מי הולך לפסטיבל READING?

אממ ממה שמתאים ללפורום?

פרימוס, פיש (לאחרונה התחלתי) וכל מה שבינהם (אוייסטר האד, בריגדת הצפרדעים) אממ פורקפיין טרי... ומה שיוצא חחח אני מסתכל על הדף הזה למעלה ורואה להקות מיינסטרימיות לחלוטין, כך שאני באמת לא מבין למה אני לא בפורום הנכון.

Esmena

New member
פה לא פורום *רוק* פה אפילו לא

פורום *רוק אלטרנטיבי* וודאי שהוא במקום הנכון.בניגוד לחלק לא מובטל מהלהקות.

ryonatan

New member
מי הולך לפסטיבל READING?

היי! אני הולך לפסטיבל רדינג השנה, כמו הפתגם "אם מוחמד לא ילך אל ההר ההר יבוא למוחמד" מישהו מתכנן גם ללכת? אולי נפגש שם ואז יהיה קטעים אני קוראים אותי יונתן מאיזור מהמרכז בקרוב מאד מתגייס. זהו

*Jeane*

New member
יו איזה כייף לך!

אתה הולך לרידינג! הייתי אמורה להיות שם ב2000 ולא הסתדר לי בסוף ...היה עצוב. כולי מחליפה צבעים מרוב קינאה!!!!! אני מקווה לפקוד את הארוע לאחר שחרורי מצה"ל [או בעצם:כשיהיה לי כסף...] למען אותם אלו שטרם התוודעו לעניין,אז רק שתדעו שיש מסורת פסטיבלים מוסיקליים ואמנותיים בכלל ששוטפים את אירופה [ואנגליה בפרט ] באוגוסט -ספטמבר... ]REM : its the end of the world as we know it[

star breather

New member
להרוג! להרוג!!

תפרסם מי מופיע (היה לי פרוספקט, אבל שכחתי..) כדי שלכולם פה יצאו העיניים.. אני זוכרת במיוחד את הייאה ייאה ייאס, ועוד כל מיני.. B.R.M.C, ו.. אממ, אין לי כוח לכתוב עוד.

יאאאאא

איזה כיף לך! אני לא אהיה שם אבל אשמור על קשר טלפוני עם כמה אנשים טובים בשביל להקשיב להופעה של אש
אז אני מתרגשת!

PORCUPINE

New member
כנסו ללוח אירועים הפורומי

ותדעו מי מופיע השנה. בכלל, חבר´ה. כדאי להפנים את העניין של לוח האירועים, תוסיפו דברים. זה נחמד שיהיה לנו מן לוח מעודכן כזה. זה עובד ככה - אתה שולחים, אני מקבל את זה לאישור, ואז מפרסם. בקשר ל -Reading... סיפור עצוב מאוד.
הייתי אמור לנסוע. אבל מה לעשות, עקב מחסור במזומנים... ההמשך ידוע. np - Live - Overcome

hospital_food

New member
פסטיבל גן עדן

מישהו יודע אם ישדרו את כל הפסטיבל דרך האינטנרט כמו בשנה שעברה?

ryonatan

New member
מצטער לעורר קנאה

אבל זה בהחלט הולך להיות השיא של החופש שלי לקראת הגיוס... בפסטיבל הולכים להופיע כל כך הרבה להקות שבתיבת הטקסט הזאת אין מקום... אני פשוט אשאיר פלייר ואתן לכם להחליף צבעים מקנאה בשקט...

xero1

New member
לא הבנתי מה הולך שם, כל אלא מופיעים

? סליפנוט, נופקס, דה ארטיסיט, ריל ביג פיש, וויזר? או שזה סתם תיקלוטים (אם כן, זה נישמע נורא מסריח).

תמות. יא מתלהב אחד ../images/Emo3.gif

סתם סתם סתם! אני? לקנא? לאאאאא *cough*bloodywanker*cough* np- ash- girl from mars

כן כן

זאת הסיבה היחידה שבגללה אני מתקשרת לחברה שלי, שכמובן תהיה שם- בשביל להקשיב להופעה שלהם.

star breather

New member
אה! בדיוק לזה התכוונתי!

ל ה ר ו ג אותך. להרוג. מייד. ולגנוב את הכרסיטים. בעע.

למעלה