עדיפים בהרבה על חלאות בני ברק הזקנים.והחתולים שלהם?
רפואה שלמה.עדיפים בהרבה על חלאות בני ברק הזקנים.
סייג לחוכמה שתיקהרפואה שלמה.
כמה חבל שלא זכרת את האמירה הזאת לפני שפרסמת את דברי ההבל והבלע שלך בתגובה #5.סייג לחוכמה שתיקה
בבני ברק הגייסות הם צעיריםעדיפים בהרבה על חלאות בני ברק הזקנים.
הנבלות הגרועות הם הזקנים. הצעירים הם עדר טפש.בבני ברק הגייסות הם צעירים
תאור מדויק של הקפלניסטיםהנבלות הגרועות הם הזקנים. הצעירים הם עדר טפש.
בקיצור, הגייסות שלו זה האלטער קאקערס של קפלן
אני מבקש, מנהיג אי-המתנדבים.הוא מנהיג סרבני הגיוס
יש מצבים שהסרבנות היא המעשה הפטריוטי הנכון.
יש סרבנות בישראל? אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!! חשבתי שהס מלהזכיר מילה זו, שחובה להגדיר זאת 'אי-התנדבות' על-פי דף המסרים המעודכן. איזו פדיחה.יש מצבים שהסרבנות היא המעשה הפטריוטי הנכון.
תלמד לקרוא.יש סרבנות בישראל? אני בהלם! אני בשוק!! אני ה-מ-ו-מ-ה!!! חשבתי שהס מלהזכיר מילה זו, שחובה להגדיר זאת 'אי-התנדבות' על-פי דף המסרים המעודכן. איזו פדיחה.
יקירי, אם לא הייתי יודע לקרוא לא הייתי נהנה כל כך מהאקרובטיקה שאתה עושה בין הפוסטים השונים שלך בנושא זה . יום אחד סרבנות, יום אחד מה פתאום סרבנות, יום אחר אי-התנדבות, פשוט יפה לראות את זה. קרקס פרייאר ליד הכשרון שלך.תלמד לקרוא.
אז אולי הייתי צריך להגיד "הבנת הנקרא" ורל"ב.יקירי, אם לא הייתי יודע לקרוא לא הייתי נהנה כל כך מהאקרובטיקה שאתה עושה בין הפוסטים השונים שלך בנושא זה . יום אחד סרבנות, יום אחד מה פתאום סרבנות, יום אחר אי-התנדבות, פשוט יפה לראות את זה. קרקס פרייאר ליד הכשרון שלך.
אם אתה הבנת את האקרובטיקה האחרונה, דיינו.אז אולי הייתי צריך להגיד "הבנת הנקרא" ורל"ב.
אין קשר בין העובדה שלא הייתה קריאה לסרבנות לעובדה שסרבנות היא החלטה אישית של מי שמרגיש שהמדינה בוגדת בו ובערכיו.
וזאת הפריבילגיה של השמאל המטורלל והפסיכי להחליט מתי.יש מצבים שהסרבנות היא המעשה הפטריוטי הנכון.
כי לא הייתה סרבנות של הימין ושל החרדים.וזאת הפריבילגיה של השמאל המטורלל והפסיכי להחליט מתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.