך בלה בלה בלה. אני רק יודעת דבר אחד - אנתוני לא מגיע לחצי ממה שקליי מסוגל לעשות עם הקול שלו. ולא צריך להיות גאון במוזיקה כדי להבין את זה. צריך פשוט זוג אוזניים נקיות. תשמעו את קליי שר איך הוא עובר עולה עולה עולה ואז יורד יורד יורד (ושמישהו יהרוג אותי, כשהוא שר בקול העמוק הזה שלו בא לי למות כי לחיים לא נשאר להציע משהו יותר טוב מזה...) אני לא שמעתי את אנתוני עושה דברים כאלה...להפך כל פעם שאנתוני מגיע למקומות בהם הוא צריך קצת לגוון עם הקול שלו ושחק קצת ולהגיע לטווחים קצת יותר "מאתגרים" נהיה לו, מה שאני קוראת לו - "קול אופרה". שבו הוא נשמע כמו מישהו מיישוב שלי שחושב שהוא זמר אופרה... ועוד דבר קטן - יש הבדל בין לא לגוון בשירים. ולבין להישמע אותו דבר בכל שיר ולא משנה מה אתה שר. אני לא חושבת שקליי לא גיוון בשירים שלו. הוא שר בלדות והוא שר שירים קצביים. וגם אנתוני מגוון. הבעיה היא שכשאנתוני שר יש (לפחות לי) את ההרגשה שהוא שר כל הזמן את אותו שיר. יש משהו בסיגנון שהוא שר בו שגורם לו להישמע אותו הדבר. זה כמו שסיימון אמר לו כשהוא שר את השיר של מארק אנתוני. הבנאדם לקח שיר לטיני וגרם לו להישמע כמו איזה שיר אופרה רוסי. וככה כל שירים שהוא שר נשמעים.

IrishKiss

New member
שיר אופרה רוסי?!

לא קצת הגזמנו? אני בכלל לא מבינה על מה את מדברת...הקול שלו ממש אבל ממש לא גבוה! אולי אין לי מנעד כמו של קליי *למרות שממש לא חסר לו!* אבל מה זה משנה?! לא להרבה אנשים יש כזה מנעד רחב... ואני אמרתי- קליי כן גיוון בשירים מבחינת קצב אבל כשהוא פותח את הפה זה נשמע בדיוק אותו דבר ככה שזה לא ממש משנה מה הוא ישיר...אם את לא אוהבת את הסגנון שלו בבלדות את לא תאהבי את הסגנון הקצבי כי זה אותו דבר בדיוק! גם לאנתוני אין ממש את ההפרדה הזאת...למרות שהיו כמה קטעים שהיה פוטנציאל רציני... אני ממש חושבת שצריך לתת לו צ'אנס! יש אנשים בתחרות הזאת *גם עכשיו וגם בעונות קודמות* שהרבה פחות מוכשרים ממנו גם ווקאלית וגם מבחינת הופעה ונוכחות....

Juliann

New member
רותם- לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב

ובקשר לטווח של קליי- קליי יורד ממש נמוך [ועולה לגבוה + החזקת תו] בהופעה של סוליטייר שהוא עשה באיידול 3.. הופעה מ-ה-מ-מ-ת!!! [וגם בBRIDGE]. ועוד יותר בגרסת סינגל של סוליטייר שהיא המלאה. בכלל בסינגל סוליטייר המלא זה כל היכולות הקוליות הכי טובות שלו ב 5 דקות. משהו מדהים. אין ספק שהוא מיוחד במינו וזה פשוט מעצבן שילדות שמתאהבות כל שני וחמישי באיידול אחר פתאום מחליטות שאנתוני הוא הקליי החדש שלהן, אני מוכנה לתרום להן כסף לקנות מכשירי שמיעה לאוזניים
יש כאלה שכל עונה מחפשות סטייל דומה, קליי => ג'ון סטיבנס => אנתוני מה הטעם בלחפש שיבוטים שלא מגיעים לקרסוליים של המקור? קליי היה ונשאר האיידול-בן הכי טוב מכל העונות גם מבחינת קול וגם מבחינת אישיות. ושום וואנבי עם נוכחות של צ'יפס לא יכול להשתוות אליו.

IrishKiss

New member
לא צריכה מכשיר שמיעה אבל תודה

על ההצעה הנדיבה.. את מוכנה בבקשה להסביר לי מה לעזאזל הקשר בין קליי לג'ון סטיבנס?! כן, הפייבוריטים שלי היו קליי-ג'ון-אנתוני אבל מה הקשר בכלל?! אני לא מחפשת שיבוטים...זה הסגנון שאני אוהבת ואני ממש לא מבינה איך ג'ון נכנס בכלל לקטגוריה כי הוא היה ל-ג-מ-ר-י שונה מכל בחינה אפשרית! וד"א אני לא "ילדה שמתאהבת כל שני וחמישי"...כל עונה יש לי פייבוריט.. לך לא? וזה ממש מרגיז שיש כאן כמה אנשים *בעיקר את* שיורדים על הפייבוריט שלי כל הזמן! זה עיניין של טעם!!! אם זה לא הטעם שלך- ח-ב-ל! אבל זה כן הטעם שלי וזה מתחיל ממש לעלות לי על העצבים...מי את שתגידי שהוא לא מגיע לקרסוליים של קליי?! מי הפך אותך לסיימון?! אם אני הייתי באה ויורדת כאן על פייבוריטים כמו קונסטנטין, נדיה או קארי היו זורקים עלי אבנים! אבל רק בגלל שאין כאן ממש קהל לאנתוני אתם מרשים לעצמכם לרדת עליו ועל הטעם שלי במוזיקה... אי אפשר פשוט לסגור את זה בזה שאת לא אוהבת אותו ואני כן?! חייבים להתחיל עם הירידות של כיתה א' האלה?! אני הגעתי לפורום הזה כי חשבתי שזה יהיה ממש מגניב סוף סוף לדבר עם עוד אנשים שמכורים לאיידול כמוני... עכשיו פשוט בא לי לעזוב...אני מעדיפה לדבר עם האמריקאים..

Juliann

New member
פחח את לא מאיימת על אף אחד

את מוזמנת ללכת ולדבר עם האמריקאים לא מכריחים אותך להישאר פה. וגם אם יש לי פייבוריט כל שנה אני לפחות אובייקטיבית. אני לא יעמיד פנים שלקונסי יש אפילו רבע מהיכולות של קליי אין מה לעשות אני אוהבת את קונסי אבל מודעת לכך שהוא לא הזמר הכי טוב ויש אנשים שפשוט לא מסוגלים להיות אובייקטיבים. את כנראה אחת מהם. מי אני שיגיד שקליי יותר טוב מאנתוני? אני לא צריכה להיות סיימון כדי לדעת את זה תאמיני לי
ואת בעצמך הודת בכך לפני 2 הודעות. ואגב, היתה תקופה שאשכרה חיבבתי את אנתוני, היו לו לפחות איזה 2 הופעות נורמליות ואז הוא פשוט שעמם אותי למוות שבוע אחרי שבוע.. אנתוני הרס לעצמו את התחרות כי בהתחלה הרבה אהבו אותו ועכשיו כולם חושבים שהוא יעוף עוד שבוע-שבועיים. הוא לא הוכיח את עצמו אין מה לעשות. ואני בטוחה שאני לא צריכה לתת לך דוגמאות לגבי איך קליי *כן* הוכיח את עצמו.

R o t e m O p

New member
אם כבר מדברים על כאלה שהורסים

לעצמם. אנוואר ממש מאכזב. לא רק בקטע של בחירת שירים. החוכמה היא לקחת שיר שלאו דווקא מתאים לך ולעשות אותו שהוא יתאים (ולדעתי זה די הצליח לו בשיר האחרון) אלא בקטע שהשירה שלו נהייתה מאוד לא נקייה. פיצ'טית כזאת. והוא בולע מילים. הוא צריך לתפוס את עצמו חזק. כי אחרת גם הוא לא יחזיק מעמד יותר מידי זמן...

14מתן

New member
../images/Emo45.gif הוא בולע מילים וגם לא מבטא

נכון אותם זה משגע אותי !!!

R o t e m O p

New member
אני לא יודעת מה בקשר למבטא מילים

לזה לא שמתי לב ואני שומעת אותו כמעט כל הזמן אם המילים של השירים גם ולא שמתי לב לזה בכלל אבל הבליע של מילים זה משהו שהתחיל לקרות לו בהופעה הקודמת פשוט לא הבנתי מילה ממה שהוא שר וגם בהופעה האחרונה זה קרה לו בהתחלה אחרי זה השתפר בכל מקרה...זה ממש מוזר שזה קורה לו

IrishKiss

New member
מאמי אני לגמרי אובייקטיבית

אני לא אמרתי שלאנתוני יש את היכולות של קליי... ושוב, את מדברת אלי כאילו אני יורדת על קליי...אני מעריצה של קליי! אני חושבת שהוא מדהים ויש לו את אחד הקולות הכי טובים ששמעתי בחיים שלי! אני פשוט לא מבינה למה זה צריך להגיע לרמה של ירידות עלי, על השמיעה שלי, על הטעם במוזיקה שלי ועל האובייקטיביות שלי *ד"א אני אחד האנשים היותר אובייקטיביים שיש* אני בסך הכל מביעה דעה ותומכת באנתוני ואת פשוט תקיפה אותי מכל הכיוונים...פשוט עצוב! ואין לך שום זכות להגיד שהוא לא מוכיח את עצמו ואין לך שום זכות להגיד זהוא לא מגיע לקרסוליים של קליי! את מוזמנת להביע דעה אבל אל תקבעי בשביל אחרים מה טוב ומה לא...הכל כאן עיניין של טם! אני לא מתווכחת איתך על היכולות של קליי! כבר ציינתי שיש לו מנעד יותר רחב משל אנתוני ואין על זה ויכוח בכלל...מבחינת יכולות קליי לוקח כל בנאדם בתחרות הזאת! אבל זה עדיין לא אומר שאנתוני לא מדהים או מוכשר! עובדה שיש מליון אנשים שיגבו אותי בקטע הזה... קליי ואנתוני הם שני אנשים שונים! זאת כנראה היתה טעות שציינתי אותם באותו משפט כי זה מה שגרם לך להשתגע...הם שני אמנים שונים עם יכולות שונות ואישיות אחרת לגמרי...

Fairywitch

New member
יפית תמיד מתחרפנת כשמזכירים אותם

באותו משפט...
אז אל תשימי לב...

IrishKiss

New member
חחחחחח אני אזכור את זה...

אבל תודה לך על העידוד! ועוד לא התייאשתי סופית:)) אנתוני כזה מתוק...

boringvered

New member
הממ...

מיקיילה חייייבת ללכת. היא גרועה ביותר... לצערי נדיה הייתה מאוד לא מרשימה בתוכנית האחרונה ואני ממש מקווה שזה לא יפגע בה מפני שהיא הפייבוריטית שלי... מי עוד ... סקוט היה חלש ואני דווקא מחבבת אותו - וגם אנוואר היה מאכזב ... בעיני הוא ממש משעמם... יש לו קול מדהים אבל ממש לא מנוצל טוב. התאכזבתי מהבחירה של נדיה... ממש התאכזבתי. ורד

למעלה