מי הם האגדות הגדולות ביותר בעולם ה-mma?

udi102

New member
חמשת האגדות הגדולות בכל הזמנים

פידור ,GSP ,הנדו ,גונס ,קוטור

danielmo1

New member
בנוסף

גרייסי, היוז, לידל, וונדרלי סילבה

יש עוד כמה אבל אני לא ארשום אותם מתוך ידיעה שהם יגרמו לדיון סוער ואחרי הדיון האחרון לא נשארו בי כוחות

:)

danielmo1

New member
על הזין, נכניס את כולם

טיטו, סקוראבה, הנדרסון, בלפורט, רוטן, נוגיירה, קולמן

........

yair_bar

New member
מנהל

איפה היית ממקם את אריאני?

udi102

New member
דיינה נראה לי עצלן אני לא אתפלא אם היא מלמעלה

Daniel Bryan

New member

אגב אם דיברת על אריאני רק היום שמעתי על כל העניין שלה ושל הילד הזה עם הנשף.. קורע

danielmo1

New member
זו לא היא לדעתי

אני זוכר שהראו גם תמונה של בחורה בשם אחר והיא בכלל הייתה כוכבת פורנו לא?

udi102

New member
אתה צודק

זאת כוכבת פורנו אחרת שכחתי איך קוראים לה ... בכל מקרה אותו קציצה שהוא בתיכון הזמין המון כוכבות פורנו לבוא איתו לנשף ואחת מהן הסכימה ואגב היא נראית אחלה דווקא אבל המנהל הגיי של הכית ספר אסר את הרעיון ... אני שואל איפה חופש הביטוי ?

udi102

New member
תגובה

עד שסיימתי את הצבא אהבתי את המדינה , מאז אין לי שום דבר טוב להגיד על המדינה הזאת אלא רק דברים רעים ואני יסביר ,מדינה של גנבים סוחטים את האזרח עם מיסים מפה עד להודעה חדשה , מצק המשק ממש לא קל למי שמחפש עבודה באזור הצפון לדוגמא ,יש לי חברים מהנדסים שיושבים בבית כבר חודשים , הדור העציר במדינה שלנו על הפנים וזה לא אומר שגם דור בוגר יותר הוא יותר טוב ....הם באותה סירה . החינוך פה ברצפה , משקיעים בדברים שוליים במקום בדברים החשובים .
היחס של המדינה לשכבות החלשות מגעיל אותי ובשכבות אלו אני כולל את נכי צה"ל,ניצולי שואה ,אנשים מיעוטי יכולת ,משפחות שכולות כאלה ואחרות וכו' .

בכל אופן יש לנו רק מדינה אחת ולא מתים עלינו יותר מדי בעולם אז אין הרבה ברירות , לחיות כאן . ושלא יקמו כל יפיי הנפש ויתחילו לבלבל לי את המוח בתור נכה צה"ל אני מתעב את כל מי שעומד בראש המדינה אבל אני לא יכנס לזה כי זה פוליטי ...

משהו עינייני לגבי מה שאמרת ,אל תדאג כל חוק שמממשלה מחוקקת הוא לרעתך , ועובד לטובת המדינה ולא לטובות האזרח ,שוב המדינה שלנו דוגלת במשפט המפורסם "תחשוב מה האזרח יכול לעשות למען המדינה ולא מה המדינה יכולה לעשות למען האזרח " .

אני מעדיף לא להוסיף יותר

Daniel Bryan

New member
ובערוץ שלו אתם יכולים לראות את הסרטונים שלו

מבקש ממנה לצאת איתו אל הנשף.

Daniel Bryan

New member
למה מחקו לי את ההודעות?..

טוב קיצר הנה סרטון קצרצר: http://www.youtube.com/watch?v=gGGBlerWhRQ. המקרה שדיברתם עליו היה בפברואר, זה עם אריאני קרה די מזמן.. אם אתם רוצים לראות את הסרטונים שלו מתחנן וזה יש באותו ערוץ..

yair_bar

New member
מנהל
שאלת שאלה יפה

לא יודע למספר בינהם ואני לא בטוח שנכון להתייחס רק ל UFC.

לפיכך, בלי סדר מסויים ובלי להחליט מראש על כמות לוחמים ברשימה - אני אנסה

דן סברן
רוייס גרייסי (ואם אפשר הייתי בוחר לא את רוייס אלא פשוט את משפחת גרייסי כגורם מאוחד)
צ'אק לידל
פיודור
רנדי קוטור (מתנדנד)

דיינה וויט (על תרומתו לענף)

yair_bar

New member
מנהל
נו יאללה, באמא שלכם, תצבעו כבר את בשארי בכחול

אין ראוי ממנו!

למעלה