מי הטופ 5 שלכם ?

R o t e m O p

New member
מי הטופ 5 שלכם ?

אני יודעת שכבר שאלו את זה אבל עבר מאז הרבה זמן. ואני אישית יודעת שכבר שלושה מהמועדפים שלי שבחרתי בהם לטופ 5 כבר עפו...אז מי הטופ 5 הנוכחיים שלכם ? זאת ההעדפה האישית שלי : 5.קארי 4.וונזל 3.קונסטנטין 2.אנואר 1.בו וזה איך ש(לצערי הרב)אני חושבת שהטופ 5 יראה בסופו של דבר : 5. וונזל או אנואר 4. וונזל או אנואר 3. בו 2.קונסטנטין 1. קארי ואם כבר אני בקטע של ניבוי העתיד הינה הבחירה המקורית שלי : 5.ג'סיקה 4.ניקו 3.נאדיה 2.אנואר 1.בו שבוע אחרי שכתבתי את זה ג'סיקה עפה, אחריה ניקו והשבוע נאדיה. אולי הרשימה שלי מראה מי יהיה הבא לעוף ? בצורה הזאת - ככה יראה הטופ 5... 5.בו 4.סקוט או אנתוני 3.סקוט או אנתוני 2.קונס או קארי 1.קונס או קארי בלעס...

Juliann

New member
חחחחח הנה שלי ../images/Emo9.gif

מה אני רוצה 1. קונסי 2. קארי 3. אנואר 4. וונזל 5. בו/אנתוני מה שאני חושבת 1. קארי 2. קונסי 3. בו/וונזל 4. וונזל/בו 5. אנואר

Daniella 21

New member
מה שנראה לי זה../images/Emo68.gif

זה מה שנראה לי... 1.קונסטנטין בגלל מה שסיימון אמר לו...הוא לא נותן מחמאות בקלות 2.קארי 3.וונזל 4. אנואר 5.בו העדפה שלי: שקארי תנצח אני פשוט אוהבת את הקול שלה

Juliann

New member
זה מתחיל להיראות כאילו... =>

סיימון זונח את בו ומתקרב יותר לכיוון של קונס בשבועות האחרונים... אני רק יכולה לקוות שזה ימשך. סיימון הפכפך למדי העונה...

Daniella 21

New member
זה רק בגלל ההופעות הטובות שלו../images/Emo45.gif

קודם כל ההופעה האחרונה של קונסטנטין הייתה ממש טובה
ושל בו אני לא כל כך התלהבתי בואי נאמר...

R o t e m O p

New member
אני מרגישה רק שאני צריכה להדגיש

את העבודה שהבחירת המועדפים הנוכחית שלי קארי, למרות ששמתי אותה במקום חמישי, היא עדיין בגדר ברירת מחדל. אני בכלל לא אוהבת אותה אבל היא עדיפה על סקוט או אנתוני...

Fairywitch

New member
../images/Emo42.gifשלי:

5) וונזל 4) אנואר 3) בו 2) קרי 1) קונסי פעם זה היה קרי, קונסי, אנואר, אנתוני ונדיה- בסדר יורד. ושוב- גדולת התכנית- לאנשים יש הזדמנויות חוזרות להשתפר ולהוכיח את עצמם, שלא כמו פה בארץ

שלי

1. קונסטנטין 2. בו 3. וונזל 4. אנתוני 5. קארי ואני לא רוצה להמר על מה שיהיה בפועל, הכל מאוד נזיל כרגע...

SHTRUDIDI

New member
שלי

5.קונסטנטין 4.קארי 3.אנואר 2.וונזל 1.בו האמת שאת החמישי קשה היה לי לשים.פתאום קלטתי שבין השלושה שלא שיבצתי פה,לא ממש משנה לי מי החמישי למרות שהייתי מעדיפה שזה לא יהיה סקוט,לא נראה לי שמגיע לו כרגע.

whatever4

New member
אממ...

החמישיה שאני רוצה שתהיה: 5. אנואר 4. אנתוני 3. וונזל 2. קונסטנטין 1. בו החמישיה שאני חושבת שתהיה (לצערי): 5. אנתוני 4. וונזל 3. בו 2. קונסטנטין 1. קארי אבל זה מאוד תלוי בהופעות. אם בו ייתן שבוע הבא הופעה מבריקה הוא יהיה בשלושת הגדולים. אם לא אז הוא יהיה מקום 5.

שניש

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo34.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

זה כרגע,מאוד ייתכנו שינויים
1.וונזל,היא מדהימה אותי כל פעם מחדש
2.בו.הגבר היחיד בעולם שמתאים לו שיער ארוך. 3.קונסטנטין,הוא יותר פרפורמר מזמר. אבל זה גם טוב
4.יש לו קול טוב,אבל בחירות השיר שלו נוראיות :X 5.קרי,סקוט,אנתוני-שלושתם משעממים אותי למוות

whatever4

New member
צודקת!

בו הוא באמת הגבר היחידי בעולם שמתאים לו שער ארוך. אני מנסה לדמיין אותו עם שער קצר וזה ממש לא הולך.

נועה167

New member
כ"כ נכון!!

אני בד"כ לא אוהבת שיער ארוך לבנים אבל גם לו וגם לקונסי ממש מתאים! בייחוד לבו..

IrishKiss

New member
לגמריייי

בנים שנראים טוב עם שיער ארוך זה נדיר! בו נראה מעולה ככה.. וגם לקונסי לא יתאים שיער קצר!

נועה167

New member
אממ

אני לא יודעת מי אני רוצה שינצח כי אני אוהבת את הרוב שם.. אבל נראה לי שככה זה יהיה: 1. קונסי 2. קארי 3. בו 4. אנטוני 5. אנואר

IrishKiss

New member
שלי..

1. בו 2. אנתוני 3. קונסי 4. וונזל 5. אנואר אבל זה לא נראה לי מציאותי במיוחד...בטח קארי תגיע רחוק *אם לא למקום ראשון* ועד כמה שאני מנסה להיות אופטימית- לאנתוני לא נשאר עוד הרבה זמן..*מקווה שאני טועה*

darklighter

New member
שלי../images/Emo115.gif

5.אנתוני/אנואר 4.וונזל 3.קארי 2.בו 1.קונסטנטין
עד כאן מה שאני רוצה... מה שאני משערת שיהיה לצערי זה: 5.אנתוני 4.וונזל 3.בו 2.קונסטנטין (נקווה לראשון) 1.קארי

למעלה