תודה!! ודווקא ממש ממש ממש אהבתי את נעמה...
M MK respect New member 13/7/05 #71 יווווווו יו איזה צחוקים!!!!! איזה כיף זה, זה נוסטלגיה...שרואים את כל החבר'ה של סוף הדרך הראשון... תשלחי לי ת'קישור לאתר של סוף הדרך הראשון בבקשה אם יש...!! וואי ותשימי עוד תמונות...אולי תשלחי לי תמונות במסר או באיסיקיו??בבקשה...=) יאללה ביי יומטוב!!!
יווווווו יו איזה צחוקים!!!!! איזה כיף זה, זה נוסטלגיה...שרואים את כל החבר'ה של סוף הדרך הראשון... תשלחי לי ת'קישור לאתר של סוף הדרך הראשון בבקשה אם יש...!! וואי ותשימי עוד תמונות...אולי תשלחי לי תמונות במסר או באיסיקיו??בבקשה...=) יאללה ביי יומטוב!!!
ל ללוש המאמוש New member 13/7/05 #77 אני רוצה סליחה שאני נדחפת...של אורית ורננה (אם עדיין את רואה את השירשור הזה)
R RiKi היחידה New member 13/7/05 #78 אין לי כוח לשים פה עוד תמונות../images/Emo9.gif אגב-יש לכם בעמוד:"גלריות" בפורום תמונות של המתמודדים מעונה-1
אין לי כוח לשים פה עוד תמונות../images/Emo9.gif אגב-יש לכם בעמוד:"גלריות" בפורום תמונות של המתמודדים מעונה-1
ה הדמר New member 13/7/05 #75 אמממ... בס"ד נדב ולובו. אבל גם חני ויקיר,ויהודה ודורית(אפשר להחליף את כל הזוגות בסבב הזה,חוץ מעובד וז'ניה?)
אמממ... בס"ד נדב ולובו. אבל גם חני ויקיר,ויהודה ודורית(אפשר להחליף את כל הזוגות בסבב הזה,חוץ מעובד וז'ניה?)