מי הטופ 5 שלכם ?

DaRk LoLi

New member
שלי

1.קארי
2.בו
3.קונסי 4.אנתוני 5.וונזל

yinnon2

New member
my top5:

הטופ 5 שאני רוצה: 5- בו 4- אנואר 3- וונזל 2- קונסטנטין 1- קארי (יש סיבה שאנתוני לא בפנים --והמבינה תבין..וסקוט זה דיי ברור למה הוא לא שם...) מה שכנראה יהיה: 5- אנואר 4- וונזל 3- בו 2- קונסטנטין 1- קארי!!! ועוד אפשרות: 5- וונזל 4- בו 3- קונסטנטין 2- קארי 1- סקוט..(לפי איך שזה נראה-הוא תמיד ייצא safe)

תורי תורי

אני חושבת שהטופ 5 יהיו: קארי קונסטנטין אנוור וונזל ובו אבל אני רוצה שהטופ 5 יהיו: אנתוני וונזל אנוור בו וקונסטנטין (בלההה קארי וסקוט)

•BluEyeS•

New member
שלי:

אני רוצה: 1) קונסי\ וונזל (לא סגורה על הפייבוריט שלי) 2) קונסי\ וונזל (כנ"ל) 3) בו 4) קארי 5) אנואר אני חושבת שיהיה: 1) קונסי או קארי 2) קונסי או קארי 3) וונזל 4) בו 5) אנואר

14מתן

New member
ממממממ.....

5.קונסטנטין 4.אנטוני 3.בו *מרחק גדול* 2.קארי 1.וונזל

ladydaniel

New member
והבחירה שלי

האמת שזה ממש קשה... קשה... כי אני אוהבת את חמש המופלאים האלו: בו, וונזל, אנואר, קארי, קונס ולדרג אותם זה ממש קשה אז אני אנסה: מקום 5 - אנואר מקום 4 - בו מקום 3 - קארי מקום 2 - קונס מקום 1 - וונזל וונזל היא מדהימה ומגיעה לה להיות מקום
1
בוקר טוב ויום נפלא לכולם מאו...

shavitlavi

New member
אי אפשר לדרג

אף אחד לא נראה לי אליל בפוטנציה חוץ מוונזל. העונה הזאת הולכת וקוברת את עצמה עם כל המוכשרים באמת שנופלים בשלב מוקדם מידי (אלוהה, ג'סיקה, ניקו ונדיה). אם קארי זוכה זה אפילו יותר יבאס אותי מזה שסקוט ואנתוני עדיין שם היא פשוט נראית אומללה לגמרי כל פעם על הבמה אין לה בטחון בגרוש! שתיקח שיעורים מנדיה.

DaRk LoLi

New member
אין לה בטחון?!?!?../images/Emo6.gif

ראית את ההופעה האחרונה שלה בכלל
אם מה שהיא הפגינה שם זה לא בטחון אז אני לא יודעת מה ההגדרה שלך לגביי בטחון עצמי.. ונדיה הייתה רק על פוזה ולא יותר

shavitlavi

New member
הפנים שלה אומרות הכל

נראה שאחרי כל הופעה היא צריכה ונטולין. ברמות כאלה של תחרות זה כבר ממש פאתטי. לא אמרתי שהיא לא לקחה סיכון בהופעה האחרונה אבל באמת ביחס לאחרים היא נתנה הופעה רעה. נדיה לעומת זה חיית במה וכנראה שלגיל ולניסיון יש יתרון וראו את זה בעקביות לאורך התחרות כולה. וזה בסדר עם אנחנו לא באותה דעה.

whatever4

New member
ואיך אפשר לשכוח את...

ג'אד האריס!! שעף בתוכנית הראשונה נראה לי... אותו ממש אהבתי!! (נו, זה ששר באודישנים שיר שכולם הצטרפו אליו "...ride sally ride")

MoGanC

New member
../images/Emo45.gif מת עליו

יש לו להקה,הורדתי שיר, יפה ^__^

whatever4

New member
חחח....

חשבתי שאני היחידה שאוהבת אותו! כשאני חושבת על זה, הרבה מתמודדים שכיף לראות עפו- ג'אד, מאריו, ניקו....

IrishKiss

New member
../images/Emo99.gif

ג'אד היה מדהים...ממש התבאסתי כשהוא עף... מבחינתי הוא היה יכול להחליף כמה אנשים בטופ 12... התפלאתי שהוציאו אותו כ"כ מהר!

נועה167

New member
ואי

סוף סוף אני רואה שלא רק אני זוכרת את אלוהה שהעיפו אותה מוקדם היא הייתה מעולה!! אוףףףףף כ"כ רציתי לראות אותה נגיד עכשיו לראות איך היא הייתה בתקופה הזאת ומה הייתה שרה והכל. ולא נתנו לה הזדמנות! ועוד סקוט המעפן ואנטוני שם! אני בשוק... בקשר לקארי אני לא מסכימה איתך.. קארי מעולה.לא חסר לה ביטחון בגרוש.. לנדיה יש משו שלקארי יש קצת פחות אבל זה לא ביטחון.. זה ההופעה, הנוכחות על הבמה.. לנדיה יש את זה באופן בולט פשוט.

למעלה