מי החליט?

yanshoof26

New member
מי החליט?

מי החליט שגברים צריכים תמיד להתחיל עם הבחורה? מי אמר שתמיד אנחנו צריכים להתחנן למספר טלפון ולקבל 10 לא על כן אחד? מי קבע שתמיד גברים צריכים להיות שנונים בדייט, להחזיק את השיחה ולהרשים את הצד השני? מי החליט שתמיד אנחנו צריכים לקנות פרחים, מתנות, לשלם בדייט? מי החליט שהגבר צריך תמיד לאסוף את האשה בדרך לדייט? מי קבע לעזעזל שלשבת לראות טלויזיה עם היד על הביצים זה וולגרי ולא מנומס? מקומה הטבעי של יד שמאל הוא על הביצים, זה הטבע למה ללכת נגד זה? מי קבע שאינטימיות ותקשורת טובה מתבטאת ב"לשתף" את בת זוגתך במה שעבר עלייך באותו יום? אינטימיות זה לשבת ולראות כדורגל יחד! טוב נו, לראות סקס והעיר או לקרוא ספר- לא תמיד צריך לדבר ולשתוק ביחד הרבה יותר אינטימי....... מי החליט שבמיטה תמיד צריך לדאוג לאורגזמה של הבחורה? שעה משחק מקדים? ומה יקרה אם פעם הבחורה תעשה את העבודה ותשאיר אותי לשכב על הגב ולהתפנק, רעידת אדמה? מי החליט שאם כבר יותר מחצי שנה לא היה לי סקס ויותר מחודשיים בלי דייט אז משהו לא בסדר? ומה זה מבטי הרחמים האלה מסביב? סתם אני מקטר, אל תשימו לב

אם אתם מתעקשים...

האמת היא שרציתי להשאר אלמוני אבל ראיתי שאין מנוס מלחשוף את האמת: א נ י ה ח ל ט ת י א ת ה כ ל ! (חוץ מהקטע של הלשלם כשאוכלים ושותים. את זה נראה לי שביל גייטס החליט - מה אכפת לו? חסר לו כסף? <טוב שיש את מי להאשים>). עכשיו אתם יודעים.

אם אתם מתעקשים...

האמת היא שרציתי להשאר אלמוני אבל ראיתי שאין מנוס מלחשוף את האמת: א נ י ה ח ל ט ת י א ת ה כ ל ! (חוץ מהקטע של הלשלם כשאוכלים ושותים. את זה נראה לי שביל גייטס החליט - מה אכפת לו? חסר לו כסף? <טוב שיש את מי להאשים>). עכשיו אתם יודעים.

אם אתם מתעקשים...

פשוט מאוד-

הגברים החליטו, זה נבנה במשך השנים... תמיד הגבר ניסה להרשים את האישה, בסופו של דבר זה הפך לנורמה. כך גם על כל השאר... אבל... בעצם... למה לא?

hyper active

New member
מה???

זה לא תמיד ככה! אף אחד לא קבע את זה חסרות בחורות שמתחילות עם בחורים? זה ממש לא קטע נדיר.. גבר לא אמור להחזיק שום שיחה כל אחד אומר מה שבא לו וכל צד מנסה להיות כמה שיותר בסדר ושנון וכ"ו... לפחות במקרה שלי גם אני ועוד הרבה בנות שאני מכירה אוהבות להפתיע עם כל מיני מתנות וכאלה זה ממש נחמד.. אנחנו לא רק מקבלות ולא נותנות כלום ( אני יודעת שאני עושה הכללות אני פשוט רושמת מנקודת המבט שלי ויותר נוח לי לרשום ככה) ולשלם בדייט זה כבר קטע שלכם שאתם מתעקשים עליו..אני כבר קלטתי את עצמי ועוד הרבה בנות "מתווכחות" על לשלם חצי חצי... זה כבר יותר פאק שלכם נראה לי. לאסוף את האשה.. זה בדר"כ נכון אבל אוקיי נגיד אין לי ממש הסבר למה אבל אפשר לחשוב כמה נורא זה כבר יכול להיות בקשר לשאר הדברים אני חושבת שזה כבר לטיפול של איש מקצוע מוסמך.. :) ( צוחקת וכאלה)

צודק בחלט- מלבד הקטע עם

האורגזמה והמשחק מקדים.......... אם לי לא אכפת, שהוא ישב עם יד שמאל על הביצים ויראה כדורגל- אז אני מצטערת משחק מקדים ואורגזמה הם מחובתו לתת לי.!!!........ לא משנה שאני שונאת כדורגל והסיכויים לצאת עם אחד שאוהב הם די קלושים (זו פשוט לא החברה שאני מסתובת איתה, רגע,אולי גלל זה אין לי אף אחד)---ווואו........חייבת לצאת מהבועה שלי..... חייבת לצאת מהבועה שלי..... חייבת לצאת מהבועה שלי....חייבת לצאת מהבועה שלי..... .חייבת לצאת מהבועה שלי..... בבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעע

הכל נכון מלבד:

האורגזמה והמשחק מקדים.......... אם לי לא אכפת, שהוא ישב עם יד שמאל על הביצים ויראה כדורגל- אז אני מצטערת משחק מקדים ואורגזמה הם מחובתו לתת לי.!!!........ לא משנה שאני שונאת כדורגל והסיכויים לצאת עם אחד שאוהב הם די קלושים (זו פשוט לא החברה שאני מסתובת איתה, רגע,אולי גלל זה אין לי אף אחד)---ווואו........חייבת לצאת מהבועה שלי..... חייבת לצאת מהבועה שלי..... חייבת לצאת מהבועה שלי....חייבת לצאת מהבועה שלי..... .חייבת לצאת מהבועה שלי..... בבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעע

VeNuS123

New member
בקשר לאסוף את האישה

אני מכירה זוגות שהאישה אוספת את הגבר (מכירה גם מקרה שבו לגר אין רשיון ובגלל זה האישה נוהגת) בקשר לשלם בדייט אז באמת זה פאק שלכם, גם אני התווכחתי הרבה פעמים ולא תמיד זה היה בדייט הרבה פעמים יצאתי עם ידידים שלי שהתעקשו לשלם עלי בטענה שחינכו אותם להיות גנטלמנים וזה מה שהם (ובאמת לא מתוך כוונה להרשים אותי:)

daniella1980

New member
די לצביעות!!!!!!!

80% מהחברה שלנו שחושבת בצורה ביקורתית, למשל, על אישה שמזדיינת בפגישה ראשונה לעומת גבר שעושה זאת. (ואני לא אומרת מה אמור או לא אמור להיות, אני רק אומרת שההסתכלות על גבר ואישה היא ל ח ל ו ט י ן לא שוויונית) זו חברה מעוותת ופרימיטיבית שבה , למשל, אישה צריכה להיות "קשה להשגה" במיטה כדי ש"יכבדו" אותה יותר. אז די לצביעות!!!!! אם אתה באמת רוצה שוויון אז תשנה את דרך המחשבה שלך בכל התחומים ולא רק איפה שנוח. כי כמה שתגיד שאתה רוצה שבנות ייזמו הכל, משהו צרוב במוח הגברי הממוצע שגורם לו לחשוב בצורה אחרת על אישה שלכאורה "גברית" יותר מהממוצע. וצר לי אם מישהו נפגע כי כמובן שלא כולם חושבים בצורה הזו- ובטוח שלא האנשים שנמצאים סביבי והגברים בחיי! אבל שאף אחד לא יבוא ויגיד לי שזה לא נכון כי אלו הן עובדות עצובות בעולמינו צר האופקים ועד שלא ישנו את דרך החשיבה כבר מגיל רך, זה תמיד יישאר לחלקינו בתודעה. צר לי על הטון הצורם..

yanshoof26

New member
אני מסכים!!!!!!!

די לצביעות - החברה מורכבת מ50 אחוז נשים והתדמית הזאת של הסקס בפגישה הראשונה שרמוטה וכו מגיעה מנשים לא פחןת ואף יותר מאשר מגברים..... האמת שכתבתי את הקטע יותר בנימה מבודחת ופחות ברצינות אבל הטון הצורם היה חייב תגובה
ולגבי אישית זה לא שאני רוצה עולם הפוך ושנשים יזמו הכל, אבל קצת השתתפות במאמץ המלחמתי של יוזמה יעזור מאוד!!!!!!!!

daniella1980

New member
טוב אז אני אספר לך ש..

אצלי זה ממש לא ככה בחיים. אני לא רואה שום חלוקה בתפקידים ואני חייבת לציין שאני לא יודעת מהי הסביבה שלך אבל בסביבה שלי לפחות זה דווקא נראה שהנשים הרבה יותר אסרטיביות, הרבה יותר משקיעות בגברים שלהן והרבה פחות עסוקות במי החליט מה. אז מצטערת על הטון הצורם שהיה, קראתי את ההודעה שלך ברגע מאוד מסויים והיית הקש ששבר את גב הפמיניסטית. לא שאני פמיניסטית. אני דוגלת בשוויון מלא, בעיקר בתחום הדייטים, סקס וכל העסק.. אז... אולי אתה מתחיל עם הבנות הלא נכונות?..

yanshoof26

New member
זה כנראה באמת אני

לפי התגובות פה כנראה שאני באמת חי בבועה לא רלוונטית, טוב נו, זה נראה בזמנו המקום המתאים להוציא את המרמור המצטבר על המין נשי..... בינתיים המצב רוח השתפר אך המצב לא....... אז לאן אני צריך לעבור?

seeyou

New member
מי החליט? ../images/Emo12.gif - נורמה חברתית!

מי החליט שתמיד אנחנו צריכים לקנות פרחים, מתנות, לשלם בדייט? -חדשות בשבילך1 יש גברים שמקבלים מתנות...נחש למה? מי החליט שהגבר צריך תמיד לאסוף את האשה בדרך לדייט? לא תמיד היו בנות שעשו את זה ! אתה לא בחברה הנכונה! מי קבע לעזעזל שלשבת לראות טלויזיה עם היד על הביצים זה וולגרי ולא מנומס? היד על הביצים ? למה? קר לך? מקומה הטבעי של יד שמאל הוא על הביצים, זה הטבע למה ללכת נגד זה? מניסיוני: -צעיר הולך עם ידיים בכיסים,באחד מחזיק את השמוק ובשני הכסף כאשר מתחתן הולך רק עם יד אחד בכיס,מחזיק את השמוק,הכסף לקח אישתו עם הגיל הולך עם הידיים מאחורי הגב למה? נחש! מי קבע שאינטימיות ותקשורת טובה מתבטאת ב"לשתף" את בת זוגתך במה שעבר עלייך באותו יום? החיים זה סרט כחול....ישר מציצות! אינטימיות זה לשבת ולראות כדורגל יחד! נכון! טוענים שהאישה היא השוארת הטובה בעולם! היא מתמודדת עם שני כדורים בו זמנית! מי החליט שבמיטה תמיד צריך לדאוג לאורגזמה של הבחורה? היא דואגת כאשר לא מקבלת! שעה משחק מקדים? כולל הסרט? ומה יקרה אם פעם הבחורה תעשה את העבודה ותשאיר אותי לשכב על הגב ולהתפנק, -זה קורה אחרי שמתחתנים!! תצבע יפה את התיקרה!! כבר יותר מחצי שנה לא היה לך סקס ? זה לא טוב, מה עם הזרעים? זורק אותם תוך כדי נסיעה ברכב?

yanshoof26

New member
כמה הערות

אם לא תדאג לאורגזמה של הבחורה לאחר זמן קצר תמצא את עצמך דואג לזרעים באוטו כפי שאמרת, הרעיון המהפכני שהעלתי שגם הבחורה תטפל מידי פעם באורגזמה של שנינו ושהן יפסיקו עם הקטע הזה של לשכב על הגב ולעשות מקסימום איזה קול או פרצוף .... ולגבי הנישואין לא יודע עם מי דברת אבל שם זה עוד יותר גרוע מאשר בארץ החברים/ידידות/סטוצים......... אולי אני באמת לא בחברה הנכונה ואולי אני דפוק מכוער וכו אבל בכנות כמה פעמים בחורות התחילו איתך לעומת להיפך? וזה מופנה לכל הבנים....... וגם לבנות לא הגיע הזמן לקצת שוויון אמיתי?

seeyou

New member
בכנות כמה פעמים בחורות התחילו ?

לרוב!!! תלמד שפת הגוף של נשים ותגלה שלרוב ההתחלה בא מכוון שלהם!!! הן מחליטות למי לאפשר ולמי להקשות!בכול המובנים! זה נכון יש בנות שעושות בצורה מופגנת ויש אחרות בצורה מעודנת...

yanshoof26

New member
לך תלמד?

ישנם מספר סעיפים שמפאת השעה המאוחרת בהודעה המקורית נשכחו והנה החשוב שמבינהם (חשבתי לכתוב עוד רשימה אבל אין לי עוד מספיק סעיפים): מי החליט ועל סמך איזה מחקר מדעי שלכל הגברים יכולות טלפתיה ואורי גלר הוא לא פריק של הטבע? כשאני מעוניין במשהי אני הולך ומתחיל איתה (וכשמהי מדליקה אותי באחד על אחד אז גם יש סימנים פיזיים) למה כל הבחורות חושבות שאם הן יתנו איזה סימן- חיוך לכיוון כללי אז אנחנו נבין אוטומטית מה הן רוצות? כולן מדברות על תקשורת אבל רובן ממשיכות בלא לדבר אלה במקרה הטוב לתת סימנים עלומים....... ובאותו עניין גם בסקס - אם לא תדברו ותגידו מה אתן רוצות זה לא יייקקקרררררררה!!!!!!!! בשביל זה אלוהים נתן לנו פה כדי שנדבר ולא ננחש מה בת הזוג שלנו רוצה בסקס!!! (טוב יש עוד סיבות קשורות שקבלנו פה בשבילן) ועוד דבר "תלמד"? ואני חשבתי שמספיק לי תואר ראשון אחד, איפה לומדים את זה? זה מוכר לגמול השתלמות? לא ידעתי שיש קורס בלמידת רמזים של נשים אולי זו הבעיה שלי שכולם למדו אותו ורק אני לא..........

למעלה