מי הרופא שלך...

RomiVais

New member
כעיקרון, לגבי רופאים... ../images/Emo5.gif

אוריתוש, מצטערת על התגובה המאוחרת קצת, היה לי יום טיפה עמוס... בכל מקרה, לגבי רופאים, לא היה לנו הרבה מזל, כך שלמען האמת אין לי את מי להמליץ ממש מכל הלב... אבל אני אשמח לשמוע מכם, מי הם הרופאים המועדפים לשנת 2001

anat11

New member
תורי?

אז ככה - אני מטופלת בתל השומר. יצא לי להבדק שם ע"י כמה רופאים, והנה הרשמים עד כה (יכולים להשתנות בכל עת...): ד"ר ענת אחירון (מנהלת המרכז)- טובה מאד.
גם עסוקה מאד. צריך להיות אתה ב"אותו ראש" ואני חושבת שיש לנו חשיבה דומה. דעותיה הרפואיות שנויות במחלוקת (היא "אסכולה" אחרת מ"אסכולת" אברמסקי והיא מאמינה מאד באימונוגלובולינים, אבל לדעתי לא בפנטיות. אותי למשל היא העבירה די מהר לתרופה אחרת כשהיא ראתה שזה לא טוב לי. ד"ר קיז´נר - טובה.
ד"ר סרובה - על הפנים.
אולי רפואית היא בסדר (אין לי מושג) אבל היא לא יודעת איך "לדבר" עם פציינטים. הייתי אצלה כמה פעמים. בכל אחת מהן - הגעתי אליה אדם בריא ורענן, פרח ממש, ויצאתי מחדרה אחרי חצי שעה כשאני מוטלת על ערש דווי (לפחות מבחינת הרגשה). ממש לא מומלץ, לטעמי האישי. היא, אגב, אמא של ענת אחירון. ד"ר יעל שטרן - נבדקתי אצלה רק פעם אחת - לפני שלוש וחצי שנים. אז זה היה ממש בסדר, אבל קשה לי להעיד על סמך רושם בודד כזה. ד"ר חן - מעולם לא הייתי אצלו. אין לי מושג. יום טוב לכולם, ענת

אורית...2

New member
צילצה אלי עכשיו.....

ידידה צילצלה אלי עכשיו יש לה m.s.a זה טרשת עם פרקינגסון (מחלה די נדירה) היא מטופלת אצל ד"ר ניר גלעדי באיכילוב ולפי דבריה "הכי טוב שיש בעולם !!!" הוא רק עמוס מאוד...וקשה להגיע אליו, אז לפי חוות דעתה לגבי ד"ר גלעדי מאיכילוב
אחרי שאמא שלי תהיה אצלו...נראה אם ה
ישאר !!ביי...

RomiVais

New member
אורית. לגבי הידידה...

לא שמעתי שיש כזה שילוב "מוצלח" של טרשת ופרקינגסון... אני אשמח אם תספרי לי קצת על זה. איך היא מרגישה? מה מצבה?? לי זה נשמע כרגע, גרוע ביותר... מקווה שזה לא נורא כפי שזה נשמע. תודה מראש על המידע רומי

אורית...2

New member
רומי !!! זה עצוב...../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא היצלחתי להבין ממנה מה זה בדיוק כי יש לה בעיות בדיבור ,נפגע לה משהוא בדיבור ומאוד קשה להבין אותה, היא סיפרה לי שבאינטרנט היא מצאה על המחלה , ושגם לקח יותר משנה עד שמצאו מה שיש לה ... אין לזה טיפול זה מה שהצלחתי להבין ממנה.... וזה עצוב כי זאת מחלה מאוד קשה (תחשבי על השילוב.... !!!) אני בקשר טלפוני איתה והבטחתי לה שאבוא לבקר אותה. ואני מאוד מקווה שאני אצליח לעודד את רוחה... ביי !!!

סיאמית

New member
אוריתוש... סליחה שאני נדחפת ../images/Emo9.gif

וזה אולי נשמע קצת משונה אבל הבנתי שהאשה הזו צמאה לחברה... אם תרצי, אני אשמח לבקר אותה יום אחד ביחד איתך כמובן. תודיעי לי אם זה מתאים לך ולה.

אורית...2

New member
סיאמית היקרה !!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היא מאוד צמאה לחברה ...אחרי שכולם עזבו אותה,(גם פיטרו אותה מהעבודה שזה לא חוקי !!!) כשאני אצלה אני אנסה לשכנע אותה להיכנס לפורום...רומי איך נראה לך ??? קניתי לה קסטה של טייפ, שיש בה שיטות לעשות הרפיות "וחשיבה חיובית", לי זה מאוד מאוד עזר ,ואני רוצה ללמד אותה ...מקווה שהיא תסכים,אחרי שאני אהיה אצלה אני אדווח לכם מה קורה, ואולי באמת יותר חברה רק תועיל לה ?! המון תודות סיאמית.......

RomiVais

New member
אוריייייייייית!!! ../images/Emo13.gif

בדיוק לפני דקה כתבתי לך שתזמיני את חברתך לפרום שלנו, ועכשיו אני רואה שאת כתבת לי אם זה נראה לי. לא רק שנראה לי, אלא שאני חושבת שמאוד רצוי!!! תעדכני אותנו כמובן יקירתי, ותביאי אותה... מחכים לה כבר פה!!

RomiVais

New member
נדחפת?? סיאמית, את???

נשמה טובה שכמותך... איך אפשר בכלל לחשוב שאת נדחפת?? מקווה שאם אכן תבקרו את האישה, זה יעזור לה שכן אתן נפלאות ובטוח תדביקו אותה ברוח החיה שלכן. אלפי
ו-
רומי

RomiVais

New member
אורית יקרה ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

אני בהחלט חושבת על השילוב של שתי המחלות - ובוכה ממה שאני מתארת לעצמי. זה נשמע פשוט לא יאומן. בדיוק היום חשבתי על השילוב הזה. ממש נורא.
מקווה שהצלחת לרומם את רוחה. אם היא גולשת באינטרנט ומעוניינת, תזמיני אותה אלינו - יהיה לה טוב פה לא?? תאחלי לה המון המון בריאות רומי

אורית...2

New member
רומי טעות זה שילוב של ...3../images/Emo101.gif

זה טרשת +פרקינגסון +ניוון שרירים... אבל אני אנסה לשכנע אותה לבוא אלינו (לפורום) ונעשה לה טוב בנשמה ???!!! נכון חברס"

סיאמית

New member
נכון מאוד! ../images/Emo23.gif

שתבוא לפה ואנחנו נעשה הכל כדי לשמח אותה קצת...

RomiVais

New member
בהחלט אורית!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

לא אמרת קודם על ניוון שרירים. וואו, עכשיו זה נשמע יותר נורא ולא נעים. תגידי לה שיש לה פה הרבה מזמינים. שתבוא. בטח שנעשה לה טוב על הנשמה. זו ההתמחות שלנו, לא?
רק בריאות!! רומי

סיאמית

New member
ד"ר חן לדברי ~א~

מקבל
כי למרות ש~א~ מטופל גם הוא באיכילוב, את הפיזיותראפיה הוא עושה בתל-השומר. אז הוא נפגש עם ד"ר חן אחת ל3- חודשים. לעומת זאת, הפיסיותראפיסטית הראשית בתל-השומר, סיגל, מקבלת אצלו
לפחות. ואני מסכימה!!! פגשתי אותה והיא מדהימה . הוא גם פגש את ד"ר סרובה ודווקא הסתדר איתה מצויין... אבל הוא מסתדר עם כולם
את אחירון הוא כמובן מעריץ!!!
חופשי. בנוגע לערש דווי... אני ממש מכירה את זה. אחת לשלושה חודשים אני מחנה את האוטו בחריקת בלמים אלגנטית בחניון התת-קרקעי של איכילוב, מקפצת כאיילה שלוחה, יפה, עליזה, עינים בורקות בעליצות (יום חופש מהעבודה!!!) לתוך החדר של הרופאים ואחרי רבע שעה אני מדדה החוצה, סוחבת רגל, רואה הכל כפול ומתנדנדת כמו שכיב מרע. מה שמוביל אותי מיד להתקשר לחברי הטוב א´ (בניגוד ל~א~ כמובן) שהוא בדיפרסיה מהיום שאני מכירה אותו וכך אנחנו יכולים להיפגש בתל-אביב לקפה ולנהום נוגות זה לזה מילים עויינות בנות הברה אחת. הרעיון הכללי בדיאלוג ביננו הוא שהחיים ח*א! ואוי למי שינסה לשכנע אותנו אחרת
. (הכוכבית היא לכבוד רומי שהיא בחורה עדינה
)

אורית...2

New member
נשארתי היחידה שנותנת../images/Emo128.gif

אני כנראה היחידה עלי אדמות שבשבילי אחירון היא
אולי בגלל הטרומה שהיא הישאירה לי מהשבוע שביליתי בבלינסון ? ואני לא רוצה אפילו להיזכר במה שהיה שם....... או בגלל שחברה שלי...שהיא אמרה לה: שעליה היא למדה שאסור לתת אימונוגלובולינם בזמן התקף ??? כי זה מה שהיא עשתה לה. והחברה שלי היתה תיפקודית לחלוטין !!! ומאחרי האימונוגלובולינים שאחירון שכנעה אותה שזה מה שיציל אותה היא על כיסא גלגלים ..כבר 12 שנה עם קורטיזון נון סטופ ועם מטפלת צמודה 24 שעות ביממה ???? לגבי ד"ר סרובה היא היתה מנהלת המחלקה בוולפסון ,היא עכשיו בפנסיה ו"עוזרת" לבת שלה באיכילוב... ואני מכירה את ההרגשה שנכנסים לרופא "בריאים" ויוצאים ...."חולים" הייתי אצל אחד כזה בתל השומר נדמה לי שקוראים לו ד"ר בלט ...אני ממש לא זוכרת, אבל הספיק לי ביקור אחד אצלו, דיכאון שלקח שבוע ומהר חזרה ל"שדה " וסיאמית אני פעם בשנה הולכת לבקר את פרו" שדה !!!לראות מה שלומו... יש לנו הסכם בעל"פה...יש לי את כל מיספרי הטלפון שלו ואם יש לי איזושהיא שאלה, או קורה משהוא חריג אני מתקשרת אליו !!! כי אמרתי לו שאני חושבת שזה ממש מיותר וחבל על הזמן שלו ושלי שאני אבוא כל 3 חודשים לשאול אותו מה שלומו??? אפשר לצלצל ???!!! אז הוא הסכים בתנאי שאדווח לו על כל דבר שנראה לי "חריג" ו
כבר הרבה שנים הסידור הזה בינינו עובד מצויין !!! ואני ממש לא מתביישת לצלצל לשאול אותו "למה???..."ואני כבר יודעת מה הוא יענה לי... אם תוך 3-4 ימים זה לא יעבור תבואי. ... ורק מלדבר איתו(בטלפון) זה עובר...
לילה טוב !!!

RomiVais

New member
סיאמית, חולה עליך!!! ../images/Emo8.gif

את הורגת אותי לפעמים (טוב - תמיד - מודה מודה!!
) אהבתי את עניין ה- * לכבודי.......

SiAmmit

New member
אני אוהבת להצחיק אותך ¡../images/Emo24.gif

הצחוק יפה לבריאות

RomiVais

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo22.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo98.gif בטח יפה לבריאות

Navva

New member
אצלי זה ככה, מגילה

מאז אפריל 2000 אני "מטופלת"/במעקב באיכילוב. אני משתדלת שדר´ צ´פמן ודר´ חילקביץ יבדקו אותי לסרוגין. חשוב שתהייה יותר מנקודת מבט אחת. דר´ חן התחיל לקבל אצלינו בקופה, לאחר שהפקידה שנותנת את הטופסי 17הסבירה לי שמבחינה רישמית מי שיכול לתת אישורים רישמיים הוא הרופא של הקופה, החלטתי לגשת אליו. מי שאמרה לי דר´ חן מטפל גם MS היא דר´ חילקביץ, בצרוף מילים חמות מאוד. ד"א הנירולוג הקודם שהיה לנו בקופה אמר בפירוש שהוא MS היא לא בתחומו הספציפי. לקח לי כמעט חצי שנה להגיע אליו (מנטלית, תור קבעתי תוך מס´ ימים), באתי אליו בליווי אמא שלי, לאחר הביקור האחרון שלי באיכילוב. עם שאלות רבות לגבי הלידה הצפויה וגם בקשר להמשך הדרך. דר´ צ´פמן רוצה שאני אחליט לגבי המשך הטיפול כבר לפני הלידה. שדר´ חן מאוד סבלני, ומקדיש את כל תשומת הלב לכל פצינט ופצינט (זו הסיבה שחיכינו מעל שעה לאחר השעה שנקבעה התור). הוא היא מספיק סבלני להסביר גם לאמי פרטים לגבי המחלה. הדעה שלו היא שלאחר הלידה צריך לערוך הערכה מחדש של המצב שלי, כולל MRI, והאם אני צריכה לקבל טיפול תרופתי. הרגשתי מאוד נוח לפרוש בפניו את הספקות שלי לגבי הביצועים של התרופות הקימות. הוא גם ערך לי בדיקה נירולוגית, קצרה, ידיים, רגלים וכו´. הוא הסביר לנו שניתן לערוך בדיקה נירולוגית במס´ דקות או השעה ולהגיע לאותה מסקנה. כמו שזה נראה אני מתכוונת להמשיך "להנות משני העולמות", בי"ח וקופ"ח. אבל לפני ההחלטה לגבי הטיפול אני אגש להתיעץ אם רופא נוסף מבחירים, ורצוי לא מאזור המרכז. נ.ב כשיצאנו מדר´ חן, אמא שלי אמרה לי, שאם האי חשבה שהיא לא מבינה את המחלה הזו, אז עכשיו היא בטוחה שהיא לא מבינה.

למעלה