מי היה מתנגד לכזה

[eLad]

New member
הרבה

הוא עוד לא יצא [רק בסתיו]. ממה שהבנתי, בסביבות 700-800$. אחרי האייפאק, אני אתכנן עליו

gilad g

New member
מעניין

השאלה היא מה אפשר להריץ על דבר כזה... זה נורא קטן - אין מקום לכלום.

[eLad]

New member
מסך VGA

[640*480] ומעבד מאוד חזק [יחסית]. אפילו משחקים מהדור הקודם [תלוי באיכות כרטיס המסך] צריכים לעלות עליו
הקונספט הוא שאתה תמיד עם אותו מכשיר, בין אם בעבודה בין אם בנסיעות או בבית.

[eLad]

New member
מכוער מכוער

אבל מחשב נייד במובן המלא של המילה.

claimbing

New member
מה עם עכבר?

לא ראיתי משטח נגיעה שם על המקלדת..חייבים עכבר פיזי? או שאולי כל המסך הוא משטח נגיעה? בכל מקרה זה נראה טוב

[eLad]

New member
מסך מגע

ואם אני לא טועה היה כתוב משהו על עכבר. אולי ג'ויסטיק קטן או משהו כזה [אין לי כח להסתכל עכשיו]

[eLad]

New member
../images/Emo41.gif

"For easy typing and cursor control it has a complete thumb keyboard with Track Stik and mouse buttons as well as digital pen and thumbwheel."​

aphrodisiac666

New member
בנוסף לזה

יש לו קבל חכם במיוחד שאפשר לחבר אליו הכול!!! חוץ מזה חדשות ישנות מאוד זה כבר קיים בערך 8 חודשים והם כל הזמן מבתיחים שעוד מעט זה יוצאה

ממ...

אם היא הייתה בלונדה,אם קצת פחות בד עליה ואם מבט של "בוא אלי אאררר",הייתי מסכים לאחת כזו,או שהיתכוונתה למכשיר?

טוב,הינה זה

חפשתי,חפשתי וחפשתי ומצאתי!!! קובץ מצורף ----------> (אין לי מושג מי זו,והגעתי אליה דרך חיפוש המילה lisa בגוגל תמונות)

[eLad]

New member
ג'יזס, יא לא-יודעי-הערכת-גאדג'ט-מהי

א. הוא ממש לא מכוער. הוא מאוד אלגנטי. לא ציפית למארז שקוף עם אורות, נכון? ב. הוא ממש, אבל ממש לא פרימיטיבי. הוא פשוט מושלם לאנשי עסקים שכל שימושם במחשב זה וורד, אינטרנט, וקצת בידור. הוא קצת יותר גדול ממחשב כף יד, אבל בביצועים הוא אמור להיות פי 2 מכזה.

אם היה לו אולטרה הייתי שוקל

אבל עד שהוא לא יעשה דיאטה הבלוק הזה לא יגע בי
, רוצה כזה?מה כבר אפשר להריץ עליו??אנריל 2004 לא יעבוד שם.

Deviation

New member
בטח יעבוד ../images/Emo3.gif

העיקר אפשר להריץ עליו סרטים (צבעוניים משהו
).

למעלה