מי הרופא שלך...

אורית...2

New member
מי הרופא שלך...../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif../images/Emo91.gif

חשבתי לעשות רשימת רופאים..שאנחנו מטופלים אצליהם ... או שיש לנו חוות דעת טובות עליהם מחברים שלא בפורום הזה ומטופלים אצלם, מוכנים ???

ODED99AA

New member
רגע ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif מתוך כמה זה?

אורית...2

New member
עודד !!!../images/Emo127.gif../images/Emo24.gif

אני באמת לא ידעתי כמה לתת לכל אחד, במלונות יש ***** נכון ??? אז ברופאים חשבתי על
למצויין !
לטוב, ו
ל...בסדר ו
למי שאסור להתקרב אליו.......... מקובל עליכם ??? או שאתם רוצים דירוג אחר........
הצעות ל"שיפורים" יתקבלו בברכה !!!

בעניין רופאים

לאבא שלי היו כאבים לפני פחות משנה. הוא פנה לרופא כירורג והכירורג המליץ על ניתוח מיידי. אח"כ אחותי (שהיא מזכירה רפואית) המליצה בפניו לפנות לרופא מומחה. הרופא המומחה קבע שהכאבים הם ביותר ממקום אחד, לכן ייתכן סיבוך - וקבע אצלו ניתוח באופן פרטי (באמצעות ביטוח משלים). במשך חודש המשיך אבא שלי לסבול מהסימפטומים ולא ישן בלילות. בסופו של דבר התברר העניין כאבני מרה - ניתוח בלתי מסובך.

סיאמית

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif

אני מטופלת באיכילוב ע"י שני נוירולוגים: 1) ד"ר יואב צ´אפמן 2) ד"ר אולגה חילקביץ´. ואני נותנת לשניהם את אותו ציון:
הם עושים מה שצריך אבל קצת חסרי מעוף.

@diver

New member
רופא קבוע ?????????../images/Emo57.gif

שלום לכולם התחלתי עם פרופסור גולדהאמר בשנת 1983 1984 אח"כ לא הייתי אצל אף אחד קבוע לאחרונה אני אצל דר´ סרובה במרכז לט"נ בתה"ש - אין לי חו"ד עליה כי אני אורח לעשר דקות בכל שנה שנתיים בקיצור אין המלצות ואין קטילות קובי המחבק

סיאמית

New member
כל שנה שנתיים ../images/Emo35.gif

אז למה אני חייבת להתייצב כל 3 חודשים?!?!! למה דופקים לי על הברך ומדגדגים אותי?!?! ומכריחים אותי ללכת על קצות האצבעות ואחר כך על העקבים ובסוף עקב בצד אגודל?!!??! ובאמצע אומרים לי להזיז אצבעות כמו פסנתרנית?!!??! ולעקוב עם העינים (בלי להזיז את הראש) אחרי מקל של ארטיק!?!??! והכי נורא: שואלים אותי מה שלומי!!! סיאמית המנשקת

ODED99AA

New member
רגע שאני אבין

לא אומרים לך לגעת באף ואחרי זה באצבע של הרופא? לא אומרים לך לנסות יסגור לרוםא תיד כמה שיותר חזק? ? ? ? מה זה פה אני שפן ניסיונות?

אורית...2

New member
עודד !!!אתה לא שפן ...../images/Emo28.gif../images/Emo105.gif../images/Emo108.gif

עודד ???אחרי שאומרים לך לעשות את כל הדברים האלו... (שזה בדיקות רגילות לחלוטין ואם תתעקש אני אוריד מהבויידם את מחברת ניאורולוגיה ...גם יש לבדיקות האלה שמות.) נותנים לך לאכול גזר ??? (אחרי מבחן אצבע אף ...) אם כן ,אז אתה שפן. !!! אם לא אתה כמו כולנו עובר את הבדיקות הרגילות שכולנו עוברים !!! אז תהיה רגוע ,אתה לא לבד !!! מי זה /זאת שאומרים לך לעשות את כל הדברים האלה ??? (אתם תסלחו לי, (פשוט עוד לא נרגעתי...) אבל בעלי חזר היום מהאורטופד, בגלל בעיות גב (סתם פריצת דיסק...) וחברה שלי אמרה לי ש ה..כי טוב שילך על 4 כמו כלב ושאני אתן לו "בונזו" ואגיד לו "...." טוב... ,וחבר אחר אמר לו ללכת שעה !! אחורה יעני ברוורס...מה אני צריכה להגיד לו כשהוא הולך ברוורס ??? ומה נותנים למי שהולך רוורס???...) שיהיה לנו לילה טוב !!!

סיאמית

New member
ואני, שמרנית שכמוני

אומרת: שינוח הרבה ואם נתנו לו תרגילים שיעשה אותם בקפדנות... זה לא סותר את זה שהוא גם יכול ללכת על ארבע אם בא לכם

dmart

New member
אורית יקרה../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מצטערת לשמוע על כאב הגב של בעלך
בעלה של חברתי מה זה סבל מפריצות (2) דיסק! מרוב זה שהיא סחבה משלוחים,חבילות, מזוודות וכן´ כי הוא לא יכול היה - היא חטפה ביות גב בעצמה!!!!!! תזהרי מאוד, אורית,על עצמך. ישנה חגורת גב סינית שהם היו חוגרים, וזו עזרה להם.
את רוצה שאני אברר בשבילך
למיקי
רפואה שלמה
דליה

RomiVais

New member
עודדי, אתה ממש לא ../images/Emo28.gif

ואם כן, אז כולם פה כאלה, כולל את אימי היקרה!!

SiAmmit

New member
כן אומרים ÷¨

וגם אומרים לי להושיט ידיים קדימה כשכפות הידיים מופנות למעלה כמו בתחינה ©אולי לאלוהי הטרפצת¨... ואז מחזיקים לי אותן ואומרים לי לעצום עיניים ואז עוזבים בבת אחת. ההנתי שזה בודק משהו בשיווי משקל....

RomiVais

New member
סיאמית, העניין הוא.... ../images/Emo8.gif

שכנראה מתגעגעים אליך יותר

RomiVais

New member
קובי´לה - מה שלומך??? ../images/Emo24.gif

כמה טוב לראות את שמך מתנוסס על יד הודעה כאן!!
איך החיים? מה חדש? לילה טוב ושיהיה לך יום נפלא ביותר מחר, רומי

@diver

New member
הלו רומי../images/Emo24.gif

אצלי הכל כרגיל (בסדר) (TFOO X 3 ) קיבלתי אימייל ממך ואני לא מצליח להחזיר תשובה מהעבודה אבל אני עובד על זה שיהיו לך המשך חיים טובים קובי

למעלה