אוף, אני כ"כ מקנא.... בעע... כמה פאנק הולך להיות שם.
X xero1 New member 15/8/02 #21 פאנק? שם? איפה בדיוק? אני לא ראיתי שום פאנק, ראיתי סאם-41, דה ארטיסיט, פנקיס טי אקס, לאס דן ג´ק, לי זה ניראה יותר כמו פופ-פאנק.
פאנק? שם? איפה בדיוק? אני לא ראיתי שום פאנק, ראיתי סאם-41, דה ארטיסיט, פנקיס טי אקס, לאס דן ג´ק, לי זה ניראה יותר כמו פופ-פאנק.
X xero1 New member 15/8/02 #22 בעצם יש כמה שבסדר NOFX, SICK OF IT ALL, FACE TO FACE אבל לא הבנתי מה זה כל הקקה הזה, כאילו מסיבה ששם משמיעים את כל מה שכתוב כאן בהזמנה?
בעצם יש כמה שבסדר NOFX, SICK OF IT ALL, FACE TO FACE אבל לא הבנתי מה זה כל הקקה הזה, כאילו מסיבה ששם משמיעים את כל מה שכתוב כאן בהזמנה?
H HandsomeDevil New member 15/8/02 #23 פופ פאנק... שיהיה. זה לא תיקלוט- אלו הופעות חיות. עכשיו אתה מקנא?
X xero1 New member 15/8/02 #24 "עכשיו אתה מקנא"? זה היה מיותר.. חשבתי שנופקס ועוד כמה שם בוורפאד טור עכשיו.
H hospital_food New member 15/8/02 #19 אתה צוחק? ,כי מופיעות ממש להקות מצויינות בעיקר בבמות הקטנות והנסתרות לעיין, והמבחר מאוד מגוון, כמו שאמרתי מקודם, ממש גן עדן, למקום הזה אני רוצה להגיע בבוא היום. NP - of montreal - Fun Loving Nun
אתה צוחק? ,כי מופיעות ממש להקות מצויינות בעיקר בבמות הקטנות והנסתרות לעיין, והמבחר מאוד מגוון, כמו שאמרתי מקודם, ממש גן עדן, למקום הזה אני רוצה להגיע בבוא היום. NP - of montreal - Fun Loving Nun
E Esmena New member 16/8/02 #28 גם לדעתי. לא הייתי מוציאה על זה כסף. אבל אני בטוחה שתעשה חיים מצוג´עים