מי זאת אלכס ואיך היא קשורה אל אביב?

iddo357

New member
מי זאת אלכס ואיך היא קשורה אל אביב?

תענו בבקשה..

hagzi

New member
אלכס משה היא זמרת צעירה../images/Emo29.gif

בת 17, שאביב החליט לקדם אותה ולעשות לה דיסק...

אני בטוח...

זה לא שאין לה קול טוב... אתם סתם מחרטטים פה... אפשר להגיד שהיא לא הזמרת הכי גדולה בעולם אבל מפה ועד ללא יודעת לשיר יש הבדל....

מעכבת

New member
הוא אמר לא יודעת לשיר?

הוא אמר שהקשר העיקרי ביניהם הוא חשבון הבנק משהו לא נכון פה?..

מאיפה אתם יודעים שזה הקשר בינהם?!

לא יכול להיות שאביב באמת חושב שהיא מוכשרת והוא מטפחת אותה כי הוא מאמין בה? מה אתם מקושרים לחשבון בנק של אביב ורואים שאבא של אלכס מעביר לו כסף? אני לא אומר ש-100% זה לא בגלל הכסף יש מצב שזה כן... אבל אתם עושים ממנה איזה זייפנית ברמות היסטריות בלי טיפת כישרון וראסמי זה לא נכון...

galush29

New member
אמנם היא לא זייפנית בכלל,

[שאגב אף אחד לא אמר פה שהיא זייפנית] אבל היא שרה רגיל לחלוטין,ואין בה משהו כ"כ מיוחד שאפשר להתלהב ממנו..פשוט זמרת רגילה עם קול רגיל והכל טוב ויפה! אני לא יודעת ממה יש לאביב להתלהב ולחשוב שהיא ככ מוכשרת עד שהוא משקיע ומטפח אותה ככ,וזה די ברור שזה למטרות כספיות:|

InfectedM

New member
אני אדם צנוע. אני התרברבתי בדברים שעשיתי?

התרברבתי בדברים שאני הולך לעשות? לא. הוא אמר שאני מקנא, אז אמרתי שאין לי מה לקנא והשאיפות שלי הן בתחום אחר. אין פה שום חוסר צניעות.

TairAtias

New member
"אני *אצליח* בתחום אחר לגמרי"

לא יודע מה אתך, אני מזהה כאן קצת יוהרה... אבל איך שתרצה.

InfectedM

New member
אני מאמין בעצמי. זו לא יוהרה.

בלי אמונה עצמית אף אחד לא מגיע לשום מקום. במיוחד לא האנשים שאני לומד מהם עכשיו הרבה על החיים ועל הצלחה. אני נמצא עכשיו במקום שבו אני לומד ביום אחד יותר ממה שלמדתי בשנה שלמה בביה"ס. אני רואה אנשים שבאמצעות עמלם במשך 40 שנה היום שווים מיליונים (לא ביחד - כל אחד בעצמו), עשו המון למען החברה ולמען אנשים שסובבים אותם ובאמת אפשר להגיד עליהם, בגילם, שהם הגשימו את עצמם וחיו חיים מלאים וטובים. אני רואה הרבה אנשים כאלה, והם צנועים מאוד - סביר להניח שאף אחד פה לא שמע עליהם ולא ישמע עליהם אם הוא לא יחפש בכוח- אבל הם האמינו בעצמם לאורך כל הזמן וידעו שהם יצליחו. בסוף הם הצליחו. את זה אפשר להגיד על כל אדם שאנחנו מחשיבים היום כגדול. אם הוא לא היה חושב שהוא יצליח, הוא לא היה מצליח. אין לזה שום קשר ליוהרה. אתה לא יודע עליי דבר וחצי דבר, ואתה סתם זורק דברים באוויר. אני אדם ממש לא יהיר, וכל מי שמכיר אותי יוכל להגיד לך את זה עליי.

TairAtias

New member
מהצד זו נראתה לי אמירה יהירה,

אבל כמו שאמרת אני לא יודע עליך כלום. מצטער עם טעיתי

../images/Emo216.gif מותר לאביב להרוויח ../images/Emo216.gif

בצורה של להפיק דיסק זכותו של אביב להרויח...ולא משנה מה אתם הקטנים חושבים... הדבר היחיד שמפריע לי זה השתתפותה של אלכס בעצרת... כי היא תינוקת...ולא מבינה את המשמעות של לזכור את לוחם החופש והשלום שנפל באומץ על ידי בן עוולה... אבל חוץ מזה מותר לו לעשות מה שבא לו... תפסיקו לקנא י'קנאים...

למעלה