מי זאת אלכס ואיך היא קשורה אל אביב?

שאלה:

איך הגעת למסקנה שבגלל שהיא בת 17 היא לא מבינה את המשמעות? יש צעירים יותר ממנה שמבינים את המשמעות.

hagzi

New member
היא בגילי... גם אני הייתי בעצרת../images/Emo29.gif

גם אני מחאתי כפיים בצורה נהלבת לשמעון פרס ויובל רבין. גם אני התעצבנתי מהנאום בחירות של אהוד ברק, והתרגשתי ממיטל טרבלסי... למרות שאני רק בת 17... תן לי לומר עוד משהו- גם אני זוכרת קצת מהיום של הרצח (לא הרבה, אבל חלקים, בכל זאת גיל 5...) אז מה אם היא בת 17? מגיע לה להיות שם כמו כל אחד אחר, והיא מבינה את מורשת רבין, את משמעות הרצח, ואת משמעות העצרת כמו כל אחד בין אם הוא בן 30, או בן 16... נפלה בחלקה הזכות והכבוד להופיע בעצרת, ואני די בטוחה שאם היא הייתה מרגישה לא מחוברת היא לא הייתה לוקחת את זה על עצמה... אותי אישית הדבר היחיד שמאכזב זה העובדה שהיא לא כזאת זמרת גדולה, אבל היא מאוד יפה, וכנראה גם די עשירה... בסך הכל מי אני שאשפוט- שיבושם לה! כמו שלי אין זכות לשפוט, ככה גם לך חבוב... (שום דבר לא נאמר בכעס, זוהי דעתי בנושא, לא יותר)

אני לא יכעס גם אם תרצי...

ואני פשוט חושב שלשיר בכזה מעמד זה כמו סוג של הספד... ולהספיד יכול רק מי שהכיר את המורשת לעומק...ואת הבנדאם אישית לא ככה???

hagzi

New member
כל עוד אין כעס הכל בסדר../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

ולא לא נראה לי... לצערי העצרת הזאת היא כבר מזמן לא רק עוד אזכרה... יש יותר מדי אנשים ששמים את האיש הזה בצד, ותופסים טרמפים על האירוע כדי לקדם את עצמם (ראה דוגמת אהוד ברק בעצרת, זה היה פשוט בזיון!), וכן גם מהשמאל עושים את זה (ואני שמאלנית קיצונית), ולדבר בעצרת הזאת זה קצת יותר מהספד. צריך להכיר את המורשת, זה נכון! אבל אני די בטוחה שהיא יודעת מה מורשת רבין על כל פניה, אבל את הבנאדם אישית? לא נראה לי שגם אחינועם ניני ורון חולדאי הכירו אותו ממש לעומק, ובכל זאת גם הם זכו למעמד כבוד הזה של לקחת חלק בעצרת...

נתוש ז

New member
חחחח...את די בטוחה לשווא

אני משוכנע, למרות חוסר הכרותי איתה, כי היא לא הייתה מחוברת בשיט והיא לקחה את זה בשביל להופיע מול 150,000 איש ולמכור עוד כמה להיטים ולהיות מפורסמת בדרגה אחת יותר. תקשיבי לשירים שלה, הכול שירי סתם. מה לה ולדברים עמוקים? את באמת מאמינה שיש בה המון עומק, אבל סתם השירים רדודים? נו באמת. זכות לבקר יש לכולם (כל עוד שעושים זאת בדרך נאותה) , איזה יופי שהדמוקרטיה צמחה במאה העשרים.

hagzi

New member
חבל שאתה כל כך בטוח בזה../images/Emo29.gif

כי אתה סוגר את עצמך מראש... אני לא יודעת עד כמה עומק יש בה, לא ממש יצא לי לשמוע את השירים שלה, חוץ מהחדש הזה שיצא לה שהיר כתבה, ואני גם לא מכירה אותה, אז אני לא אצא בהצהרות כלשהם, ואם זה מה שנשמע שאמרתי אז הכוונה שלי הייתה אחרת. כמובן שהעצרת הזאת נתנה לה פוש מטורף לקריירה, ובטוח היא חשבה על מה שזה יעשה, אבל קשה לי להאמין שזה הדבר היחיד שדרבן אותה להופיע שם... ואם אתה צודק אז מצבנו בתור חברה עגום ביותר.

InfectedM

New member
בטח שמותר להרוויח, כולם רוצים להרוויח, אבל מה

עם היושר האומנותי והיצירה? הוא לוקח זמרת בינונית לחלוטין ומטפח אותה. אם הוא באמת רוצה להפיץ יצירה ואמנות טובה, שיקח מישהי קצת יותר מוכשרת ועם הורים קצת פחות עשירים.

תפסיקו לחטט לאביב בכיס..

אלכס היא זמרת חרא (לדעתי!!!!) אבל זה עניינו של אביב בלבד... אם לא טוב לך אל תקשיב לה... אל תשחקו אותה קדושים מעונים...על סכום הרבה יותר פעוט 90% מכם היו יורדים לזנות... אז אל תעשו רוח..

למה אתה כזה מתנשא?

אני בן 16 וחצי, ואני מאוד מבין את המשמעות של לזכור את יצחק רבין ולהבין טוב מאוד מה שהוא עשה. עם כל הכבוד, אני די בטוח שאתה לא מכיר את אלכס ואתה לא יודע מה היא מבינה ומה היא לא. אז זה סתם קטע של התנשאות מגעילה...

קיץ אתה בשבילי לא אינדיקציה...

אתה רואה את אביב פעם ראשונה בעצרת...ויומיים אחרי זה רושם בפורום שאביב הוא "אלוהים"... מה נסגר?<

למה, בשביל להעריך מישהו צריך לראות אותו?

לא יודע מה איתך, אבל אני אוהב את אביב גפן על סמך השירים שלו. הופעות, תמונות שלו, וכל הדברים שמסביב לזה לא קשורים לאהבה שלי כלפיו.

ועוד משהו...

אתה אוהב להכנס לפרטים שהם ממש לא עניינך. מזה בדיוק משנה בכמה הופעות של אביב הייתי? ע"פ זה נמדדים כאן האנשים? ע"פ זה אתה תקבע כמה אני אוהב את אביב גפן או לא? אתה בכלל לא יודע את הנסיבות, אני לא גר במרכז איפה שרוב ההופעות מתקיימות. ובדר"כ ההופעות הן בשעות הלילה המאוחרות, ואחריהן אין לי אפשרות לחזור בחזרה הביתה. וגם, חברים שלי לא כאלה מעריצים שלו שהם יסעו איתי כ"כ רחוק, ישלמו הרבה כסף (גם על נסיעות וגם על ההופעה) בשביל לראות הופעה שלו. בקיצור, אני לא מבין למה אני בכלל מנסה להצטדק...

אחי מה זאת הגישה הזאת?!

הזמר שאתה מעריץ בחר להאמין ברעיון ולקדם אותו. למה אתה נגד?

למעלה