מי הייתם רוצים לראות מביים את XF2?

Julia307

New member
מי הייתם רוצים לראות מביים את XF2?

עכשיו שהתברר שהולך להיות סרט (עדיין לא מאמינה!), מי הייתם רוצים שיביים אותו? לא רק מההפקה של "תיקים באפלה" אלא בכלל. אני מניחה שיש סכוי מסויים שייבאו במאי או מפיק מן החוץ אבל בטח גם אחד מהקאסט של תיקים באפלה. הבחירה שלי היא דייוויד לינץ', טים ברטון או קרוננברג (שלושתם בהנחה , ההגיונית, שהולכים לעשות motw גדול מהחיים) .

Gilliana

New member
אוי ואבוי רק לא לינץ' הסוטה!

חולה נפש מסוכן הלינץ' הזה. גם הבחירות האחרות שלך ממש לא מתאימות לטעמי - את רוצה תיקים באפלה? או שאת רוצה באטמן/הזבוב??? אני אישית הייתי ממשיכה עם רוב באומן, שעשה לדעתי עבודה נהדרת בסרט הראשון - סוס מנצח לא מחליפים.

S m e l l y Cat

New member
?!??#?!?1!1

אפשר לא לאהוב או לשנוא אפילו במאי מסויים אבל לקרוא לו סוטה חולה נפש מסוכן?! ועוד במאי מוערך כמוהו אני מקווה שזה היה בצחוק או משהו..

Gilliana

New member
תשמעי, בכל צחוק יש מידה מסויימת...

... של אמת. וכן - אני חושבת שדיויד לינץ' מופרע (בפרט אחרי "הלנה בקופסה") ואני לא שונאת אותו - אין שום קשר בין שני הדברים, אבל יש בו משהו מאד מעוות, כשם שהיה בסטנלי קיובריק המנוח.

Julia307

New member
יש כמה יצירות שנתנו השראה לתיקים באפלה

ביניהן: טווין פיקס , שתיקת הכבשים. בשני המקרים מדובר בהשפעה מאוד ניכרת, בדרך הצילום, המשחק, עיצוב הדמויות ועוד. לכן רק טבעי לראות את הבמאי המוכשר (אגב אישית אני גם לא מחשיבה אותו כהכי אהוב עלי מעדיפה את איסטווד למשל או בכלל אירופאים) לינץ' מביים את הסרט. הציעו לו בשעתו לביים פרק או משהו אני לא זוכרת למה אבל זה לא יצא לפועל. תיקים באפלה הייתה פורצת דרך בשעתו. כדי לפרוץ דרך צריך לצאת מהנורמה. לצערי הסרט בשעתו לא ענה על ההגדרה הזו ולכן יש לא מעט שהתאכזבו . אני מקווה שהסרט הנוכחי ילך יותר בכיוון של אימה פסיכולוגית , ושזה ייעשה היטב. באחד הלינקים שנתתי כאן בשעתו היה ראיון מקיף מאוד שהתקיים עם גיליגן ווונג , בו הם דנו באספקים אלה בהרחבה.

Gilliana

New member
אווו, איסטווד נהדר!

ולעניינו: תיקים באפלה היא לא סדרת אימה פסיכולוגית ומעולם לא היתה - לכן להפוך את הסרט לכזה יהרוס את כל הקו שהתוותה הסדרה במקור. שוב, לא הייתי רוצה לראות את תיקים הופכת להיות חיקוי של "שתיקת הכבשים" - יש לה האיכויות המיוחדות שלה, וכזו היא צריכה להשאר, לטעמי לפחות.

1Shir

New member
למה אי אפשר להגדיר אותה אימה פסיכולוגית?

אימה יש שם גם פסיכולוגיה איפה איבדתי אותך?

Gilliana

New member
מכיוון ש...

איילה טרחה להסביר כ"כ "יפה" מתי ואיך איבדתים אותי - אני רואה עצמי פטורה מלהשיב על השאלה.

ועכשיו ברצינות

למה את לא רואה את תיקים כאימה פסיכולוגית? אני חושבת שיש הרבה אלמנטים של אימה פסיכולוגית.

Gilliana

New member
יש אלמנטים, נכון - אבל...

בתיקים זו הרבה יותר אימה ממשית מאשר אימה פסיכולוגית - הכל מאד ויזואלי ומוחשי ולא נשען על הפחדה פסיכולוגית כפי שזה נעשה למשל ב-"שתיקת הכבשים". תיקים היא גם הרבה יותר פילוסופית, אם אפשר להגדיר שאת כך - המסרים שהיא מעבירה שונים לחלוטין מאשר בסרטי אימה פסיכולוגית אשר הדגש בהם הוא על האימה עצמה ולא על מה שמסתתר מאחוריה. אז נכון שישנם אלמנטים כאלו, בהחלט, אולם זו לא המהות.

אמנם זה לא המהות

אבל האלמנטים חזקים זה כן. אבל למען האמת עד היום לא הצלחתי להגדיר את תיקים כסוג ז'אנר מסויים. היא פשוט הכל אולי כי היא החיים.

1Shir

New member
מסכימה ביותר עם 2 ההודעות האחרונות

הסדרה משקפת את המציאות לגמרי... לכן היא גם פסיכולוגית, גם פילוסופית, וגם עוד הרבה הרבה דברים....

Julia307

New member
אולי איבדנו אותה

כשנשאה אותה צלוחית מעופפת הישר לגלקסיית אלפא קנטאורי ,שם גם נמצא קארטר שהוא בעצם נציגם בכדור הארץ ואחראי לחרושת השמועות הכוזבת על מפגשים מהסוג השלישי עם יצורים ירוקים שחובשים כובע פלסטיק. גם אלוויס שם וזה. אפילו צביקה פיק. בחיי! יש עדויות אפילו בכתבי הקודש של הפרעונים

aerynsun

New member
קצת אכזרית ולא לעניין ההודעה שלך

את לא חושבת?
אפשר לנסח יותר עדין או לשלוח לה הודעה בפרטי. זה פשוט לא תורם לאווירת הפורום לדעתי PEACE

Gilliana

New member
לא ברור לי בכלל תמי...

מה היה עליה לנסח עדין יותר ו/או לשלוח לי הודעה בפרטי - היא הרי לא כתבה שום דבר ענייני וההודעה שלה נועדה אך ורק על מנת לקנטר. לגברת יש איזו בעיה אישית איתי ועם הדעות שאני מציגה - ברגע שהן לא תואמות לשלה, היא מתחרפנת. נדמה לי שקוראים לזה מגלומניה.

Gilliana

New member
את ממש בדרנית איילה - NOT ../images/Emo4.gif

ואת עוד סטודנטית לרפואה??? אוי לנו ואבוי לנו - אם זה החומר שמגיע ללימודי רפואה בימינו, המצב חמור ביותר.

Gilliana

New member
עינת - שום מריבה

אין לי מושג מה גרם לראשה של איילה להסתובב ולהחליט לתקוף אותי בצורה מכוערת ומעליבה, אבל כל עוד היא לא תועמד במקומה, לא נעימה לי נוכחותה בפורום ואין לי חשק לחיות איתה כאן בכפיפה אחת. אני מקווה שאת מבינה אותי...

אני מבינה אבל

כיוון שזהו פורום פתוח לכולם וכולם הם בעלי דעות שונות תודה לאל אז תאלצו ללמוד לחיות אחת עם השניה. כיוון שכל כמה זמן מתחילה מתיחות בינכן אני יכולה לפתור את זה בדרך פשוטה מאוד כל הודעה של אחת מכן שתהיה לא לטעמי ותוכל לגרום לריב/ פגיעה אישית/ העלבה או כל דבר אחר פשוט תמחק ולא משנה איזה עוד תוכן יהיה בהודעה הזאת.. אתן מוזמנות להביע דעתכם על הפתרון אבל אני מניחה שזה לא באמת ישפיע על דעתי כרגע אלא אם תחליטו שתיכן ליישב את הדברים בינכם. כי מעבר לכך שההתנהלות הזאת פוגעת בשתיכן היא מעכירה את האווירה פה ולא נעים לי ככה ואני בטוחה שלכולם זה צורם.

למעלה