את... ווסטלייף, אר אי אם, רונאן קיטינג ועוד
1 121shine New member 21/11/02 #23 robbbbbbbbbby../images/Emo23.gif למרות שיש המון אומנים לועזיים מעולים שאני מאוד אוהבת כמו אלישיה, u2, destiny´s child, alanis morissette, ועוד ועוד. אבל אין כמו רובי הענק!!!
robbbbbbbbbby../images/Emo23.gif למרות שיש המון אומנים לועזיים מעולים שאני מאוד אוהבת כמו אלישיה, u2, destiny´s child, alanis morissette, ועוד ועוד. אבל אין כמו רובי הענק!!!
W WickeDevil New member 21/11/02 #24 את אוהבת את רובי אבל... ../images/Emo60.gif לא יודעת לכתוב את השם שלו הא? כותבים ROBBIE לא נורא גם אני אוהב אותו הוא ממש טוב אבל TC RULEEEEEEEZ (לכל הבורים שבנינו: TC= THE CALLING)
את אוהבת את רובי אבל... ../images/Emo60.gif לא יודעת לכתוב את השם שלו הא? כותבים ROBBIE לא נורא גם אני אוהב אותו הוא ממש טוב אבל TC RULEEEEEEEZ (לכל הבורים שבנינו: TC= THE CALLING)
מ מישהי New member 21/11/02 #25 אבריל לאבין איזה חמודה היאאאאאאאאאא ואני מתה על הקליפ שלה (קליפ חמוד ושיר מדהים!) והיא מזה יפהההההההה
אבריל לאבין איזה חמודה היאאאאאאאאאא ואני מתה על הקליפ שלה (קליפ חמוד ושיר מדהים!) והיא מזה יפהההההההה
T tchch New member 21/11/02 #28 בקסטריט בויז!!!!!!! חולה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם כאלה יפים!!!!!!! לכל אחד שם יש קול יותר יפה מהשני!!!!! מושלמים!!!
בקסטריט בויז!!!!!!! חולה עליהם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם כאלה יפים!!!!!!! לכל אחד שם יש קול יותר יפה מהשני!!!!! מושלמים!!!