מי הייתם רוצים לראות מביים את XF2?

Gilliana

New member
לא לא לא עינת

יש הבדל גדול בין "פורום פתוח" לבין הודעותצ קנטרניות ומתגרות מהסוג שאיילה כתבה כאן מבלי שקדמה לכך שום התגרות מצידי ואך ורק מכיוון שיש לה בעיה איתי. בוודאי שזה צורם! אבל צאי ובדקי מי יוצר את המהומות ומתחיל בהתגרויות וטפלי במקור הבעיה. לי אין מה ליישב עם איילה - אני חושבת שאת כמנהלת צריכה להעמיד אותה במקום לגבי ההודעה שהתחילה את כל המהומה ולהבהיר לה כי הודעות כאלו אינן מקובלות ומקומן לא יאה בפורום. מעבר לזה - כמובן תחליטי מה שאת רוצה, אבל לצערי את שוב חוזרת על טעות העבר ובמקום לטפל בשורש הבעיה מנסה להשכין שלום מדומה.

לא מנסה יותר להשכין שלום

כנראה שלא הבהרתי את עצמי טוב. התכוונתי שמעכשיו אני אמחק הודעות שכאלה אלא אם במידה תיישבו את הדברים בינכן ואז מן הסתם לא יהיו הודעות שאני אצטרך למחוק.. אני מקווה שעכשיו זה מובן יותר. השרשור הזה יישאר כדי שתשאר איתו הודעת ההבהרה הזאת אבל מעבר לכך ימחקו הודעות על פי שיקול דעתי וללא אזהרה מוקדמת ככה שקחו את זה לתשומת ליבכן.

Julia307

New member
זה היה לגמרי בהומור

אין לי שום דבר נגד אדם שאני לא מכירה. מכיוון שהיא נוהגת לעקץ אותי ראיתי בזו הזדמנות לעקוץ גם. לא מעבר. בסך הכל כולנו כאן אוהדים של סדרת טלוויזיה וזה אחלה פורום על פי רוב

כל זה נחמד ויפה

אבל מכיוון שזה כן העליב או פגע וזה בהחלט לא היה במקום ובגלל שיותר מדי בעיות נגרמות פה עקב "הומור" אני אתחיל למחוק הודעות. לא בא לי להתחיל לכבות שרפות שקורות מתום לב או מכוונה תחילה. הרבה יותר קל למחוק וזה מה שיקרה. אז לפני כל הודעה אפשר לחשוב פעמיים. לא כל אחד מבין או מוכן לקבל כל סוג הומור ודעתי האישית היא שההודעה הזאת גם אם באמת נכתבה בתום לב והומור בלבד הייתה ממש לא במקום.

Julia307

New member
את מוזמנת למחוק

אני מסכימה שלא כל דבר שמישהו פולט,כל מישהו, חייב להיות מונצח לעד. גם בקריאה שניה זה לא כזה פוגעני בעיני אלא יותר הומוריסטי, אבל אם מישהו נפגע ..

ההודעה הזאת לא תמחק מסיבה אחת

כדי להשאיר את הודעת ההבהרה שלי לגבי הודעות שפוגעות כי ההודעה הזאת כמובן מופנית לכולם וכדי שאף אחד לא יגיד לא ידעתי.

Gilliana

New member
עינת, אם אפשר לבקש...

... אז אנא - לא למחוק, שישאר התיעוד.

aerynsun

New member
איסטווד יהיה מושלם לדעתי

למרות שאמרתי שאני לא רוצה במאים עם שם גדול, אני אחרוג מדבריי בשבילו. במאי נהדר.

Julia307

New member
איסטווד? לדעתי דווקא הוא

מאוד שונה בסגנון ממה שלמדנו להכיר בתיקים באפלה. שני סרטים שלו שאני נורא אוהבת הם הגשרים של מחוז מדיסון, מיליון דולאר בייב, וכמובן ז'אנר המערבונים. אבל למיטב ידיעתי עם מד"ב vs אפלה פסיכולוגית, הוא טרם התעסק. מצד שני הוא באמת מהגדולים שיש

eve6

New member
הבחירות שלך מעניינות, ללא ספק

אבל צריך לקחת בחשבון, ש"תיקים" כבר לא בשלב הנסיוני/קולי/אוף-הוליוודי שלה, כפי שהיתה בימיה הראשונים. "תיקים" הפכה למותג וככזה, אני מניחה שחברת "פוקס" שהיא בעלת הזכויות על המותג וכל נספחיו - החל בבחירת אנשי הצוות וכלה בקביעת צבע שרוכי נעליו של כריס קרטר - המגמה תהיה לקחת במאי סו-קולד "בטוח", והשמות שהעלית הם לא בהכרח כאלה, למרות שהם נושאים באמתחתם כמה הצלחות הוליוודיות יפות... אבל מצד שני גם כמה כשלונות מהדהדים... ספציפית לגבי שלושת השמות - אני מכירה די טוב את שני הראשונים, לא ראיתי מספיק סרטים (אם בכלל) של דיויד קרוננברג. זה הוא שביים את הגירסה המחודשת של "הזבוב" עם ג'ף גולדבלום?
האמת שממש תיעבתי את הגירסה הזאת...הגירסה המקורית הרבה יותר אפקטיבית לטעמי, למרות (ואולי בגלל) שהיא משתמשת הרבה פחות במוטיבי גועל המדמם... את דיויד לינץ אני מעריצה, עוד מימי "טווין פיקס" הגאונית - אם כי אני מודה שלא תמיד אני ממש יורדת לסוף דעתו המשונה... לגבי טים ברטון - טוב, הנ"ל אמן וגאון ויזואלי - אם כי לא מסתדר לי עם "תיקים באפלה" כל כך, אלא אם אנחנו מדברים על סרט אנימציה עם בובות
(מה שיכול להיות מגניב בפני עצמו - אבל הסיכוי שזה יקרה די אפסי...) ולבחירת הבמאי שלי - אני חושבת אלך על בחירה קלישאית משהו: קוונטין טרנטינו. וזה בגלל: א. שאני מעריצה את מלאכתו - אחד הסרטים האהובים עליי בכככככככלללל הזמנים הוא "קיל ביל". ב. הוא ביים פרק - בעצם צמד פרקים - לא פחות בגאונות בעיניי (ולא רק בעיני לפי התגובות אחרי השידור...) של הסדרה המקורית של CSI . מה שגם אומר שיש לו בהחלט כבוד לחומרים טלויזיונים איכותיים. ג. אם אני זוכרת נכון, הוא היה אמור לביים פרק של "תיקים" בזמנו (נדמה לי גם שהעלו את שמו בהקשר לסרט הראשון) - אז ככה שיש לו קשר טבעי מסויים לסדרה שעשוי לעבוד גם היום.

Julia307

New member
כמעט לכל במאי מה"שמות הגדולים" יש

כמה סרטים שלא הצליחו וכמה שהצליחו ועשו אותו למי שהוא. ללינץ' היו הצלחות והיו כשלונות. אישית הוא לא הבמאי הכי אהוב עלי אבל לתיקים באפלה הוא יכול להיות מושלם. וגם לו הציעו לביים פרק וזה לא יצא בסוף מכל מיני סיבות. אמת טרנטינו הוא אפשרות אבל..יש לו מן נטייה כזו לקומיקס ואני לא בטוחה כמה זה מתאים לסרט של תיקים באפלה. עוד אופציה היא ג'ונתן דמי (שתיקת הכבשים) או רידלי סקוט (הנוסע השמיני). שוב, שני שמות גדולים שגם יצא והיו להם פלופים בקולנוע.

Gilliana

New member
רידלי סקוט יכול להיות טוב! ../images/Emo45.gif

ולא הייתי פוסלת גם את ג'יימס קמרון, אם כבר...

Julia307

New member
רידלי סקוט באמת טוב אבל

מאז הנוסע השמיני זרמו הרבה מים בנהר, ודי עכורים. מאז הוא קצת התקלקל.

aerynsun

New member
אני לא הייתי רוצה במאי עם שם גדול

במאי חדש שלא ביים עדיין בסידרה כן אבל לא מהגדולים. אולי במאי שראה את הסידרה ומעריך אותה. גם לא הייתי רוצה לראות את דיויד בתור במאי, יש לו נטיה לילודתיות בבמימוי שלו ואני רוצה שהסרט השני יהיה רציני יותר. דווקא ג'יליאן זה יהיה מעניין אבל החוסר ניסיון שלה אולי ירתיע. כריס קארטר אולי? אני חושבת שאני אסתפק בו. אבל נחכה ונראה מה יבוא.

חייבת לחלוק עלייך (ברשותך)

בזמנו צפיתי בכמה פרקים של CSI ולא ממש אהבתי בלשון המעטה וכשהגיעו הפרקים של טרנטינו אמרתי שאין מצב שהוא לא ייתן שואו מוצלח ביותר וכן החלק הראשון היה מעולה את החלק השני ממש ממש לא אהבתי ולא הבנתי איך סדרה שגם ככה לא אהבתי טרנטינו הצליח להרוס יותר. אם חס ושלום הוא יעשה את זה לתיקים מצבנו יהיה חמור.

למעלה