מי הולך

קצת פרטים....

מחיר כרטיס?(כן אני יודע אין מחיר לערב כזה אבל אני עכשיו השתחררתי קריא אני תפרן תיכו) האם מקבלים כרטיסי אשרי והאם יש הנחה תמורת נק' של ישרכארט? כמה שעות בערך יערך הערב(אני גר קצת רחוק) האם יש הגבלת גיל?18+ 20+ או אולי יותר? אשמח לתשובת בהקדם האפשרי ותודה מראש

moshel

New member
קצת פרטים תשובות

מחיר הכרטיס הוא 40 שקלים בלבד לכול המרתון שימשך קצת יותר מארבע וחצי שעות אפשר לרכוש כרטיסים בכרטיס אשראי בטלפון 036060800 זה מספר הטלפון של סינמטק תל אביב אין הגבלת גיל בסינמטק תל אביב אין כרטיסי הנחה תמורת נקודות אם ובמידה אין לך כרטיס אשראי אתה יכול לשריין לך כרטיס דרך האתר שלע במילו טופס פשוט. והכרטיס ימתין לך בקופה תגיע ותשלם במקום כתבות האתר שלי: www.progrock.co.il תבות הסינמטק: רחוב שפרינצק 2 תל אביב מקביל לרחוב הארבעה כניסה עם רכב לחניון שנמצא ברחוב הארבעה

moshel

New member
למנויי הסינמטק נשמרו 50 מקומות

לפי דעתי הם אזלו מזמן כך שאם את מנויה ךא הזמנת כרטיס מנוי דרך הקופה ביום שישי[ לא נשארו כרטיסי מנוי יותר את מוזמנת אבל לברר את זה בטלפון 026060800 אולי נשאר כרטיס אחד או שניים

michalQ

New member
אחח אני מתה להיות שם

בדיוק אני חוזרת מהגדנ"ע. אני אנסה להגיע.

Ocean Spirit

New member
זה נראה לי הרבה יותר במקום

מאשר הטיפוסים שבאים לדברים האלה עם חולצות של זפלין או ביטלס או לא יודעת מה. אני מאוד אשתדל לבוא.

gihona

New member
מה זה השרשור הזה, ברור שכולנו באים

כל מעריץ של קווין חייב את זה לעצמו, לא?

Ocean Spirit

New member
הצעה מעשית קטנה

מאחר ואני מניחה שלא כולם פה מכירים את כולם אישית (אני בטח לא מכירה פה אף אחד), אולי תכינו איזה שלט שיהיה כתוב עליו "פורום קווין תפוז"?

Ekrembo

New member
אם אני מצליח לגרום למורה לפיזיקה...

לעשות לי מועד ב'או לחילופין לוותר לי על המבחן, אני שם

Ekrembo

New member
מנסה לקבל הבהרה...

הערב המחחוה, בלילה בין חמישי לשישי או בין שישי לשבת?

למעלה