אני באה לעשור. וגם לזה
ס ס ט י י ק New member 15/8/05 #20 אני לא הולכת בגלל היהודים../images/Emo9.gif למרות שחשבתי על להישאר בת"א אחרי אינפקציה ולחכות למוצ"ש שיהיו אוטובוסים לרעננה.. אבל ירדתי מהרעיון
אני לא הולכת בגלל היהודים../images/Emo9.gif למרות שחשבתי על להישאר בת"א אחרי אינפקציה ולחכות למוצ"ש שיהיו אוטובוסים לרעננה.. אבל ירדתי מהרעיון
ז זה לא אותו דבר New member 15/8/05 #21 ../images/Emo54.gifאני הולך לעשור ../images/Emo12.gif בל כנראה גם לתל אביב
M MALKAT HA PLAKAT New member 16/8/05 #29 חחחחחחחחחחחחח כן. אווו יה יה יה. היהודים זה חרא בלבן. לא שיש לי בעיה עם יהודים, יש לי כמה חברים יהודים אפילו...
חחחחחחחחחחחחח כן. אווו יה יה יה. היהודים זה חרא בלבן. לא שיש לי בעיה עם יהודים, יש לי כמה חברים יהודים אפילו...
U UnderTown New member 15/8/05 #18 ההופעה ב19 דבר ראשון, אני חדש כאן מישהו בא להופעה ב19 בבארבי? מישהו יכול להסביר לי איפה זה הבארבי?? יש הגבלת גיל? (אני בן 14)
ההופעה ב19 דבר ראשון, אני חדש כאן מישהו בא להופעה ב19 בבארבי? מישהו יכול להסביר לי איפה זה הבארבי?? יש הגבלת גיל? (אני בן 14)
M moshit1 New member 15/8/05 #19 ברוך הבא. אני באה. הבארבי זה ברחוב קיבוץ גלויות 52 פינת הרצל, ת''א. ואין הגבלת גיל.
ז זה לא אותו דבר New member 15/8/05 #22 ../images/Emo54.gifכמו שאתה רואה למעלה יש שור נעוץ של הגעה תסתכל שם