ברור שאת יואנה! מה לעשות היא מפחידה אותי וחוץ מזה שרה פי אלף יותר יפה ממנה
N nitzan the one New member 2/1/05 #16 ברור שאת יואנה! מה לעשות היא מפחידה אותי וחוץ מזה שרה פי אלף יותר יפה ממנה
E EvanescencE3 New member 2/1/05 #19 ברור ששרה ... היא יפה אבל .. טיירה צדקה היא מתאימה יותר למגזינים של גברים וגם התמונות החדשות שלה זה מזעזע .. ויואנה מיאוחדת
ברור ששרה ... היא יפה אבל .. טיירה צדקה היא מתאימה יותר למגזינים של גברים וגם התמונות החדשות שלה זה מזעזע .. ויואנה מיאוחדת
T The coffee house New member 2/1/05 #20 את יואנה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo104.gif | אז מה אם היא מנצחת יש לך רק פרצוף י פה שרה הרבה יותר יפה
את יואנה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo104.gif | אז מה אם היא מנצחת יש לך רק פרצוף י פה שרה הרבה יותר יפה
E EvanescencE3 New member 2/1/05 #22 את שרה ... כי טיירה צודקת היא מתאימה יותר למגזינים של גברים ... והיא בכתה ואמרה שאבא שלה חושב שדומגנות זה לה לה לה ובסוף היא מצטלמת כמו .... ויואנה היא מאוד מיאוחד ומענינת
את שרה ... כי טיירה צודקת היא מתאימה יותר למגזינים של גברים ... והיא בכתה ואמרה שאבא שלה חושב שדומגנות זה לה לה לה ובסוף היא מצטלמת כמו .... ויואנה היא מאוד מיאוחד ומענינת
ר ר ו ת מ ע New member 2/1/05 #23 י-ו-א-נ-ה-! שרה כל כך מהממת! שלום לכולם אני רותם, רותמע ואני חדשה פה.. בת 14 וחצי אני חולה על הסידרה הזו ולא מפספסת שומפרק!.. לפי דעתי הכי יפה שם זו מרסדס, ואני מקווה שהיא תזכה! שבוע טוב לכולם!..
י-ו-א-נ-ה-! שרה כל כך מהממת! שלום לכולם אני רותם, רותמע ואני חדשה פה.. בת 14 וחצי אני חולה על הסידרה הזו ולא מפספסת שומפרק!.. לפי דעתי הכי יפה שם זו מרסדס, ואני מקווה שהיא תזכה! שבוע טוב לכולם!..
D dilan angel New member 2/1/05 #24 ברור שאת יואנה../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif אני בשוקקקקקקק בשוק בשוק איך אפשר להעיף את הכי הכי הכי הכי יפה ומהממת פאק זה לא הגיוני..
ברור שאת יואנה../images/Emo46.gif../images/Emo110.gif אני בשוקקקקקקק בשוק בשוק איך אפשר להעיף את הכי הכי הכי הכי יפה ומהממת פאק זה לא הגיוני..