מי החליט? אני!!! (חח,סתם)
מי החליט שגברים צריכים תמיד להתחיל עם הבחורה? אתם! מי אמר שתמיד אנחנו צריכים להתחנן למספר טלפון ולקבל 10 לא על כן אחד? אתה מתחנן למספר????? מצבך גרוע...חוץ מזה אם אתה תמצא חן בענייה היא תתן לך בעצמה את המס' (אני חושבת) מי קבע שתמיד גברים צריכים להיות שנונים בדייט, להחזיק את השיחה ולהרשים את הצד השני? קרה לך פעם שהבחורה הייתה משעממת מוות ובכל זאת נשארת?(בהנחה שהתשובה שלך היא לא...) ז"א שגם היא צריכה להיות שנונה ולהרשים... מי החליט שתמיד אנחנו צריכים לקנות פרחים, מתנות, לשלם בדייט? אף פעם לא קיבלת מתנות מאישה? וואו מצבך רק הולך ונהיה רע מרגע לרגע...בקשר לפרחים אני לא יודעת ובקשר לדייט אני אישית בחיים לא נותנת לאף אחד לשלם עליי, לא מוכנה! אני משלמת עליי והוא עליו מי החליט שהגבר צריך תמיד לאסוף את האשה בדרך לדייט? אתה מעדיף שהאישה תנהג? תגיד לה שאתה מעדיף ככה ולא תצתרך לאסוף אותה... מי קבע לעזעזל שלשבת לראות טלויזיה עם היד על הביצים זה וולגרי ולא מנומס? זה כמו שלנו אסור לעשות גרעפס בקול זה וולגרי למה? (והבנים שלא יודעים אז כן זה לא מיתוס זה אמיתי בנות עושות גרעפסים ואפילו נודים) מקומה הטבעי של יד שמאל הוא על הביצים, זה הטבע למה ללכת נגד זה? זה מקומה הטבעי של היד?
זה פעם ראשונה שאני שומעת על זה מי קבע שאינטימיות ותקשורת טובה מתבטאת ב"לשתף" את בת זוגתך במה שעבר עלייך באותו יום? זו בדיוק הדרך ההפוכה מתקשורת טובה אם אתה משתף אותה במה ששית היום זה אומר שאין לכם על מה לדבר וזו לא נקראת תקשורת טובה! אינטימיות זה לשבת ולראות כדורגל יחד! טוב נו, לראות סקס והעיר או לקרוא ספר- לא תמיד צריך לדבר ולשתוק ביחד הרבה יותר אינטימי....... עם זה אני מסכימה מי החליט שבמיטה תמיד צריך לדאוג לאורגזמה של הבחורה? תסלח לי אבל לרוב אתם אלה שמגיעים לאורגזמה אז תפסיק להיות אגואיסט ותתן לאישה מה שהיא מבקשת לשם שינוי!! שעה משחק מקדים? שעה משחק מקדים????? ומה יקרה אם פעם הבחורה תעשה את העבודה ותשאיר אותי לשכב על הגב ולהתפנק, רעידת אדמה? טוב אני קובעת סופית שאתה אומלל! אף פעם בחורה לא פינקה אותך? תמיד היית למעלה? מי החליט שאם כבר יותר מחצי שנה לא היה לי סקס ויותר מחודשיים בלי דייט אז משהו לא בסדר? לא יודעת... מי באמת?? ומה זה מבטי הרחמים האלה מסביב? איפה איפה??? סתם אני מקטר, אל תשימו לב
אז כוכב אפשר לשים?