תגובה
עד שסיימתי את הצבא אהבתי את המדינה , מאז אין לי שום דבר טוב להגיד על המדינה הזאת אלא רק דברים רעים ואני יסביר ,מדינה של גנבים סוחטים את האזרח עם מיסים מפה עד להודעה חדשה , מצק המשק ממש לא קל למי שמחפש עבודה באזור הצפון לדוגמא ,יש לי חברים מהנדסים שיושבים בבית כבר חודשים , הדור העציר במדינה שלנו על הפנים וזה לא אומר שגם דור בוגר יותר הוא יותר טוב ....הם באותה סירה . החינוך פה ברצפה , משקיעים בדברים שוליים במקום בדברים החשובים .
היחס של המדינה לשכבות החלשות מגעיל אותי ובשכבות אלו אני כולל את נכי צה"ל,ניצולי שואה ,אנשים מיעוטי יכולת ,משפחות שכולות כאלה ואחרות וכו' .
בכל אופן יש לנו רק מדינה אחת ולא מתים עלינו יותר מדי בעולם אז אין הרבה ברירות , לחיות כאן . ושלא יקמו כל יפיי הנפש ויתחילו לבלבל לי את המוח בתור נכה צה"ל אני מתעב את כל מי שעומד בראש המדינה אבל אני לא יכנס לזה כי זה פוליטי ...
משהו עינייני לגבי מה שאמרת ,אל תדאג כל חוק שמממשלה מחוקקת הוא לרעתך , ועובד לטובת המדינה ולא לטובות האזרח ,שוב המדינה שלנו דוגלת במשפט המפורסם "תחשוב מה האזרח יכול לעשות למען המדינה ולא מה המדינה יכולה לעשות למען האזרח " .
אני מעדיף לא להוסיף יותר