מי השחקן/שחקנית האהוב/ה עליכם בסדרה?

לגבי קארלייל

רק תיקון קל. הדמות שלו נשארה עד הסוף בסטארגייט יוניברס. הוא כביכול הושאר על כוכב באחד הפרקים ויכול להיות שלזה אתה מתכוון, אבל הוא הצליח לחזור כמה פרקים מאוחר יותר.

אפשר למצוא מרכיבים דומים בדמויות שהוא שיחק בשתי הסדרות (סטארגייט יוניברס ועד עצם היום הזה), בשתיהן מדובר באדם (בערך) שיש לו אג'נדה משלו שלא גלויה לאחרים ובשתיהן הוא זה שמושך בחוטים וטווה את העלילה לכיוון שהוא רוצה. בשתיהן גם אנחנו לומדים להכיר אותו לאט לאט ומגלים שמעבר לחזות המעצבנת ולגישה המתנשאת לכאורה יש סיפור שלם ומטרה שחלק יקראו לה "ראויה" וחלק יקראו לה "אנכית".

אני כמעט ולא שם לב למבטא, אז זה לא ממש הפריע לי. לטעמי הוא שחקן מעולה.

Y. Welis

New member
אני פרשתי מ'יוניברס' אחרי 4-5 פרקים.

היתה לעוסה מדי (וגם באותה המצאה של 'אבודים' - שני קוי עלילה בשני מקומות נפרדים, אבל בביצוע הרבה פחות מוצלח) ומעייפת.

כל הייחוד של 2 הקודמות, שכללו הומור, צוות מגובש וסיפור טוב, לא היו שם. הכותבים, כך נראה לי, היו שחוקים לחלוטין. מרבית הסיפורים היו שבלונות לא מעניינות.

מבטא הוא דבר נחמד. חשבתי שזה יוצא דופן עד שהסתבר ש-בל גם חוזרת למבטא האוסטרלי שלה, כך שכנראה אין מניעה.

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגבי שלגייה היא באמת מדברת מבטא יותר מרוהט משאר השחקנים שם,
אבל עדיין לפעמים משהו בדרך שהיא מבטא דברים או בטון של הקול שלה מעצבן אותי ולא בהכרח מתאים לתסריט של אותה סצינה..

ג'ניפר מוריסון אדירה, כנ"ל איך שהיא הייתה בהאוס.. מצויינת לגמרי מבחינתי.

למה לאנה לא מודעת לעצמה? במה זה מתבטא?

על ג'וש דאלאס אני לא מתה... קודם כל שלדעתי יכלו לבחור שחקן יותר נאה לשחק את פרינס צ'ארמינג
וגם שהוא לא מעניין כזה, לא מושך אותי לצפות בו..

רוברט קארלייל ממש מוכר לי ולמרות שהסתכלתי על ההיסטוריה שלו ב IMDB עדיין אני לא מצליחה להבין מאיפה הוא מוכר לי |:
זה כל כך מציק! חח
אני לא מתה עליו בתור ראמפל אבל בתור מר. גולד הוא מעולה מבחינתי.
אבל גם מסכימה שיש לו בעיה להסתיר את המבטא הסקוטי שלו וזה קצת הורס..

ג'פרסון מעולה מבחינתי, אני מכירה אותו גם מגוסיפ גירל והוא ממש חמודי!

aשרון

New member
והשחקן/נית הטובים ביותר הם......

רוברט קרלייל - עושה תפקיד משובח בשתי הדמויות שהוא משחק, לדעתי מגיע לו אמי וגלובוס הזהב על התפקיד הזה .

לאנה פרילה - המכשפה הכי טובה ברוע שלה שאני אוהב לשנוא, גם צריכה לקבל את האמי על התפקיד הזה .

וכמובן איך לא : ג'ארד ס. גילמור - (הנרי היקר שלנו), עושה בצורה נפלאה תפקיד מרכזי וחשוב בסדרה . ואם ישמרו עליו טוב טוב משטויות יכול להיות שיהייה לו עתיד כשחקן כשיתבגר .

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגבי לאנה
וחחחח אהבתי מה שכתבת לגבי ג'ארד!
כמה שזה נכון.. ועצוב בו זמנית.. איך כל ילדי הוליווד נהרסים..

למעלה